Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tess av d’Urberville av Thomas Hardy

Bokbloggar - 02 Mar 21 kl. 11:43

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

TESS har hittat 2200 möjliga exoplaneter

Feber.se - 29 Mar 21 kl. 17:40

NASA:s superteleskop jobbar på NASA har släppt en ny uppdatering gällande sitt superteleskop TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite), teleskopet som man skickade upp till rymden 2018 och som nu ligger i en omloppsbana runt jorden och spanar ut i universum. TESS uppdrag går ut på att lokalisera möjliga planeter runt om i universum och i september 2018 hittade gjorde teleskopet en första sådan observation av en planet, en planet som fått beteckningen Pi Mensae c. Sedan dess har TESS hittat ytterligare 2200 möjliga exoplaneter varav en del tros vara mindre jordliknande planeter.

Dan Hardy längtar tillbaka till UFC – “Hoppas Dana inte fått fel bild av mig”

MMAnytt - 26 Mar 21 kl. 08:28

Det har stormat en del kring Dan Hardy på sista tiden. I början på mars kom nyheten att Hardy inte längre kommer vara expertkommentator och analytiker hos UFC. Genast började spekulationerna om vad som föranledde beslutet.

Dan Hardy öppnar upp om avskedet från UFC – hoppas på försoning

MMAnytt - 12 Mar 21 kl. 18:12

I början på mars gick The Wrestling Observer ut med att Dan Hardy fått sparken från sin roll som expertkommentator och fightanalytiker för UFC och BT Sport. Orsaken ska ha varit en konflikt med en kvinnlig UFC-anställd. Hardy gick genast ut på Twitter och förnekade han hade fått sparken, men bekräftade samtidigt att han inte längre jobbar för UFC eller BT Sport.

Veteranen svarar Dan Hardy om hans comeback: “Tror faktiskt inte han vill”

MMAnytt - 01 Mar 21 kl. 20:27

Efter nästan tio år utanför buren är nu den forne UFC-fightern Dan “The Outlaw” Hardy redo för en återkomst – och veteranen Matt “The Immortal” Brown är mer än redo för att välkomna honom tillbaka. Det var i helgen som Hardy tydliggjorde att han inväntade besked från UFC avseende en potentiell comebackfight. – Jag väntar på samtalet från UFC.

Dan Hardy redo att göra sin UFC-retur – har motståndare i sikte!

MMAnytt - 27 Feb 21 kl. 18:25

Det är nu nästan nio år sedan vi senast fick se Dan Hardy kliva in i buren. Senaste gången var i september 2012 då han besegrade Amir Sadollah via enhälligt domslut. Året därpå fick han diagnosen Wolff–Parkinson–White-syndrom som innebär ökad risk för hjärtinfarkt under stark stress.


Fler inlägg från Bokbloggar