Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Teaser för Moonage Daydream - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Teaser för Moonage Daydream

Feber.se - 23 May 22 kl. 20:30

En David Bowie-dokumentär Ovan har vi den första trailern för David Bowie-dokumentären Moonage Daydream som har premiär i Cannes på måndagskvällen. Dokumentären, regisserad av Brett Morgen, innehåller material som aldrig tidigare delats och kommer att synas tillsammans med Bowies eget berättande. Det är det första filmprojektet som officiellt sanktionerats av Bowies dödsbo efter hans död 2016. Materialet kommer från Bowies arkiv. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En första teaser för Andor

Feber.se - 26 May 22 kl. 20:45

Den där nya Stjärnornas krig-serien Disney släppte nyss en första liten teaser för den kommande Stjärnornas krig-serien Andor som handlar om spionen Cassian Andor som vi fick lära känna i Rogue One: A Star Wars Story. Diego Luna kommer reprisera sin roll och får sällskap av bland annat Stellan Skarsgård som ska spela rebelledaren. Serien utspelar sig mellan republikens fall samt händelserna i Rogue One och ska ge oss en bättre bild av vardagen ser ut för rebellerna.

En ny teaser för The Terminal List

Feber.se - 22 May 22 kl. 13:00

Med Chris Pratt Här kommer en första ny teaser för Amazon Prime Videos kommande action-serie The Terminal List. I tv-serien spelar Chris Pratt rollen som NAVY Seal-veteranen James Reece som börjar undersöka varför alla i hans gamla pluton dött under ett uppdrag. Det verkar även som om anhöriga till Reece råkar illa ut och spåren pekar mot en konspiration på hög nivå.

Teaser för Prey

Feber.se - 17 May 22 kl. 14:30

Odjuret blir den jagade Här kommer en första teaser för den kommande filmen Prey, en film där vi får återskapa kontakten med utomjordingarna från Predator-filmerna. Prey utspelar sig för 300 år sedan och fokuserar på en stam av den amerikanska urbefolkningen i allmänhet och krigarkvinnan Naru i synnerhet. Naru verkar ha som huvuduppgift att försvara sin by mot en av de första Predator-utomjordingarna som anlänt till jorden.

Teaser för Moonhaven

Feber.se - 16 May 22 kl. 15:30

Ny scifi-serie som utspelar sig på i månparadis Här kommer en första teaser för AMC:s komman scifi-serie Moonhaven som kickar igång i sommar. Moonhaven utspelar sig på en månkoloni cirka hundra år in i framtiden. I serien kommer vi att få följa den smugglande fraktpiloten Bella (Emma McDonald) som på något sätt ska förhindra att händelser på månen orsakar jordens förstörelse.

Teaser för Billy the Kid

Feber.se - 16 May 22 kl. 10:45

Kommer på VIaplay 12 juni har serien om Billy the Kid, som passande nog heter Billy the Kid, premiär på Viaplay. Här får vi se teasern och inte oväntat innehåller den hästar, riktiga boots, whiskey och puffror. Billy spelas av Tom Blyth och serien är skapad av Michael Hirst som även har gjort Vikings och Tudors.

En teaser för Luck

Feber.se - 14 May 22 kl. 10:00

Animerad långfilm för Apple TV+ Här har vi en liten teaser för den animerade långfilmen Luck som kommer från Apple Original Films och Skydance Animation. Filmen handlar om Sam Greenfield som är en person med väldans mycket otur. En dag hamnar hon dock i det hemliga landet Land of Luck där det bor en massa magiska varelser som ger tur.

En teaser för Netflix Resident Evil-serie

Feber.se - 12 May 22 kl. 16:55

Wesker!! Netflix bjuder här på en teaser med lite mer substans för deras kommande Resident Evil-serie. Seriens showrunner är Andrew Dabb som tidigare bland annat tidigare gjort Supernatural.

En teaser för S04 av Westworld

Feber.se - 10 May 22 kl. 08:00

Premiär 26 juni Om man fortfarande känner att det här med Westworld är något man vill titta på så har HBO släppt en liten teaser-trailer för seriens fjärde säsong. Denna säsong kommer dyka upp på HBO Max den 26 juni. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Teaser för Ms. Marvel

Feber.se - 09 May 22 kl. 20:00

Kommande Marvelserie på Disney+ Här kommer en ny teaser på Disney+ kommande marvelserie Ms. Marvel. I serien kommer vi att få följa den unga Kamala Khan som på än så länge oklart sätt kommit över ett par armband som ger henne superkrafter.

Teaser för Avatar: The way of water

Feber.se - 09 May 22 kl. 16:43

Dyk! Att nya Avatar-rullen skulle ha med vatten att göra blev klart när dess namn presenterades, The way of water säger ju en del. Nu är teasern här och det blir blött.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.