Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Sverige, våga säga till på skarpen mot buset!

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 13:54

Om vittnen hotas till tystnad och folk tillåts störa rättegångar är vår trygghet i farozonen, för då spelar det ingen roll vad som står i lagboken eller vad vi demokratiskt har beslutat är rätt eller fel; bovarna kommer att bestämma ändå, bäst de vill. Vi måste göra upp med vår konflikträdsla och ta itu med detta på allvar nu.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sverige sågas: "Inte särskilt talangfullt"

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 20:29

Sverige går en kamp mot Tyskland, Mexiko och Sydkorea om att avancera från gruppspelet i VM. Men de har inte en chans menar ESPN:s experter. – Sverige är inte ett särskilt talangfullt lag, säger Gabriele Marcotti.

Vårdkrisen är oförsvarbar i välfärdslandet Sverige

Nyhetspressen - 25 Nov 17 kl. 05:00

Sverige behöver en politisk samling för svensk sjukvård där patienterna sätts i centrum och politisk prestige läggs åt sidan. Vi måste göra allt vi kan för att minska patienters lidande och rädda liv, skriver SD:s Jimmie Åkesson och Per Ramhorn..

Actic: "Hög expansionstakt i Sverige och Tyskland"

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 08:16

Friskvårdskedjan Actic har som ambition att fortsätta sin höga expansionstakt under 2017, med fokus på Sverige och Tyskland. Expansionen väntas emellertid även i år dämpa marginalutvecklingen något....

Expert tillbaka i Sverige

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 17:42

Norska Expert gör comeback i Sverige. Under varumärket Power drar hemelektronikkedjan nu igång e-handel. ”Vi ser goda möjligheter att skaka marknaden”, säger Sverigechefen Robert van Toor..

”Trump spär på en bild om Sverige som farligt”

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 16:41

Ett tv-inslag som kritiserar hur Sverige ska ha mörkat problem med invandring. Det tros ligga bakom Donald Trumps tal om ”vad som hänt i Sverige i går kväll”. Hans uttalande spär på en bild som befäst sig i amerikanska medier, att Sverige är farligt och våldsamt, säger Elizabeth Walentin, expert på amerikansk politik..

Vad hände i Sverige, Trump?

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 07:37

Att USA:s president Donald Trump i ett tal nämnde att något hänt i Sverige "i går kväll", fick sociala medier att gå i spinn..

Rekordhöga åkermarkspriser i Sverige

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 06:05

Den som är spekulant på bördig åkermark i södra Sverige får gräva djupt i plånboken. Där är nu priserna på rekordnivåer. Desto billigare kommer man undan i norra Sverige tack vare ett prisfall.

Sverige kan gå med i brittisk militärstyrka

Nyhetspressen - 04 Feb 17 kl. 19:00

Samtidigt som Storbritannien är på väg att lämna EU vill Sverige undersöka möjligheterna att utöka och fördjupa sitt militära samarbetet med britterna. Försvarsmakten ska redovisa hur Sverige kan gå med i en brittisk expeditionsstyrka tillsammans med Finland..

Alla statyer med sportprofiler i hela Sverige

UNDERBARACLARA - 03 Feb 17 kl. 09:30

Här är alla statyer med hyllade idrottare över hela Sverige. I Västerbotten finns det en enda. Sven-Agne Larsson, fotboll, Göteborg (2015).

”Regeringen måste beskatta kapital”

UNDERBARACLARA - 31 Jan 17 kl. 20:00

Att klassklyftorna ökat dramatiskt i världen och i Sverige, det vet vi. Och att klassklyftorna ökat så mycket att även storkapitalet börja tycka att det är det största hotet mot världsekonomin och mot tillväxten har vi också skrivit om på denna ledarsida.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Alexander från Ystad tävlar i Sveriges yngsta mästerkock

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 10:23

Alexander Andersson från Svarte är en av deltagarna i årets upplaga av Sveriges yngsta mästerkock som drar igång snart. .

Dopningkontroller på gymmen i tre kommuner

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 10:10

Det blir dopningstester på gymmen under våren. Det är ett av tre steg som nätverket Ren Kraft arbetar vidare med för ett dopingfritt samhälle i Vimmerby, Hultsfred och Västervik..

Volvo en av de största dieselvärstingarna i Europa

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 09:15

Försäljningen av nya dieselbilar rasar runtom i Europa. Andelen dieselbilar väntas sjunka stadigt de kommande åren som en följd av tuffare krav på rening och förbud i flera städer.Volvo finns bland de bilmärken som har allra högst andel dieselbilar i Europa..

Endre värvar en av landets största talanger

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 09:11

Endre IF har gjort en prestigevärvning inför kommande säsong i SSL Dam..

Därför nobbade Zlatan 840 miljoner: ”Vill vara lycklig”

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 09:10

Sa nej till ett jättebud från Kina och valde MLS..

GLÄDJEBESKED Nu sopas gatorna rena från sand

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:50

Och här dammar det?.

Erika ryter ifrån – efter fruktansvärda fyndet

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:42

Deras skotträdda hund fick panik när fyrverkerierna började smälla under natten – men när Erika Petersson skulle titta till kaninerna under morgonen upptäckte hon det fruktansvärda. Nu ryter hon ifrån mot användandet av smällare och raketer.– Jag tror inte folk förstår vad som faktiskt händer, säger Erika Petersson..

Vilken torsdag för HV-stjärnan!

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:32

I dag fick HV:backen Lawrence Pilut en mycket prestigefylld utmärkelse när han fick Salming Trophy, backlegenden Börje Salmings hederspris till bästa svenskfödde back i SHL:s grundserie säsongen 2017/2018. .

”Sverige behöver en ny säkerhetsmyndighet”

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:05

It-skandalen på Transportstyrelsen visar bland annat att Sverige behöver en ny säkerhetsskyddsmyndighet, skriver Lars Nicander, chef för Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier vid Försvarshögskolan, på DN Debatt..

Begagnat för barn – bra för både miljön och samvetet

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 08:00

My Gullstrand startade sitt företag för tre år sedan: ”Som Blocket eller Tradera fast fysiskt”.

Sveriges countrydrottning klar för Skärgårdsfesten

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:54

Jill Johnson spelar på sommarens Skärgårdsfestival i Karlskrona..

Förlorade i natt – har nu störst chans på Dahlin

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:50

LOS ANGELES. Buffalo förlorade bottenmötet mot Ottawa med 4-2, men vann den åtrovärda toppplatsen i draftlotteriet i natt. Det innebär att man har den största chansen bland NHL-lagen att få välja som nummer ett i Dallas i juni.

Stina Wollters kärlekslycka – har gift sig med sin Micke

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:21

Stina Wollter har gift sig med sin Micke Olsson. På Instagram har konstnären postat ett inlägg från bröllopet i Svenska kyrkan i New York.”Now we're married!

Fylking: Därför ville inte Pettersson erkänna i tv

Nyhetspressen - 05 Apr 18 kl. 07:01

 Utredningen som ledde fram till att Christer Pettersson dömdes för Palmemordet har fått mycket kritik på senare tid.Men i en ny dokumentärserie i TV3 ges stort utrymme åt dem som fortfarande tror att tingsrättens dom var riktig.Bland dem finns Gert Fylking, som står fast vid att Pettersson erkänt för honom.