Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Sushi-expert svarar på sushi-frågor - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Sushi-expert svarar på sushi-frågor

Feber.se - 28 May 22 kl. 14:00

Varför är sushi så dyrt Klipp där en sushi-expert svarar på ett gäng frågor som folk ställt via internet. Frågor som om man kan ha för mycket wasabi, när avokado började användas i sushi och hur sushi-kockar kan skära makirullar så fint. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

10 frågor vi får som reseskribenter (och våra svar)

Freedomtravel - 17 Nov 22 kl. 06:00

När vi berättar att vi jobbar som reseskribenter, på vårt digitala magasin FREEDOMtravel, får vi ibland en del frågor. Här är de vanligaste frågorna vi får, och våra svar på dem. 1.

Randall Munroe kommer till Sverige i november

Feber.se - 11 Oct 22 kl. 10:00

Skaparen av xkcd Du vet kanske inte vem Randall Munroe är, men vad xkcd.com är för något. Streckgubbarna och den speciella stilen har underhållit internet sedan 2005.

Datorforskare svarar på kodfrågor

Feber.se - 09 Oct 22 kl. 15:00

Han jobbar nog med data Datorforskaren Chris Piech från Stanford University svarar här på ett gäng frågor om kod som folk på internet har. Frågor som om man måste vara bra på matte för att kunna koda, hur man kodar AI eller vad 404-felkoden egentligen innebär besvaras bland annat i klippet ovan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nicolas Cage svarar på Google-frågor

Feber.se - 23 Apr 22 kl. 15:00

Här kan man se när skådespelaren Nicolas Cage svarar på några av de mest sökta Google-frågorna om honom. Bland annat svarar han på varför han bytte namn till just Nicolas Cage och om han är ett geni eller ej. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Tio frågor till snoppdoktorn

Feber.se - 10 Apr 22 kl. 12:00

Kan man göra den större? Vice passade på att ställa tio frågor till Dr. Ed Zimmerman som är en amerikansk läkare som sysslar med kosmetisk kirurgi och blivit känd på TikTok under namnet DickDocOnTikTok.

Sju frågor till fem Formel 1-förare

Feber.se - 19 Mar 22 kl. 15:00

Varför rejsar du? Vanity Fair ställde samma sju frågor till Formel 1-förarna George Russell, Daniel Ricciardo, Lando Norris, Pierre Gasly och Esteban Ocon om motorsporten. Så om du vill veta vad dessa herrar svarar på frågor som hur de förbereder sig för ett lopp eller hur de håller sig lugna under extrem press så är det bara till att kolla in klippet ovan.

Sömnexpert svarar på frågor

Feber.se - 04 Mar 22 kl. 18:30

Varför är du mer trött efter din nap? I denna video från Wired svara sömnexperten Dr. Jeffrey Iliff på frågor om sömn.

Samsungs nya kamera-app ”Expert RAW” kommer släppas för fler telefoner

Swedroid.se - Allt om Google Android - 22 Feb 22 kl. 12:06

Samsungs nya avancerade kamera-app Expert RAW har betatestats på Galaxy S21 Ultra sedan i höstas och kommer vara tillgänglig på Galaxy S22-serien. Ett officiellt inlägg i Samsungs sydkoreanska forum berättar att fler telefoner kommer kunna installera Expert RAW senare i år. Galaxy S22-trion ska kunna installera appen vid lanseringen nu i slutet av februari.

Samsungs Expert RAW kamera-app kommer till fler telefoner

Feber.se - 22 Feb 22 kl. 08:00

Just nu endast tillgänglig för Galaxy S21 Ultra eller S22-serien Förra året introducerade Samsung appen Expert RAW med Galaxy S21 Ultra. I kamera-appen kan användare fota bilder i bland annat lossless JPEG och 16-bitars DNG RAW. Samtliga S22-telefoner fick stöd för appen i år och nu berättar Samsung att ännu fler Galaxy-lurar ska få appen officiellt.

Volkswagen-chefen Herbert Diess ska göra en AMA

Feber.se - 14 Feb 22 kl. 15:45

Nu på onsdag Den som känner för att ställa vilken fråga som helst till Volkswagen-chefen Herbert Diess kan göra detta på Reddit nu på onsdag klockan 18:00. Då kommer Hebbe lille nämligen att medverka i en AMA (Ask Me Anything) och svara på olika frågor som ramlar in. Du hittar tråden på länken nedan.


Fler inlägg från Feber.se

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 1 timme sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 2 timmar sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 2 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 3 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 3 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 4 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 4 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 5 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 16 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 16 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 17 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 17 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 18 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 18 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.