Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Superhärlig avslutningsdag i Fort Lauderdale!

Pernilla Wahlgrens värld - 06 Nov 17 kl. 04:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ärlig trailer för alla Wes Andersons filmer

Feber.se - 21 Mar 18 kl. 12:00

Kul! En ny ärlig trailer är här och den behandlar alla filmer som regissören Wes Anderson har gjort hittills. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Ärlig trailer för The Room

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 16:15

Oh hai Mark! I samband med premiären av The Disaster Artist har Screen Junkies släppt en ärlig trailer för den briljant urusla filmen The Room. Bonusvideo nedan.

Volkan Oezdemir och UFC uttalar sig efter gripandet

MMAnytt - 20 Nov 17 kl. 08:39

Volkan Oezdemir befinner sig just nu i en situation som inte hjälper honom att nå sina ambitioner om att slåss om titeln härnäst. I lördags blev 28-åringen anhållen i Fort Lauderdale, misstänkt för grov misshandel. Sedan dess har Oezdemir släppts mot borgen.

Flyktingmiljonärens dotters vändning – efter svåra tragedin

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 08:04

FORT LAUDERDALE. Angelica Karlsson blev gravid efter bara en vecka.Nu berättar hon om den dramatiska tiden under inspelningen av TV3:s ”Karlssons”, sorgen efter missfallet – och pojkvännens romantiska överraskning.

Äntligen seger för Hansdotter

Nyhetspressen - 10 Jan 17 kl. 21:45

Frida Hansdotter vann världscupslalomen i Flachau – 58 hundradelar före norskan Nina Løseth. Det var svenskans första seger den här säsongen. – Superhärligt, säger hon.

Björklund befann sig i Florida under attacken

Nyhetspressen - 09 Jan 17 kl. 17:54

SÄLEN. Jan Björklund befann sig förra veckan i Florida med hustru och barn och skulle ha flugit hem från flygplatsen i Fort Lauderdale, där 26-årige Esteban Santiago i fredags mördade fem personer och skottskadade sex andra. – Man tänker att det lika gärna kunde varit vi som var där.

De dödades i attacken på flygplatsen i Florida

Nyhetspressen - 07 Jan 17 kl. 05:50

När Terry Andres, 62, var på semester med sin fru föll han offer för flygplatsmördaren i Fort Lauderdale. Hustrun klarade sig helt oskadd. Totalt dödade den misstänkte skytten Esteban Santiago fem personer – och skadade ytterligare åtta..

Mia Parneviks oro för dottern efter skjutningen

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 20:45

Flera har dött i flygplatsskjutningen i Fort Lauderdale, Florida. Realitystjärnan Peg Parnevik skulle landa med ett plan bara timmar senare. – Det är fruktansvärt, man har ont i magen och mår illa, säger Mia Parnevik..

Fem dödade i skottlossning på flygplats i Florida – fortsatt kaos

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 19:19

Skottlossning utbröt vid lunchtid på fredagen på flygplatsen i Fort Lauderdale i USA-delstaten Florida. Officiella uppgifter säger att fem personer mist livet i dramat. Ännu vid 15-tiden, lokal tid, rådde kaos på flygplatsen, då obekräftade uppgifter om fortsatt skottlossning skrämt upp människor..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Njuter!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Apr 18 kl. 00:20

Vi har heeelt underbara dagar här , och jag NJUTER verkligen av det vackra vädret, värmen och gemenskapen med familj och vänner! ❤️🙌🏼 Bara det att få vakna upp till detta varje morgon ….! 🙌🏼 Efter frukost och några timmars solande på terassen ( några vid poolen) – så tog vi oss ner till strandpromenaden för lunch.

Huset fullt!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Apr 18 kl. 13:29

Framme i Marbella & i nya huset!

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Mar 18 kl. 01:48

I morse packade jag resväska, handbagage plus en stor matta som specialbagage – och tog mig ut till Arlanda för vidare färd mot Spanien och mitt nya hem i solen! Det var inte helt lätt att styra en megastor matta (2 x 3 meter ) genom alla incheckningsköer . Välte några avdelningspoler, men till slut kom jag fram och fick hjälp – utan stress.