Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från bobbys

Stolt vän!

bobbys - 06 Dec 17 kl. 10:52

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Luleås stjärna: "Det är något att vara stolt över"

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 22:34

Två nya poäng i bortamatchen mot Växjö..

ISBJÖRN stolt samarbetspartner till stiftelsen Friends

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 08:30

Med en tydlig gemensam värdegrund som handlar om att sätta barnen i främsta rummet har ISBJÖRN of Sweden ingått ett samarbete och är nu stolt kampanjpartner till stiftelsen Friends. Friends har arbetar i över 20 år för alla barns rätt till trygghet, fri från mobbning och diskriminering. På temat ”starkare tillsammans” kommer ISBJÖRN of Sweden och Friends lyfta frågor om trygghet, kärlek och respekt och inspirera till långsiktig förändring.

"Har alltid varit stolt, men nu..."

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 12:50

Andreas Granqvist hyllades som Sveriges nyckelfigur i bragdmatchen mot Italien.Nu har hustrun Sofie Granqvist skrivit en rörande hyllningstext till sin bejublade make.  "Jag har alltid varit stolt över min man, men nu såg Sverige och hela världen hur bra han är", skriver Sofie Granqvist på sin blogg.

Pappa Granqvist om sonens bragdinsats: ”Man är givetvis stolt som sören”

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 17:45

Släkt, vänner och gamla lagkamrater hyllar landslagskaptenen från Påarp..

Örjan Kihlström nådde milstolpen – tog sin 6000:e seger: "Stolt och tacksam"

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 15:52

På fredagen blev Örjan Kihlström den sjätte kusken att nå 6000 segrar. – Det har bara funnits travsport för mig. Jag har aldrig haft en tanke på att jobba med något annat, så självklart är jag väldigt glad och tacksam och stolt att det gått så bra i min karriär, säger Örjan Kihlström till travsport.

Stolt storasyster!

Foki - 15 Dec 16 kl. 17:02

Jag är så himla stolt över min lillasyster! Hon blev utnämn som årets elev från hennes klass och klarade examen helt galant! Nu är hon officiellt en utbildad frisör!

Här hyllas hockeylegendaren Peter Åslin – inför familjen: "Pappa hade varit stolt"

Nyhetspressen - 06 Nov 16 kl. 20:08

Målvaktsikonen Peter Åslin är troligtvis Norrtälje IK:s största spelare genom tiderna. Därför valde moderklubben att hedra honom – genom att hissa hans namn och nummer i Contigahallen.– Pappa hade varit otroligt stolt och hedrad, säger sonen och Röglespelaren David..

Graham Potter på presskonferensen: "En dag att vara verkligt stolt över för Östersunds FK"

Nyhetspressen - 22 Oct 16 kl. 19:18

Det var en stolt och glad Graham Potter som kom till presskonferensen efter 3-0 borta mot Malmö. Bredvid satt en nedslagen Allan Kuhn, MFF:s tränare som sågade sitt eget lag..

Skåningen ska bli stolt över maten genom ny strategi

Nyhetspressen - 25 Sep 16 kl. 11:15

Mat som är producerad i Skåne och som skåningen är stolt över. Ett hållbart livsmedelssystem med höga miljövärden och mat som fabrikanterna kan ta ordentligt betalt för. Det är några av målen i en ny livsmedelsstrategi för Skåne..

Carl Philip: "Jag är så stolt över Alexander"

Nyhetspressen - 12 Sep 16 kl. 20:58

Nu berättar prins Carl Philip om känslorna för sin lille son Alexander efter fredagens högtidliga dop i Drottningholms slottskyrka. – Jag är så stolt över Alexander. Det var fantastiskt fint, säger prinsen exklusivt för Expressen..


Fler inlägg från bobbys

Stolt vän!

bobbys - 06 Dec 17 kl. 10:52

Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd

bobbys - 22 Oct 17 kl. 13:35

Men herregud vad jag pratar fort In och lyssna på mig om mitt innersta Här snackar jag om allt från, välmående, Adhd kärlek, jobb, syn på droger, sex och jag hör nu efteråt att jag har inget filter på mitt snack men framförallt märker att jag talar väldigt fort och vill inte prata lugnt med känslor eftersom vissa ämnen är känsliga och för mig är det enklare att prata massor och känna mindre. Tack Martens My och Åza Brennander som bjöd in mig till POODEN Multi-mammorna Ska inte skriva så mycket och istället ber er lyssna på mig Här Inlägget Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd dök först upp på Bobby Oduncu.

WEDDINGTIMES

bobbys - 09 Oct 17 kl. 10:44

Vill du ha hjälp med din största dag i livet, när du ska känna dig 110% från topp till tå, då rekommenderar jag dig att du ska höra av dig till oss. Jag kan alltid tipsa er allt om fotografer, lokaler, brudklänning, smokings, blommor, catering, bröllopskort, weddingplanner, festfixare och lite till, men detta inlägg är just till blivande brudar och deras blivande män❤️ Jag och mina tjejer lovar att skämma bort dig och göra dig till ditt vackraste jag som får din framtida partner och tappa hakan!< oka en konsultation om du ska gifta dig.

Hemska tankar om att kanske krascha med flyget och inte va med mina nära och kära❤️💔

bobbys - 29 Sep 17 kl. 13:06

Trodde en stund att jag skulle DÖSkriver just nu detta på flygplanet uppe i luften pga dödstankar om att jag kanske inte lever efter idag efter flygkrasch, att jag inte får träffa min kärlek Jimi eller min familj tankarna rusar fort genom hela kroppen och tårarna ringer längs kinden, speciellt när jag ser söta tjejen som sitter vid fönstret gråta Vi har cirkulerat 2 timmar över Umeå men pga kraftiga moln och lågtryck kan inga plan landa. Dom gör några försök men nu säger kapten att vi måste tillbaka och Tvångs landa på ARLANDA pga ovädret. Får inte riskera att varken bränslet tar slut eller oroar besättning ännu mera så vi är Påväg till Arlanda igen.

Välkommen till världen Bobbys Beauty Slim

bobbys - 25 Aug 17 kl. 20:46

Wow som jag längtat efter dig bebis nr 2 måste erkänna att jag längtat efter barn sen många år tillbaka och bebisar ska jag få tillsammans med min man❤️ när det bli av är personligt och hemligt men det kommer att bli längre fram i framtiden. Ingen stress då vi bägge är unga och virila. Nu ska min man satsa på sin karriär som mäklare och jag med mina produkter och där kan jag stolt presterar BEBIS nr 2.

Tack för Bröllopsgåvan 

bobbys - 02 Jul 17 kl. 10:30

Första dagen på Marstrand 

bobbys - 30 Jun 17 kl. 23:47

Sportgalan

bobbys - 12 Apr 17 kl. 11:55

I fredags åkte vi ner till härliga Göteborg för att stå på sportgalan. Träffat massa underbara människor, så härligt att de alla unga människor som har ett så sport intresse för hälsa och fitness. Att kunna vara en förebild för andra värmer mitt hjärta!

Flawless hair med toupema!

bobbys - 05 Apr 17 kl. 20:11

Super tävling/Sportgalan 

bobbys - 02 Apr 17 kl. 13:08