Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St. Bernards-hund som stökar till det i samhället där den bor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Star Wars Jedi: Fallen Order får en uppföljare

Feber.se - 28 May 22 kl. 15:00

Star Wars Jedi: Survivor heter den Respawns Stjärnornas krig-spel Star Wars Jedi: Fallen Order ska få sig en uppföljare. Uppföljaren kommer heta Star Wars Jedi: Survivor och tanken är att det ska släppas någon gång under 2023 till Playstation 5, Xbox Series X/S samt Windows. I Survivor får vi än en gång styra Cal Kestis dock utspelar sig spelet fem år efter händelserna i första spelet.

Norman Reedus bekräftar mer Death Stranding

Feber.se - 21 May 22 kl. 14:00

Hurra? Skådespelaren Norman Reedus nämnde nyligen i en intervju att han har börjat jobba på en uppföljare till spelet Death Stranding. Norman spelade som bekant huvudrollen i första spelet så någonstans känner man ju att han borde ha koll.

Simon the Sorcerer får en uppföljare

Feber.se - 19 May 22 kl. 10:00

30 år efter originalet släpptes Det gamla kultspelet Simon the Sorcerer kommer att få en uppföljare vilken kommer att släppas nästa år, samma år som originalspelet fyller 30 år. Den nya versionen av spelet kommer att heta Simon the Sorcerer: Origins och handlingen i spelet utspelar sig några veckor innan händelserna originalspelet. I det ursprungliga spelet klev Simon och hans hund Chippy in i portal som tog dem till en annan värld.

King of the Streets: Svenska mästaren vinner brutal och förbjuden match!

MMAnytt - 16 May 22 kl. 12:41

Den svenska bare knuckle-mästaren Gustaf Cedermalm gick segrandes ur sin första King of the Street-match i helgen. Cedermalm tog sig an polacken Clavius i ett osanktionerat evenemang som sändes live via King of the Street (KOTS). Precis som andra KOTS-evenemang så hölls matcherna på en hemlig plats och utannonserades kort innan helgens fighters rök ihop under livesändningen.

Uppföljare till This Is Spinal Tap på väg

Feber.se - 13 May 22 kl. 11:00

Kommer i mars 2024 Bandet är tillbaka, nu ska en uppföljare på "This Is Spinal Tap" från 1984 vara på gång. Återvänder gör regissören Rob Reiner tillsammans med stjärnorna Michael McKean, Christopher Guest och Harry Shearer. Filmen kommer att släppas den 19 mars 2024, i samband med 40-årsdagen av originalet.

En trailer för The Deer King

Feber.se - 12 May 22 kl. 17:30

Från animatören bakom Spirited Away Här bjuds vi på en ny trailer för filmen The Deer King från Masashi Ando som bland annat varit animatör för filmer som Your Name, Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo, Paprika och Spirited Away. Filmens handling är baserad på en rad olika fantasy-böcker av Nahoko Uehashi som följer en före detta soldat som måste ta han om en flicka i en värld där krig och farsot har gjort livet jobbigt för mänskligheten.

Razer släpper uppföljare till Viper

Feber.se - 11 May 22 kl. 13:15

Viper V2 Pro är världens lättaste mus Razer har släppt en uppföljare till sin gamingmus Viper och med den nya versionen har man försökt att skala av så mycket vikt som det bara gått från musen. Nya Viper V2 Pro väger endast 58 gram, något som ska göra den till världen lättaste traditionella mus. Den trådlösa musen laddas via USB-C och en laddning ska räcka för användning i upp till 80 timmar.

The Batman ska få en uppföljare

Feber.se - 27 Apr 22 kl. 09:00

Robert Pattinsons Batman återvänder Matt Reeves "The Batman" kommer att komma tillbaka till bioduken, det berättar Warner Bros. under CinemaCon. Den första filmen har visat sig vara väldigt populär och har hittills dragit in 760 miljoner dollar globalt, filmen ska också ha setts av 4,1 miljoner hushåll under sin första vecka på HBO Max.

Godzilla och King Kong kommer till Call of Duty: Warzone

Feber.se - 22 Apr 22 kl. 15:00

Det låter som en festlig crossover Activision Blizzard släppte igår en teaser för den kommande crossovern "Call of Duty: Warzone x Godzilla vs. Kong". Det handlar om ett kommande läge i spelet där både Godzilla och King Kong kommer att dyka upp i spelet på något sätt.

Apple skriver på avtal med Tom Hanks produktionsbolag

Feber.se - 14 Apr 22 kl. 11:30

En uppföljare till "Greyhound" ska vara på gång Apple verkar vilja fortsätta sitt samarbete med Tom Hanks och hans produktionsbolag Playtone, då företagen nu skriver på ett exklusivt avtal som täcker serier, dokumentärer, filmer och andra projekt. Hanks kommer även att medverka i en uppföljare till filmen "Greyhound" som utspelar sig under andra världskriget. Filmen ska ha varit en av de mest sedda på Apple TV+, enligt Deadline.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.