Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Stödjer ICA Sverige islamskt kvinnoförtryck?

apg29 - 28 Nov 17 kl. 08:22

Läsarmejl av Stefan Eliasson Vilket värde har då en kvinna enligt Islam? Kvinnors vittnesmål är opålitliga då kvinnor är av naturen korkade.Temat för ICA:s julkalender i år skall vara gemenskap enligt Mats Liedeholm, marknadsdirektör på ICA Sverige. kalendern har fått mycket ris då den innehåller en kvinna med hijab men också ros, bland annat av kommentarer att den lyfter fram "allas lika värde" och så vidare. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Filmrecension: Skönheten och odjuren – Ett starkt kriminaldrama där rättvisan inte finns där den borde vara

Kulturbloggen - 07 Dec 17 kl. 09:31

Skönheten och odjuren Betyg 5 Svensk biopremiär 8 december 2017 Studenten Mariam bereder sig på en festkväll med sina vänner. En typisk student , fnittrig och glad i sedesam klänning. När hennes klänning går sönder får hon låna en ny av sin väninna.

Efter fräcka stölden – Icas tomte är tillbaka!

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 12:46

Under helgen stal någon Ica Supermarket i Staffanstorps älskade tomte som stod i foajén.Genom medier och Facebook gick Ica-handlaren Lars Roslund ut med ett erbjudande  till tjuven – om tomten kom tillbaka under dagen skulle butiken inte polisanmäla.Erbjudandet fungerade!

Ica-butikens ultimatum till fräcka tomtetjuven

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 11:44

Under flera år har kunder mötts av en grann tomte när de kliver in på Ica-butiken i Staffanstorp. Nu är den älskade figuren borta – under helgen blev han stulen.Butiken har gått ut med en vädjan om att få honom tillbaka.

Kvinnoförakt och samlagsställningar förmedlas i sexualkunskap på Östersundsskola - föräldrarna baxnar

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 16:13

Eleverna i klass 8 på en grundskola i Östersund fick se en tecknad Youtubefilm om hur ett samlag går till. Filmen riktar sig till killar och tjejen är som en passiv docka. I slutet uppmanas killen ....

Tysta inte den starkaste rösten mot hedersvåld

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 14:15

Vänsterns Amineh Kakabaveh får stöd långt in i de borgerliga leden för sin kamp mot hedersvåld och kvinnoförtryck.Se till att vi får behålla henne i riksdagen, skriver Vänsterpartiets Hans Arvidsson och Johan Lönnroth i en uppmaning till helgens valmöte..

Pelle i tv-reklam med ICA-Stig

Nyhetspressen - 28 Nov 17 kl. 11:30

Pelle Lindqvist, som driver kvantum i Vimmerby, har länge haft ett stort driv för att stötta sociala projekt. Engagemanget har nu tagit honom till TV-rutan och en ny reklamfilm med ICA-Stig..

Herrstedt: SD i framkant i arbetet mot sexuella trakasserier

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 16:22

SD:s kvinnoförbund ska öppna en mejladress för att fånga upp berättelser i samband med #metoo-kampanjen. – Partiet har legat i framkant och jobbat med detta, sade förbundets ordförande Carina Herrstedt..

Hatstorm mot detaljen på Icas julkalender

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 18:55

En kvinna med hijab syns på Icas årliga julkalender – något som har upprört många människor i sociala medier."Ni pissar på våra svenska traditioner", skriver en ilsken person på Facebook.– Det får vi förhålla oss till, det är det samhällsklimat som råder, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör på Ica Sverige..

Stor manifestation mot kvinnoförtryck

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 21:02

Det som började med Havey Weinsteins övergrepp och metoo-rörelsen, blev på söndagskvällen till en stillsam och värdig manifestation mot kvinnoförtryck i film- och teaterbranschen..

Stöldkupp mot Maxi - personal misshandlad

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 14:14

En stöldkupp mot Ica Maxi i Ronneby under onsdagskvällen slutade i en krossad entrédörr. Personal blev slagen i ryggen innan tjuvarna försvann i en bil..


Fler inlägg från apg29

Enkla regler för dig som kommenterar

apg29 - 08 Dec 17 kl. 02:37

Om du vill kommentera på Apg29 behöver du bara följa dessa enkla regler.KommentarsreglerSpridande av villoläror tillåts inteAntisemitiska inlägg tillåts inteTrolla* tillåts inteHatinlägg tillåts inteIfrågasättande av deletade kommentarer tillåts inteHädelse tillåts inte.Kommentarer kan också deletas på grund av moderators "magkänsla"*** Trolla: När en person ställer en medvetet "dum" fråga eller provocerar för att kunna njuta när människor gör bort sig.

Terrorrörelsen Hamas skjuter raketer mot Israel efter Trumps erkännande av Jerusalem

apg29 - 07 Dec 17 kl. 22:36

Bild: DN. Oroligheter och kravaller bröt ut i Gaza och på Västbanken efter att USA:s president Donald Trump erkänt Jerusalem som Israels huvudstad.USA:s president Donald Trump har erkänt Israels huvudstad Jerusalem till många muslimers ilska och till Sveriges finansminister och Israelhataren Margot Wallströms förtret.

Guds lösning på våra problem

apg29 - 07 Dec 17 kl. 21:00

Läsarmejl av David Billström  MÄNNISKANS SITUATION Människans största problem idag är synden. Även om man inte använder just ordet synd utan andra ord, så är det ett faktum. Om vi ser oss om i världen så ser vi syndens yttringar överallt.

Detta skrev Jesus i sanden

apg29 - 07 Dec 17 kl. 02:24

Jag fick en fråga på min frågesida vad Jesus skrev i sanden. Här får du det fascinerande svaret.Bibelversen där Jesus skrev i marken (det står marken, inte sanden) hittar vi i berättelsen om äktenskapsbryterskan som hotades med stening av fariseerna och de skriftlärda.

Julsångscafé i Kvillsfors med Christer Åberg, Håkan Bertilsson och Ted Sandstedt

apg29 - 06 Dec 17 kl. 22:08

JULSÅNGSCAFÉ Filadelfia Kvillsfors Söndag 10 december 18.00 Christer Åberg Håkan Bertilsson Ted Sandstedt Alla välkomna!

USA erkänner Jerusalem som huvudstad

apg29 - 06 Dec 17 kl. 19:33

Bild: Aftonbladet. USA:s president Donald Trump meddelade han under ett tal ikväll att han erkänner Jerusalem som Israels huvudstad och tänker flytta den amerikanska ambassaden till staden.Kommer du ihåg profetian som profeterades några år innan Trump blev vald till president?

Ett barn blir oss fött - Jesus är Gud

apg29 - 06 Dec 17 kl. 14:03

"Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste." (Jes 9:6.

En katt med ett levande duntäcke

apg29 - 06 Dec 17 kl. 04:23

En katt ligger tillsammans med en massa nykläckta gula kycklingar! Det är inte alla som har ett levande duntäcke! "Jerusalem, Jerusalem, du som mördar profeterna och stenar dem som är sända till dig.

Ett levande duntäcke

apg29 - 06 Dec 17 kl. 04:22

En katt ligger tillsammans med en massa nykläckta gula kycklingar! Det är inte alla som har ett levande duntäcke! "Jerusalem, Jerusalem, du som mördar profeterna och stenar dem som är sända till dig.

Grattis till Finland som fyller 100 år 6 december 2017

apg29 - 05 Dec 17 kl. 23:32

Finland firar sin 100:e självständighetsdag den 6 december 2017. Då fyller Finlan 100 år! Det var tack vare finländarnas innerliga böner till Gud för sitt land - från högsta ledning till soldaterna vid fronten och familjerna i hemmen - som Gud gjorde många under och bevarade Finland.

Lindbergarnas Jul

apg29 - 05 Dec 17 kl. 15:01

Trump tackar Gud för skolans framgång

apg29 - 05 Dec 17 kl. 01:24

Kommentar av Per Bild: time.com. Jag kände mig tvungen att dela med mig och översätta ett av Donald Trumps fantastiska tal, detta är från den 13 maj 2017 när han uppmuntrar en avgångsklass på ett universitet i USA.

Dags att predika om sista tiden och Jesu andra tillkommelse

apg29 - 04 Dec 17 kl. 23:39

Av Holger Nilsson Bild: Världen idag. Predikan i frikyrkorna har under senare årtionden genomgått en förändring i jämförelse med hur det varit tidigare. Med tanke på hur frikyrkorörelsen under samma tid minskat, behöver vi rannsaka oss över att en stor del av denna tillbakagång kan tillskrivas förkunnelsen.

Du fallna stjärna - Nenne Lindberg

apg29 - 04 Dec 17 kl. 00:42

Nenne Lindberg sjunger och spelar efter sin hjärtinfarkt i en fullsatt pingstkyrka i Huskvarna på Lindbergarnas julunderhållning!

#Metoo-konspiration - Apg29 utsatt för hackersabotage --

apg29 - 04 Dec 17 kl. 00:33

Christer Åberg berättar om de senaste hackersabotagen mot bloggsajten Apg29.nu och om #metoo-konspirationen.Apg29.