Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Spräng bojorna – kampen mot slavhandeln, av Adam Hochschild

Bokbloggar - 30 Jun 20 kl. 11:57

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Adam Savage uppgraderar sin bandsåg

Feber.se - 31 May 20 kl. 16:00

Från en portabel till en stationär Adam Savage från Tested hade kände att han behövde en liten bandsåg så därför byggde han en sådan. Han gjorde detta genom att ta en portabel bandsåg från De Walt och helt enkelt uppgradera den till en mer traditionell bandsåg, fast då mindre. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Adam Savage tittar på blixt-gevär från Matrix

Feber.se - 27 Apr 20 kl. 17:00

Lite eftermiddagsnörderi Är ni sugna på att se Adam Savage bli exalterad av rekvisita? Då har vi goda nyheter då ni kan starta klippet ovan där Adam pratar om blixt-geväret Tank använder för att stoppa Cypher i The Matrix. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Adam Savage bygger ISS

Feber.se - 18 Apr 20 kl. 17:00

Slow-tv med LEGO Om man nu känner att man behöver koppla av lite genom att titta på när en känd man bygger lite LEGO så är klippet ovan något för dig. Där får man nämligen se när Mythbusters-profilen Adam Savage bygger den internationella rymdstationen ISS i LEGO. Det är lite slow-tv över det hela då själva byggandet sker i realtid.

Adam Alsing död i Corona!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 17 Apr 20 kl. 10:46

Den kära programledaren Adam Alsing blev 51 år.

Adam Alsing är död

Feber.se - 15 Apr 20 kl. 19:15

I sviterna av covid-19 Adam Alsing har avlidit i sviterna efter covid-19, det uppger hans familj till TT. Han blev 51 år gammal. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Adam Savage visar upp sin nya Captain America-dräkt

Feber.se - 29 Feb 20 kl. 14:00

Den från Winter Soldier Här har vi ett klipp där Adam Savage pratar med kostymmakarna Kevin Gossett och Rob Fitch för att prata om en ny Captain Americas-dräkt de har gjort till Adam. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Adam Savage tittar på rekvisita från The Expanse

Feber.se - 24 Feb 20 kl. 18:00

Lite kvällsnörderi Adam Savage från Tested hänger på Acme FX för att ta snacka lite om och titta på rekvisita som används i Amazons sci-fi-serie The Expanse. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Bokbloggar

Vilse

Bokbloggar - 2 timmar sedan