Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Sportlov i Åre!

Pernilla Wahlgrens värld - 28 Feb 18 kl. 14:46

Vaknade upp till strålande sol i dag ! Helt stilla , klarblå himmel och krispig kall fjällluft! Magiskt! Otrolig tur med vädret också, med tanke på att det verkar vara snöstorm hemma i Stockholm..!! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hon tas ut till OS – blir yngsta svensk någonsin

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 13:13

Niondeklassaren Jennie-Lee Burmansson får ett extra långt sportlov i vår.Den 15-åriga freeskiingåkaren är nämligen uttagen till OS i Pyeongchang, där hon skriver historia som Sveriges yngsta vinterolympier genom tiderna..

Sportlov!

Cornucopia? - 19 Feb 17 kl. 19:16

Har haft sportlov (Go Sports!)senaste veckan och det har varit mycket restid idag, därav inget riktigt blogginlägg. Kommer något lite mer vettigt om en stund.

Sportlovet bjuder på varannandags-väder

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 19:55

Under nästa vecka får bland annat barnen i Skåne, Uppsala och Örebro sportlov. Men det kan vara på sin plats att planera in några roliga inomhusaktiviteter. - Det blir lite varannandags-väder.

Sportlovsvädret blir fantastiskt

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 23:14

Får det lov att vara ett glatt besked för alla som snart går på sportlov? Vädret ser ut att bli fantastiskt – nästan överallt. Framför allt i södra fjällen.

Hon är lyckligt gift med staten

UNDERBARACLARA - 09 Mar 16 kl. 09:33

Snart kan singelkvinnor skaffa barn på egen hand även i Sverige. När Josefin Olevik gjorde det fick hon åka till Danmark. I ”Den befriade familjen” vrider och vänder hon på familjebegreppet och berättar om hur hon blev ”lyckligt gift med staten”.

Sportlov – då är polisen på plats i badhuset

Nyhetspressen - 29 Feb 16 kl. 16:13

”Ingen hemlighet att badet haft problem med sexuella ofredanden”.

Prognos: Solig helg avslutar sportlovet

Nyhetspressen - 26 Feb 16 kl. 09:13

Årets sportlov kommer vädermässigt att avslutas på allra bästa sätt - med sol från en klarblå himmel..

Charter från Skellefteå till Gran Canaria

UNDERBARACLARA - 26 Aug 15 kl. 09:43

Resebolaget Fritidsresor ska börja flyga från Skellefteå flygplats till Gran Canaria med start i februari nästa år. Det offentliggjordes vid en presskonferens på Skellefteå flygplats i dag. Åtta charterflygningar med 189 platser ska gå från flygplatsen med start i februari 2016.

[PLUS] Fokusera på förbättringar i skolan

UNDERBARACLARA - 23 Feb 14 kl. 23:00

Ett välbehövligt sportlov närmar sig för våra elever. Även lärare som lägger ner själ och hjärta i utbildningen av våra barn och ungdomar behöver tid för återhämtning, med tanke på den arbetssituation de har i dagens skola. Övertonerna i...


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Min hårresa del 8 – Hårkatastrof

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Aug 18 kl. 09:06

Håret påverkas ju mycket av hur vi mår , och jag har i perioder tappat mycket hår. Ett av mina största misstag var att börja sätta i dåliga extensions i mitt redan slitna och tunna hår – vilket gjorde att det gick av. Och ju mer håret gick av – ju fler Extensions satte jag i – vilket bara blev en ond cirkel.

Sjukstuga, nya naglar & filmteamet tillbaka!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Aug 18 kl. 03:49

Det blev en väldigt lugn söndag för min och Theos del, eftersom han fick feber natten innan. Men som tur var, var jag ledig hela dagen , så vi kunde verkligen vara hemma och göra ingenting – vilket var precis vad vi gjorde…! Theo vilade i soffan , & Dino likaså… På kvällen kom Benjamin hem och lagade en otroligt god pasta till middag.

Rosas Café & happy shopping i Puerto Banus!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Aug 18 kl. 15:16

Vi är bara 3 tjejer kvar i byn nu, så i går styrde vi upp en riktig ”Tjejdag”! 😉 Vi började med Afternoon Tea ( fast jag drack kaffe) på ett ställe heeelt i min smak ; ”Rosas Café”! ALLT går i rosa där!