Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Sportlov i Åre!

Pernilla Wahlgrens värld - 28 Feb 18 kl. 14:46

Vaknade upp till strålande sol i dag ! Helt stilla , klarblå himmel och krispig kall fjällluft! Magiskt! Otrolig tur med vädret också, med tanke på att det verkar vara snöstorm hemma i Stockholm..!! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hon tas ut till OS – blir yngsta svensk någonsin

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 13:13

Niondeklassaren Jennie-Lee Burmansson får ett extra långt sportlov i vår.Den 15-åriga freeskiingåkaren är nämligen uttagen till OS i Pyeongchang, där hon skriver historia som Sveriges yngsta vinterolympier genom tiderna..

Sportlov!

Cornucopia? - 19 Feb 17 kl. 19:16

Har haft sportlov (Go Sports!)senaste veckan och det har varit mycket restid idag, därav inget riktigt blogginlägg. Kommer något lite mer vettigt om en stund.

Sportlovet bjuder på varannandags-väder

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 19:55

Under nästa vecka får bland annat barnen i Skåne, Uppsala och Örebro sportlov. Men det kan vara på sin plats att planera in några roliga inomhusaktiviteter. - Det blir lite varannandags-väder.

Sportlovsvädret blir fantastiskt

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 23:14

Får det lov att vara ett glatt besked för alla som snart går på sportlov? Vädret ser ut att bli fantastiskt – nästan överallt. Framför allt i södra fjällen.

Hon är lyckligt gift med staten

UNDERBARACLARA - 09 Mar 16 kl. 09:33

Snart kan singelkvinnor skaffa barn på egen hand även i Sverige. När Josefin Olevik gjorde det fick hon åka till Danmark. I ”Den befriade familjen” vrider och vänder hon på familjebegreppet och berättar om hur hon blev ”lyckligt gift med staten”.

Sportlov – då är polisen på plats i badhuset

Nyhetspressen - 29 Feb 16 kl. 16:13

”Ingen hemlighet att badet haft problem med sexuella ofredanden”.

Prognos: Solig helg avslutar sportlovet

Nyhetspressen - 26 Feb 16 kl. 09:13

Årets sportlov kommer vädermässigt att avslutas på allra bästa sätt - med sol från en klarblå himmel..

Charter från Skellefteå till Gran Canaria

UNDERBARACLARA - 26 Aug 15 kl. 09:43

Resebolaget Fritidsresor ska börja flyga från Skellefteå flygplats till Gran Canaria med start i februari nästa år. Det offentliggjordes vid en presskonferens på Skellefteå flygplats i dag. Åtta charterflygningar med 189 platser ska gå från flygplatsen med start i februari 2016.

[PLUS] Fokusera på förbättringar i skolan

UNDERBARACLARA - 23 Feb 14 kl. 23:00

Ett välbehövligt sportlov närmar sig för våra elever. Även lärare som lägger ner själ och hjärta i utbildningen av våra barn och ungdomar behöver tid för återhämtning, med tanke på den arbetssituation de har i dagens skola. Övertonerna i...


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

I dag Sommarpratar Bianca i P1!

Pernilla Wahlgrens värld - 8 timmar sedan

I dag kl 13 Sommarpratar hon , min älskade Bianca! ❤️📻 Det är STORT och hedrande att få bli Sommarpratar , och jag var  faktiskt tvungen att förklara för Bianca hur stort det var när hon fick förfrågan. Annars hade hon nog bara trott att det var ännu en Pod som ville ha med henne som gäst , haha… Själv Sommarpratade jag 2005 , så jag vet också vilket oerhört arbete det ligger bakom ett Sommarprat!

Filmar med Linus i skärgården

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Jun 18 kl. 10:52

Hej vänner! Befinner mig just nu på vårt lilla lantställe hos mamma och pappa i Skärgården. Ingen semester dock.

ACO Sun

Pernilla Wahlgrens värld - 18 Jun 18 kl. 12:40

I stolt samarbete med ACO Sverige Sommaren är här och har ju redan varit här ett bra tag känns det som! Mitt samarbete med ACO fortsätter och jag vill nu tipsa er om några riktigt bra solskydd! Att skydda huden är och har alltid varit viktigt för mig.

Mathem räddar sommaren

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Jun 18 kl. 21:05

I samarbete med Mathem Jag fick i dagarna ett mejl från MatHem om att Clas Ohlson har kommit in i deras sortiment ! Var inte direkt sen med att lägga en beställning haha. Det är en sån typisk affär som jag aldrig har vägarna förbi men som jag alltid behöver något från.

Sommarlov!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Jun 18 kl. 12:53