Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Sportlov i Åre!

Pernilla Wahlgrens värld - 28 Feb 18 kl. 14:46

Vaknade upp till strålande sol i dag ! Helt stilla , klarblå himmel och krispig kall fjällluft! Magiskt! Otrolig tur med vädret också, med tanke på att det verkar vara snöstorm hemma i Stockholm..!! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hon tas ut till OS – blir yngsta svensk någonsin

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 13:13

Niondeklassaren Jennie-Lee Burmansson får ett extra långt sportlov i vår.Den 15-åriga freeskiingåkaren är nämligen uttagen till OS i Pyeongchang, där hon skriver historia som Sveriges yngsta vinterolympier genom tiderna..

Sportlov!

Cornucopia? - 19 Feb 17 kl. 19:16

Har haft sportlov (Go Sports!)senaste veckan och det har varit mycket restid idag, därav inget riktigt blogginlägg. Kommer något lite mer vettigt om en stund.

Sportlovet bjuder på varannandags-väder

Nyhetspressen - 17 Feb 17 kl. 19:55

Under nästa vecka får bland annat barnen i Skåne, Uppsala och Örebro sportlov. Men det kan vara på sin plats att planera in några roliga inomhusaktiviteter. - Det blir lite varannandags-väder.

Sportlovsvädret blir fantastiskt

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 23:14

Får det lov att vara ett glatt besked för alla som snart går på sportlov? Vädret ser ut att bli fantastiskt – nästan överallt. Framför allt i södra fjällen.

Hon är lyckligt gift med staten

UNDERBARACLARA - 09 Mar 16 kl. 09:33

Snart kan singelkvinnor skaffa barn på egen hand även i Sverige. När Josefin Olevik gjorde det fick hon åka till Danmark. I ”Den befriade familjen” vrider och vänder hon på familjebegreppet och berättar om hur hon blev ”lyckligt gift med staten”.

Sportlov – då är polisen på plats i badhuset

Nyhetspressen - 29 Feb 16 kl. 16:13

”Ingen hemlighet att badet haft problem med sexuella ofredanden”.

Prognos: Solig helg avslutar sportlovet

Nyhetspressen - 26 Feb 16 kl. 09:13

Årets sportlov kommer vädermässigt att avslutas på allra bästa sätt - med sol från en klarblå himmel..

Charter från Skellefteå till Gran Canaria

UNDERBARACLARA - 26 Aug 15 kl. 09:43

Resebolaget Fritidsresor ska börja flyga från Skellefteå flygplats till Gran Canaria med start i februari nästa år. Det offentliggjordes vid en presskonferens på Skellefteå flygplats i dag. Åtta charterflygningar med 189 platser ska gå från flygplatsen med start i februari 2016.

Dags för en nystart för Nollvisionen

UNDERBARACLARA - 04 Mar 14 kl. 23:00

Det behövs en nysatsning på trafiksäkerheten och förbättrade vägar, skriver Anders Ygeman (S), ordförande i riksdagens trafikutskott. De senaste veckorna har vi haft sportlov i stora delar av landet. I samband med sportloven beger sig många ut på långa bilresor.

[PLUS] Fokusera på förbättringar i skolan

UNDERBARACLARA - 23 Feb 14 kl. 23:00

Ett välbehövligt sportlov närmar sig för våra elever. Även lärare som lägger ner själ och hjärta i utbildningen av våra barn och ungdomar behöver tid för återhämtning, med tanke på den arbetssituation de har i dagens skola. Övertonerna i...


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Jul med Mathem

Pernilla Wahlgrens värld - Igår: 09:00

Äntligen är julen snart här! Ni vet ju att jag älskar julen med all mat, umgås med vänner, familj och såklart min födelsedag. I år firar vi både på Lagnö hos mina föräldrar, och hemma hos mig, och med mitt arbetsschema blir det bråda dagar att få ihop julbordet.

Mor&dotter-trip till Malmö , för att äntligen få se Benjamins konsert!

Pernilla Wahlgrens värld - 05 Dec 18 kl. 13:53

Hej vänner! I går flög jag och Bianca (tillbaka för min del) till Malmö igen! Denna gång inte för att uppträda själv, utanför att ÄNTLIGEN få se vår Benjamin glänsa på scen i sin egen konsert!

Hemlig inspelning

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Nov 18 kl. 13:45

Hej vänner! Just nu befinner jag mig på en spännande hemlig inspelning…! Så hemlig att den till och med är hemlig för MIG..!!

Stress

Pernilla Wahlgrens värld - 26 Nov 18 kl. 14:50

Turné igen & Fynda biljetter till min jubileumsshow!

Pernilla Wahlgrens värld - 24 Nov 18 kl. 11:52

Turnélivet fortsätter!  Vi har nu lämnat Gävle där vi har spelat både torsdag och fredag! Helt underbart att få en resfri dag och sedan spela showen på kvällen igen.