Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Sophie Turner och Joe Jonas väntar barn!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 Feb 20 kl. 10:05

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

President Donald Trump accepterar udda utmaningen – från Joe Rogan!

MMAnytt - 15 Sep 20 kl. 08:35

UFC-kommentatorn Joe Rogan kom nyligen med ett udda förslag till USA:s president Donald Trump och presidentkandidaten Joe Biden. Det var under sitt samtal med den pensionerade UFC-fightern Tim Kennedy som Rogan föreslog en debatt mellan Trump och Biden, med en ovanlig twist.  – Först och främst så vill jag inte ha någon annan i rummet, bara vi tre, sade Rogan om hur hans debatt skulle gå till.

Joe Scott snackar om Sveriges Corona-strategi

Feber.se - 10 Sep 20 kl. 10:40

Vill reda ut några saker YouTubern Joe Scott snackar om massvis med olika saker. I det här klippet är det Sveriges Corona-strategi som är grejen. Bonusklipp nedan.

Här hånas Joe Rogan – av Miley Cyrus!

MMAnytt - 04 Sep 20 kl. 17:22

Joe Rogan är en av MMA-världens största profiler – av många anledningar. Efter en lång tid som kommentator för UFC och med en av världens största podcasts lyckas Rogan inte locka bara profiler från MMA-världen, utan även världsstjärnor inom andra områden, till sina populära sändningar. LÄS MER: Här bryter Joe Rogan ihop – efter superstjärnans död I ett av de senaste avsnitten gästas Rogan av Miley Cyrus – och får smaka på ett fräckt hån från popstjärnan.

Här bryter Joe Rogan ihop – efter superstjärnans död

MMAnytt - 01 Sep 20 kl. 17:31

I dagarna nåddes vi av det tragiska beskedet att filmstjärnan Chadwick Boseman omkommit. Boseman, som bland annat spelat superhjälten “Black Panther”, avled i sviterna av en fyra år lång kamp mot cancer. LÄS MER: Stora beskedet om Joe Rogans podcast – byter plattform helt En av många som reagerat kraftigt på nyheten är MMA-profilen Joe Rogan.

Eldriven Corvette som toppar 322 km/h på gång

Feber.se - 07 Aug 20 kl. 11:00

I alla fall enligt Joe Biden Det har länge ryktats om att en eldriven Corvette är på gång. Nu spär presidentkandidaten Joe Biden på dessa rykten ytterligare via det korta klippet nedan. Han säger att den definitivt är på väg och att den kommer toppa hela 322 km/h.

Trailer för Spree

Feber.se - 24 Jul 20 kl. 14:20

Joe Keery är världens sämsta Uber-förare I Spree får vi träffa Kurt Kunkle, spelad av Stranger Things-skådisen Joe Keery, som bestämmer sig för att ansluta sig till en Uber-liknande tjänst, men i stället för att köra folk till sin destination så får de en lite mer skräckinjagande upplevelse. Spree släpps 14 augusti i digitala videobutiker och på vissa biografer. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Kenza säger ifrån!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 18 May 20 kl. 16:10

Nyligen la Kenza upp bilder från sin nya kollektion med badkläder. På en av bilderna ansåg då vissa att man ser en liten mage (!?) och ifråga sätter nu ifall hon kanske är gravid.

Internet köper inte din snyft historia Paolo Roberto!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 May 20 kl. 23:45

Efter att Paolo Roberto fick sitta och berätta sin historia under bästa sändningstid har fler och fler börjat säga ifrån. Det är inte dig det är synd om Paolo! Instagram: Paolo Roberto Det var natten till den 15 maj som polisen gjorde en razzia mot en lägenhet i Östermalm.

Petra Tungården har fått barn!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 14 May 20 kl. 22:20

Välkommen till världen Harry säger vi och grymt jobbat Petra! View this post on Instagram World meet Harry. Det var det tuffaste och mest känslosamma jag gjort i hela mitt liv.

Elsa Ekman är gravid!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 12 May 20 kl. 20:47

  Bekräftar graviditeten på sin Instagram och i hennes podd “Det skaver” Instagram; Det skaver Elsa Ekman är både Influencer och poddstjärna. Tillsammans med Nadia Kandil och Cassandra Klatzkow har hon podden “Det skaver”.I det senaste avsnittet berättar hon nu att hon är gravid.

De 10 senaste Youtubevideorna!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 11 May 20 kl. 19:45

Vilka följer du? Inlägget De 10 senaste Youtubevideorna! dök först upp på .

Inspiration – Svart med Therése Lindgren

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 11 May 20 kl. 19:28

Hon är en av våra största Youtubers och Influencer! Och en modeikon för många! För att ge och skapa inspiration så har vi samlat 5 olika looks av Therése som är i all black!

De snyggaste bröllopsklänningarna hos våra Influencers!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 10 May 20 kl. 00:08

Vi älskar dem alla! Jani Olsson Delér Kenza Zouiten SubosicMaja Nilsson LindelöfRachel BrathenRebecca StellaPetra TungårdenSanne Alexandra JosefsonMarguax Dietz Har ni någon favorit? Inlägget De snyggaste bröllopsklänningarna hos våra Influencers!

Alice Stenlöf och Philip Wong har gjort slut!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 09 May 20 kl. 23:24

Paret har varit tillsammans i över 6 år och har nu valt att gå skilda vägar. Instagram: Alice Stenlöf På sin Youtubekanal öppnar Alice upp och berättar om uppbrottet.Hon berättar att hon kommer ha kvar lägenheten som det köpt tillsammans och att detta är det jobbigaste hon någonsin gjort.