Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Sonos släpper Voice Control - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Sonos släpper Voice Control

Feber.se - 11 May 22 kl. 22:06

Röststyrningen är bara tillgänglig i USA till att börja med Efter att länge erbjudit både Google Assistent och Amazon Alexa släpper nu Sonos sin egna röstassistent Sonos Voice Control. Funktionen går att aktivera genom att säga "Hey Sonos." till valfri Sonos-högtalare med mikrofon (exempelvis One, Arc eller Beam). Till skillnad från Google och Amazons assistenter är Sonos lite mer nischad på just styrning av media, vilket är det enda den kan göra i dagsläget. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sonos har många nyheter på gång

Feber.se - 18 Nov 22 kl. 16:30

Deras första hörlurar kan släppas nästa år Sonos ska vara på gång att ge sig in i fyra olika produktkategorier nästa år, meddelar vdn Patrick Spence under en kvartalsrapport. Den första av dessa produkter ska företaget vara redo att släppas nästa år, om det är hörlurarna som företaget ryktas jobba på är oklart, men det är definitivt inte omöjligt. Sonos har tidigare sagt att de inte har några fler produkter planerade runt semestern, så nya produkter lär alltså dröja till åtminstone efter januari.

En uppföljare till Control är på gång

Feber.se - 13 Nov 22 kl. 13:00

Gott Spelet Control från Remedy var bra grejer. Så därför är det extra trevligt att höra att den finska spelstudion nu officiellt har en uppföljare på gång för PlayStation 5, Xbox Series S/X och Windows. Spelet är dock just nu endast i konceptstadiet så det lär väl dröja ett tag innan vi får se något vettigt från projektet.

Google släpper sin VPN till Mac och Windows

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 12:30

Ingår i Google One med 2 TB lagring Google släpper nu sin VPN för Google One-prenumeranter till både Windows och macOS. Precis som på telefonen är tjänsten dock inte riktigt lika kraftfull som andra VPN-tjänster, det går exempelvis inte att gå runt geografiska begränsningar för livesport eller annan strömmande video. Tjänsten är tillgänglig i 22 länder, inklusive Sverige.

Flir släpper ny värmekamera

Feber.se - 10 Nov 22 kl. 19:50

Kan kopplas fast på mobilen Flir släpper nu en ny värmekamera som verkar rätt smidig. Man kopplar den via en app till mobilen och med en rätt smart funktion så kan man antingen använda den fristående eller så kan man klämma fast den på i princip vilken mobil som helst när man behöver använda den med en hand. Flir One Edge Pro heter modellen och har stöd för FLIR MSX och VividIR.

Unisynk släpper extremt slimmad 36 W-laddare

Feber.se - 02 Nov 22 kl. 19:30

Svenskdesignad USB-C-laddare Svenska Unisynk släpper nu "troligtvis världens tunnaste 36W GaN-laddare." Laddaren kommer med 5 års och har stöd för snabbladdning med PD2.0, PD3.

Ableton släpper appen Note

Feber.se - 25 Oct 22 kl. 15:00

Skapa musik på språng Ableton som utvecklar det populära musikskaparprogrammet Ableton Live, släpper nu en app där det går att skapa musik på telefonen, och exportera till sin dator via Ableton Cloud. Med appen Notes går det att bygga beats, spela in melodier och sampla världen omkring dig. När du sedan är redo att ta dina idéer vidare, går det alltså att exportera din musiken till Ableton Cloud och fortsätt arbeta i Live.

Sonos fixar problem med Arc och Sub

Feber.se - 20 Oct 22 kl. 16:00

Uppdatering fixar högtalarnas prestanda Efter en systemuppdatering som släpptes för cirka två månader sedan har vissa som har en Sonos Arc och Sub klagat på att ljudet inte riktigt låtar som det ska. Användare märkte att sina Arc tappade vissa frekvenser särskilt vid lägre volymer och för de som hade gjort en Trueplay-justering på sina högtalare med en subwoofer, ska Suben ha tappat sin kraft. Det ska Sonos nu ha löst i sin senaste uppdatering, version 14.

Netflix släpper verktyg för att flytta profiler

Feber.se - 18 Oct 22 kl. 10:15

Mellan konton Netflix-profilen man har är kanske inte helig, men det är ju något som man bygger upp under en längre tid och den kan vara trevlig att ha kvar. Nu släpper äntligen Netflix ett litet verktyg för att flytta en profil mellan konton. Perfekt om du flyttar ihop med någon eller skiljer dig.

Sony släpper hörapparater

Feber.se - 13 Oct 22 kl. 20:00

Har Bluetooth för streaming av media Sony släpper nu sina första hörapparater CRE-C10 och CRE-E10, som de utvecklat tillsammans med WS Audiology. Hörapparaterna är byggda för dagligt bruk för personer med lätt till måttlig hörselnedsättning. De kan styras via Sonys "Hearing Control"-app som låter användare anpassa inställningar som volym.

Vi har testat nya Sonos Sub Mini

Feber.se - 04 Oct 22 kl. 20:30

Var den värd väntan? Sonos har i flera år nu erbjudit en subwoofer, som de helt enkelt kallat Sub, för de som vill ha lite extra kräm ur sina Sonos-högtalare. Trots att den länge funnits som ett alternativ har det inte alltid känts helt klockrent att köpa en subwoofer för över 8000 kronor – när ens högtalare kanske kostat kanske 3000 kronor.


Fler inlägg från Feber.se

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 1 timme sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 2 timmar sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 2 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 2 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 3 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 3 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 4 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 4 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 15 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 16 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 16 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 17 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 17 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 18 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.