Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Sonos Arc jämförs med ett hi-fi-system för 1000 dollar - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Sonos Arc jämförs med ett hi-fi-system för 1000 dollar

Feber.se - 16 May 22 kl. 19:30

Vad är bäst för film och musik? Sonos har nyligen presenterat sin lilla soundbar Ray, men man har även sedan ett tag tillbaka erbjudit den lite fetare högtalaren Arc för 9999 kronor, som består av 11 inbyggda högtalare och förstärkare. I videon ovan från Darko Audio jämförs Sonos mest påkostade soundbar för att se om den kan mäta sig mot en "vanlig" stereoanläggning med två högtalare och en separat förstärkare. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sonos har många nyheter på gång

Feber.se - 18 Nov 22 kl. 16:30

Deras första hörlurar kan släppas nästa år Sonos ska vara på gång att ge sig in i fyra olika produktkategorier nästa år, meddelar vdn Patrick Spence under en kvartalsrapport. Den första av dessa produkter ska företaget vara redo att släppas nästa år, om det är hörlurarna som företaget ryktas jobba på är oklart, men det är definitivt inte omöjligt. Sonos har tidigare sagt att de inte har några fler produkter planerade runt semestern, så nya produkter lär alltså dröja till åtminstone efter januari.

TP-Link visar routrar med Wi-Fi 7

Feber.se - 15 Nov 22 kl. 07:30

Ska vara världens första Innan många ens hunnit skaffa Wi-Fi 6E, eller ens Wi-Fi 6, släpper TP-Link nu "världens första" Wi-Fi 7-routrar. Företaget uppdaterar hela sin produktlinje med Archer, Deco och även sina affärsprodukter. Dock är Wi-Fi 7 standarden faktiskt inte helt slutförd ännu, det återstår att se om TP-Link kommer att skicka ut någon sorts uppdatering till dessa produkter när den är det.

OM-5 är OM Systems första kamera utan Olympus-märkning

Feber.se - 26 Oct 22 kl. 17:30

Ny kamera från företaget som tog över Olympus kameradivision OM System, företaget som skapades för att ta över Olympus krisdrabbade kameradivision, har nu släppt sin första kamera där Olympus-loggan inte längre finns med. Det handlar om en spegellös kamera som man kallar för OM-5, en kamera som ser ut som en Olympus-kamera men som nu istället är försedd med OM System-logga. OM Systems allra första kamera heter OM-1 men den är försedd med Olympus logotyp.

Sonos fixar problem med Arc och Sub

Feber.se - 20 Oct 22 kl. 16:00

Uppdatering fixar högtalarnas prestanda Efter en systemuppdatering som släpptes för cirka två månader sedan har vissa som har en Sonos Arc och Sub klagat på att ljudet inte riktigt låtar som det ska. Användare märkte att sina Arc tappade vissa frekvenser särskilt vid lägre volymer och för de som hade gjort en Trueplay-justering på sina högtalare med en subwoofer, ska Suben ha tappat sin kraft. Det ska Sonos nu ha löst i sin senaste uppdatering, version 14.

Vad tusan är Wi-Fi 6E?

Feber.se - 05 Oct 22 kl. 11:30

Förklara för mig som att jag är ett barn I går så släppte Googles bolag Nest en ny router med Wi-Fi 6E. Men vad tusan är det? I den här videon förklarar Google detta lite som om vi alla vore barn.

Google tillkännager Nest Wi-Fi 6 Pro med stöd för Wi-Fi 6E

Swedroid.se - Allt om Google Android - 04 Oct 22 kl. 18:28

Google har nyss presenterat sin nya router Nest Wi-Fi 6 Pro. Enheten stödjer Wi-Fi 6E som Google skriver är upp till två gånger så snabbt som Wi-Fi 6. Google anser att Wi-Fi 6E är ett så stort försäljningsargument att företaget valt att förklara tekniken i en separat video.

Vi har testat nya Sonos Sub Mini

Feber.se - 04 Oct 22 kl. 20:30

Var den värd väntan? Sonos har i flera år nu erbjudit en subwoofer, som de helt enkelt kallat Sub, för de som vill ha lite extra kräm ur sina Sonos-högtalare. Trots att den länge funnits som ett alternativ har det inte alltid känts helt klockrent att köpa en subwoofer för över 8000 kronor – när ens högtalare kanske kostat kanske 3000 kronor.

1000 musiker framför Foo Fighters låt My Hero

Feber.se - 27 May 22 kl. 16:45

En hyllning till trummisen Taylor Hawkins Vi har tidigare skrivit om The Rockin'1000 där 1000 musiker tillsammans framfört några av Foo Fighters. För att hylla nyligen bortgångna Taylor Hawkins som var trummis i bandet framförde gänget låten My Hero i Paris vilket vi får ta del av här. Fint.

Vi har snackat med Sonos chefsdesigner Aki Laine

Feber.se - 20 May 22 kl. 21:00

Om nya Ray och färgerna på Roam I veckan var jag i Köpenhamn för att kolla in Sonos senaste tillskott Ray, men även lite nya färger på lilla Roam. På plats för att presentera nyheterna var även Aki Laine, Director of Industrial Design på Sonos. På ren svenska är det han som är ansvarig för att Sonos produkter ser ut som de gör och, enligt mig, håller ihop så otroligt bra.

Denon släpper nya hi-fi-grejer

Feber.se - 19 May 22 kl. 11:00

Streamer, förstärkare och CD-spelare Idag har hi-fi-mässan i München dragit igång och Denon har passat på att lansera ett gäng nya hi-fi-produkter. Det är tre nya produkter det handlar om: PMA-900HNE som är en nätverksstreamer och förstärkare, CD-spelaren DCD-900NE och förstärkaren PMA-1700NE. PMA-900HNE har inbyggt stöd för HEOS, phono-ingång och digitala utgångar för TV-ljud.


Fler inlägg från Feber.se

Apple Music Replay får ny design

Feber.se - 1 timme sedan

Tjänstens motsvarighet av Spotify Wrapped Nu är snart den bästa tiden av året här, när vi får se allas Spotify Wrapped. Vi får dock inte glömma att även Apple Music har sin egna lilla återblick de kallar Apple Music Replay, och den har precis nyss fått en ny design med mer information än tidigare. Det går nu även att se om man är en artists topp 100 lyssnare, vilka spellistor man lyssnat mest på och vilka genrer som definierat ens år.

Audi presenterar nya Performance-versioner

Feber.se - 2 timmar sedan

RS 6 Avant och RS 7 Sportback blir ännu vassare Audi RS 6 Avant och RS 7 Sportback är allt annat än slöa men mycket vill alltid ha mer. Nu presenteras nya Performance-versioner av modellerna och dessa får ännu mer prestanda och är proppade med mer lyx än tidigare. Den dubbelturbomatade V8:an på 4,0 liter ger här 630 hästar (upp 30 hästar) och 850 newtonmeter (upp 50 newtonmeter) i vrid.

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 2 timmar sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 3 timmar sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 3 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 4 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 4 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 5 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 5 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 6 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 16 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 17 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 17 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 18 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 18 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.