Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Sommarrea på MarQy & Kidsbrandstore!

Pernilla Wahlgrens värld - 21 Jun 18 kl. 14:03

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Steams sommarrea bara några timmar bort

Feber.se - 21 Jun 18 kl. 09:09

Bara att börja tänja plånboken Det har tidigare ryktats att Steams stora sommarrea kommer dra igång 21 juni och nu datumet har bekräftats av SteamDB. Mer specifikt levererade SteamDB ett Twitter-inlägg om att sommarrean kommer starta 24 timmar efter inläggets publicering, vilket var 19:00 igår kväll. Huruvida rean kommer dra igång idag lär vi upptäcka om några timmar.

Vinn presentkort hos Kidsbrandstore.se

Magdalena Graaf Blogg - 07 Sep 16 kl. 08:17

Nya veckor, nya tävlingar:-) Denna veckan har du chansen att lägga vantarna på ett presentkort värt hela 500 kr! Totalt tävlar vi ut tre stycken bland er som är med och tävlar! Presentkortet använder du sedan givetvis hos Kidsbrandstore.

Kidsbrandstore öppnar riktig butik!

Magdalena Graaf Blogg - 02 Sep 16 kl. 15:43

Ni som varit med här inne ett tag har sett jag både handlat hos och haft tävlingar och annat skoj tillsammans med Kidsbrandstore.se. Jag följer dem noga då mina kollegor :-), Laila och härliga Pernilla har gjort samarbeten med dem och släppt coola kollektioner tillsammans med Kidsbrandstore.

Green Man Gaming drar igång sommarrea

Feber.se - 19 Jul 16 kl. 16:30

Spara kosing på billigare spel Känner du att du har några slantar kvar efter Steams sommarrea? Då kan du hoppa över till Green Man Gaming som precis dragit igång sin spelrea där du bland annat kan köpa spel som XCOM 2 för halva priset. Rean kommer hålla på fram till 30 juli och det kommer nya erbjudanden på sajten vartannat dygn.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Från Turné till Reality

Pernilla Wahlgrens värld - Igår: 00:47

Hej vänner! Flög från Luleå i morse och landade på Bromma. Taxi därifrån till Hötorget , där Filmteamet stod redo och filmade mig så fort jag klev ur taxin.

Veckan som gått!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Feb 19 kl. 02:46

Hej vänner!! Jösses vad jag inte har hunnit med bloggen den här veckan..! 🙈😬 Skyller på mitt bredband hemma som inte har funkat, & att jag tycker det är jobbigt att blogga från mobilen.