Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Sommaren hon aldrig glömde av Nikola Scott

Bokbloggar - 29 Aug 19 kl. 07:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tom Scott snackar remastrade musikvideor

Feber.se - 19 May 20 kl. 08:40

Varför är kvaliteten så risig ibland? Tom Scott har släppt en ny video och den här gången handlar det om remastrade musikvideor. Mer specifikt varför vissa HD-versioner av gamla musikvideor ser ut som skräp, medan andra ser riktigt bra ut.

Tom Scott snackar om en farlig korsning i Storbritannien

Feber.se - 28 Apr 20 kl. 11:00

Vägens vinklar ställer till det för cyklister En till synes ganska oskyldig korsning ute på landet i Storbritannien är föremål för flera olyckor mellan bil och cyklist, och i det här klippet berättar Tom Scott varför det är på detta viset. Läs vidare och kommentera: https://feber.

12,3 miljoner såg Travis Scott-konsert i Fortnite

Feber.se - 24 Apr 20 kl. 12:20

Rekord! Nyligen höll Travis Scott en digital konsert i Fortnite och tydligen var det en och annan som deltog i eventet. Epic Games har meddelat att över 12,3 miljoner spelare deltog i festligheterna, vilket är ett nytt deltagarrekord för digitala konserter i Fortnite.

Tom Scott snackar bakåtkompatibilitet i Windows

Feber.se - 20 Apr 20 kl. 18:20

Lite kvällsnörderi Läs vidare och kommentera: https://feber.

Varför ser mörka videor så blockiga ut?

Feber.se - 02 Apr 20 kl. 15:20

Tom Scott förklarar Troligtvis har du sett en och annan video på internet och upptäckt att mörka partier ser aningen fyrkantiga ut jämfört med ljusare områden. Tom Scott har släppt en ny video där han förklarar varför detta sker. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Tom Scott snackar copyright

Feber.se - 23 Mar 20 kl. 17:40

Lite kvällsnörderi Tom Scott har släppt en ny video och den här gången har han, tillsammans med en rad sakkunniga, grottat ner sig i ämnet copyright och berättar om hur systemet fungerar idag, fair use och lite annat smått och gott. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Tom Scott besöker AKW Zwentendorf

Feber.se - 17 Mar 20 kl. 14:40

Det österrikiska kärnkraftverket som aldrig öppnade Tom Scott fortsätter resa runt i världen för att ta en titt på intressanta byggnader av olika slag. Scotts resor har tagit honom till Österrike där han besöker kärnkraftverket AKW Zwentendorf som byggdes för över 40 år sedan, men aldrig sattes igång. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Coca-Colas misslyckade lansering av flaskvattnet Dasani

Feber.se - 11 Mar 20 kl. 11:40

Tom Scott berättar om floppen Året var 2004 och Coca-Cola lanserade det naturella flaskvattnet Dasani i Storbritannien. Men lanseringen misslyckades totalt vilket även gjorde att man skippade att lansera vattnet i andra europeiska länder. I det här klippet berättar Tom Scott vad som hände.

Nikola visar upp eldrivna pickupen Badger

Feber.se - 11 Feb 20 kl. 08:20

Kommer med batteri och bränslecell Elbilsföretaget Nikola började med att visa upp lastbilar men den senaste tiden har de även presenterat en UTV och en vattenskoter. Nu är det dags för ytterligare en modell - pickupen Badger. Den mäter 5,9 meter på längden, 2,16 på bredden och 1,85 på höjden.


Fler inlägg från Bokbloggar

Nattviol

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Roman att sluka

Bokbloggar - 12 timmar sedan