Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Socialdemokraterna böjer sig för islam

apg29 - 12 Apr 17 kl. 12:46

Christer Åberg. ”Men det största felet är inte socialdemokraternas antikristliga politik och vurmande för islam utan det största felet är att kristna har backat och inte stått upp för Jesus Kristus. Det är då sådana här antikristliga krafter har kunnat tåga in på de kristnas fält som nu har blivit tomt på kristna eftersom de har backat.”Med anledning av trakesseri-anmälan jag har fått från en person som förmodligen brukar anmäla allt och alla skriver någon denna kommentar i artikeln Jag har blivit polisanmäld för en artikel om terrordådet och Jesu kärlek: Jag har blivit polisanmäld många gånger. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Socialdemokraterna vill ha 10 000 fler poliser

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 13:30

Nu vill Socialdemokraterna ha 10 000 fler polisen i landet. – Vi vill inte bara upprätthålla polisens kapacitet, utan stärka polisens förmåga, säger Anders Ygeman (S), inrikesminister, i ett pressmeddelande..

Socialdemokraterna föreslår kulturpolitiskt program

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 11:31

Socialdemokraterna sätter fokus på kulturpolitik och bildning i nytt förslag på partikongressen. Partistyrelsen gör helt om och föreslår ett kulturpolitiskt program inför valet 2018..

Professor: Socialdemokraterna borde byta partiledare

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 14:50

Socialdemokraterna backade i kommunalvalet trots att partiet leder oppositionen. Professorn i statskunskap Kimmo Grönlund vid Åbo Akademi anser att partiordföranden Antti Rinne borde bytas ut om socialdemokraterna vill vinna. Socialdemokraterna fick 19,4 procent av rösterna, vilket är partiets sämsta resultat i ett kommunalval under hela efterkrigstiden.

FLASH:Norge höjer hotnivån

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 17:31

Norge höjer hotnivån de kommande tio månaderna med anledning av bombfyndet i Oslo, uppger norska säkerhetspolisen.(TT).

Klädkedjan höjer utdelningen för 21:a året i rad

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 14:21

Amerikanska klädkedjan TJX Companies höjer kvartalsutdelningen med 20 procent till 31,25 cent per aktie, jämfört med tidigare 26 cent. Det motsvarar en utdelning på 1,25 dollar per aktie i årstakt och en direktavkastning på 1,6 procent. Det framgår av ett pressmeddelande..

Socialdemokraterna lugna trots djup kris

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 07:42

När Socialdemokraterna på lördag samlas till kongress i Göteborg är det förunderligt stillsamt i partiet. Lugnet är långtifrån självklart, det finns tillräckligt med problem för att hålla en kriskongress i Stefan Löfvens parti, menar Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

Islam växer snabbast idag

apg29 - 03 Apr 17 kl. 00:39

Bild: Världen idag. Islam är idag världens mest snabbast växande religion. År 2070 kommer det att vara fler muslimer än kristna om utvecklingen står i sig.

Bakslag för blågul islam

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 04:00

Avslöjandet om turkisk kartläggning av oppositionella på svensk mark är också ett bakslag på vägen för en blågul islam. Det är svårt att inte se Sveriges Radios Ekoredaktions uppgifter om den turkiska statens insamlande av uppgifter om oppositionella som en variant av olovlig underrättelseverksamhet..

Förbud hotar religiösa friskolor

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 03:05

Religiösa friskolors existensberättigande är kraftigt ifrågasatt.Inom den närmaste tiden ska både Socialdemokraterna och Liberalerna ta ställning till ett förbud..

Regeringen chockhöjer fordonsskatten

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 18:20

Regeringen chockhöjer fordonsskatten för bilar med höga koldioxidutsläpp..


Fler inlägg från apg29

Socialdemokraterna böjer sig för islam

apg29 - 12 Apr 17 kl. 12:46

Christer Åberg. ”Men det största felet är inte socialdemokraternas antikristliga politik och vurmande för islam utan det största felet är att kristna har backat och inte stått upp för Jesus Kristus. Det är då sådana här antikristliga krafter har kunnat tåga in på de kristnas fält som nu har blivit tomt på kristna eftersom de har backat.

Vad tänker Christer Åberg på?

apg29 - 11 Apr 17 kl. 21:51

Ja, man kan undra vad Christer Åberg tänker på...Men det gäller att ha ett rent hjärta. Hur får man det?

Christer Åberg: Jesus älskar dig

apg29 - 11 Apr 17 kl. 14:02

Christer Åberg betättar att Jesus äldkar dig och att du behöver ta emot honom för att bli frälst.

Christer Åbergs sanna och gripande bok: Den längsta natten

apg29 - 11 Apr 17 kl. 12:08

Att förtrösta på Gud när det otänkbara inträffarEn sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.Många har hört av sig och vittnat om hur starkt berörda de har blivit då de har läst boken Den längsta natten.

Allah är inte Bibelns Gud

apg29 - 11 Apr 17 kl. 10:20

Bibelns Gud HERREN och koranens gud Allah är två helt olika gudar. Det är inte samma gud!Någon skrev detta i en kommentar till artikeln Bevis på Guds existens:Christer Åberg: Om du har läst det gamla testamentet grundligt, så vet du att muslimernas Gud är densamma som kristnas Gud.

Vill inför påsken 2017 låta Biskop Athanasius förklara innebörden av Jesu försoning.

apg29 - 11 Apr 17 kl. 08:00

Läsarmejl av nils Det är ett djup och klarhet i detta budskap,under tider av lidande och förföljelse för den sanna Tron,som vi idag bör taga till våra hjärtan.Han levde år 293-373, och spelade en huvudroll i den Arianska strid som följde efter Kejsar Konstantins Niceamöte år 325 och därefter. Athanasius intresse var att bevara den frälsning Jesus Kristus vunnit.

Jihadister vill sona sina synder genom terrordåd

apg29 - 10 Apr 17 kl. 22:17

Christer Åberg. »Många muslimer gör sådana här dåd under "jihad" för att de då tror att de kommer till paradiset. De gör detta för att sona sina synder.

Vapenförespråkare göder djävulen, antikrist och Isis

apg29 - 10 Apr 17 kl. 21:56

Läsarmejl av Leif Boman Vapenförespråkare göder endast djävulen, antikrist och Isis med det världsliga tänkandet, löna ont med ont!  Vad sa Jesus? (Matt 5:21‭-‬26) Ni har hört att det är sagt till fäderna: ”Du skall inte mörda.

Jag har blivit polisanmäld för en artikel om terrordådet och Jesu kärlek

apg29 - 10 Apr 17 kl. 15:59

Christer Åberg. Jag fick precis veta från en tidning som ringde upp mig att den här artikeln har jag blivit polisanmäld för: "Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda".Läs artikeln: Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda | Apg29Jag undrar var den tidningen var då jag hade blivit mordhotad efter min hjärtinfarkt och mådde jättedåligt?

Jag har blivit polisanmäld för en artikel om islam och Jesu kärlek

apg29 - 10 Apr 17 kl. 15:58

Christer Åberg. Jag fick precis veta från en tidning som ringde upp mig att den här artikeln har jag blivit polisanmäld för: "Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda".Läs artikeln: Terrordåd i Stockholm - lastbil körde in i folkmassa - flera döda | Apg29Jag undrar var den tidningen var då jag hade blivit mordhotad efter min hjärtinfarkt och mådde jättedåligt?

Terrordådet i Stockholm False flag?

apg29 - 10 Apr 17 kl. 12:54

Bild: Jag vill vara farlig.En kvart senare efter att terrordådet i Stockholm har skett dök det upp på Facebook att det hela är "false flag".Vilken imponerande "skicklighet"!

Terror i Stockholm - Profetiskt om våldsutvecklingen i världen

apg29 - 09 Apr 17 kl. 23:40

Av Holger Nilsson Stockholm är en i raden av städer som utsatts för terrordåd på senare tid. Med anledning av dådet i Stockholm publicerar vi i artikel som tidigare varit i Flammor. Den ger ett profetiskt perspektiv på våldsutvecklingen i världen.

Bevis på Guds existens

apg29 - 09 Apr 17 kl. 22:58

Läsarmejl av Leif Boman Det finns oerhört mycket bevis på att Gud finns men, de allra flesta nordbor väljer ändå att blunda och inte vilja förstå.Varför och hur kan det egentligen komma sig? Paulus funderade också kring detta.

Mona Walter: Islam är farligare än nazister och fascister

apg29 - 09 Apr 17 kl. 21:34

Vad är det som krävs att västvärlden ska vakna? Hur många kufar [som inte är muslimer, otrogna] som måste dö innan folket sätter ner foten och förstår att islam är farligare än nazister och fascister? Muhammed var mycket, mycket farligare än Hitler.