Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort. Inte särskilt kul för passagerare som tror att de landat fel alltså. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Snubbe bygger en vikbar iPhone

Feber.se - 09 Nov 22 kl. 07:30

iPhone V är här Det ser inte ut som att Apple kommer att släppa en vikbar iPhone inom den närmaste framtiden, men det har inte stoppat en kinesisk YouTuber från att göra just det. I videon ovan ser vi nämligen en snubbe bygga en "iPhone V", som går att vika ihop. I bygget har man använt sig av delar från iPhone X och Android-telefonen Motorola Razr.

Tyron Woodley varnar Anderson Silva – om Jake Paul: ”Han lurar alla”

MMAnytt - 12 Oct 22 kl. 12:54

Den forne UFC-mästaren Tyron Woodley har delat ring med YouTube-stjärnan Jake Paul och höjer nu ett varningens finger åt Anderson Silva! ”The Spider” Silva kommer att möta ”The Problem Child” Paul den 29 oktober. Boxningsmatchen kommer att agera huvudmatch under PPV-galan som går av stapeln i Glendale, Arizona, USA.

Dokumentär om dubbeldäckaren

Feber.se - 29 May 22 kl. 12:30

Kanske världens mest kända buss Routemaster är det officiella namnet på det som jag kallar för dubbeldäckaren, alltså de klassiska röda bussarna som rullar i London. Tillsammans med London-taxin och lustiga hattar på soldater och poliser är den röda bussen väldigt mycket London. I den här dokumentären får vi först lite historia om hur kollektivtrafiken hanterades i London innan den motordrivna bussen dök upp.

Två London-gangstrar möts

Feber.se - 22 May 22 kl. 10:00

I The Gap Här bjuds vi på ett nytt avsnitt av The Gap där två före detta London-gangstrar möts för att diskutera deras kriminella förflutna. Marvin Herbert och Bobby Cummines pratar bland annat om de bra samt dåliga sakerna med det kriminella livet men också vad som fick dem att lämna det livet bakom sig. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Snubbe bjuder afrikansk stam på svenskt snacks och godis

Feber.se - 16 May 22 kl. 18:30

Hade tyvärr inte med sig Kalles kaviar Rezdar åkte till en stam i Afrika och bjöd gänget där på lite svenskt snacks och godis. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Urbanears släpper två nya true wireless-lurar

Feber.se - 08 Apr 22 kl. 15:45

Vi har kollat in och snabblyssnat Urbanears var sena till true wireless-festen och har väl inte alls levererat hittills. De lurar de släppte förra året (Luma och Alby) var knappast något att hurra för men nu gör de ett nytt försök med luren Boo som kommer med och utan plupp att stoppa in i örat. Varianten med plupp kallas för Boo Tip.

Snubbe försöker återskapa Akira-motorcykeln

Feber.se - 03 Apr 22 kl. 14:00

Den som Kaneda kör då En snubbe borta i Japan håller på att göra sitt bästa för att försöka bygga Kanedas motorcykel från den klassiska mangan och animen Akira. Som grund använder han en Yamaha Majesty 250 som han har som mål att bygga så mycket som möjligt med saker han redan har hemmma. Projektet började för ungefär nio månader sedan och det första klippet kan ses ovan.

Dansk snubbe besöker inspelningsplatserna för Jurassic Park

Feber.se - 06 Mar 22 kl. 14:00

Ser dejligt ud! YouTube-kanalen Niki Topgaard Movietalk är äntligen tillbaka igen med ett nytt avsnitt av serien Movie Locations där han besöker inspelningsplatser från diverser filmer. I detta avsnitt har han åkt till Kalifornien och Hawaii för att kolla in hur inspelningsplatserna för Jurassic Park ser ut nu för tiden.

Trailer för Umma

Feber.se - 02 Mar 22 kl. 16:00

Ny skräckis producerad av Sam Raimi En trailer har släppts för den kommande skräckfilmen Umma och denna kan ni kika på ovan. I filmen får vi följa Amanda och hennes dotter som lever ett lugnt liv ute på vischan. Det lugna livet störs när kvarlevorna från Amandas mamma anländer från Sydkorea, vilket gör att Amanda blir rädd att hon kommer bli som sin mor.

Snubbe visar hur han blev världens rikaste man

Feber.se - 19 Feb 22 kl. 15:00

I sju minuter Klipp från YouTubern Max Fosh där han visar hur han gick tillväga för att bli världens rikaste man i en sisådär sju minuter. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Feber.se

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 2 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 2 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 3 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 3 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 4 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 4 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 15 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 16 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 16 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 17 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 17 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 18 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.

SVT sänder dokumentärserie om esport

Feber.se - 18 timmar sedan

Esport inifrån SVT har nu släppt en dokumentärserie som man kallar för Esport inifrån. Den är i tre delar och i serien går man igenom hur branschen kan omsätta så mycket pengar som den gör och om det går att fuska sig till toppen. Tre delar är serien i och finns nu på SVT Play.

5G kan bli godkänt på flygplan inom EU

Feber.se - 19 timmar sedan

Och nya frekvenser ska kunna användas av bilar och bussar EU har nu bestämt sig för att ändra lite på bestämmelser som rör hur vi använder mobilerna på flyget. Tanken är att användandet av 5G inte ska störa den teknologi som flygplanen använder eftersom de är på olika frekvenser och därför kan användarna fortsätta ha mobilerna på. På låg höjd kan de koppla upp sig mot masterna på backen och på högre höjd är tanken att 5G-uppkopplingen ska fångas upp av en pico-cell på flygplanet som sedan skickar vidare 5G-trafiken via satellit-internet.