Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort. Inte särskilt kul för passagerare som tror att de landat fel alltså. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dokumentär om dubbeldäckaren

Feber.se - 29 May 22 kl. 12:30

Kanske världens mest kända buss Routemaster är det officiella namnet på det som jag kallar för dubbeldäckaren, alltså de klassiska röda bussarna som rullar i London. Tillsammans med London-taxin och lustiga hattar på soldater och poliser är den röda bussen väldigt mycket London. I den här dokumentären får vi först lite historia om hur kollektivtrafiken hanterades i London innan den motordrivna bussen dök upp.

Två London-gangstrar möts

Feber.se - 22 May 22 kl. 10:00

I The Gap Här bjuds vi på ett nytt avsnitt av The Gap där två före detta London-gangstrar möts för att diskutera deras kriminella förflutna. Marvin Herbert och Bobby Cummines pratar bland annat om de bra samt dåliga sakerna med det kriminella livet men också vad som fick dem att lämna det livet bakom sig. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Snubbe bjuder afrikansk stam på svenskt snacks och godis

Feber.se - 16 May 22 kl. 18:30

Hade tyvärr inte med sig Kalles kaviar Rezdar åkte till en stam i Afrika och bjöd gänget där på lite svenskt snacks och godis. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Urbanears släpper två nya true wireless-lurar

Feber.se - 08 Apr 22 kl. 15:45

Vi har kollat in och snabblyssnat Urbanears var sena till true wireless-festen och har väl inte alls levererat hittills. De lurar de släppte förra året (Luma och Alby) var knappast något att hurra för men nu gör de ett nytt försök med luren Boo som kommer med och utan plupp att stoppa in i örat. Varianten med plupp kallas för Boo Tip.

Snubbe försöker återskapa Akira-motorcykeln

Feber.se - 03 Apr 22 kl. 14:00

Den som Kaneda kör då En snubbe borta i Japan håller på att göra sitt bästa för att försöka bygga Kanedas motorcykel från den klassiska mangan och animen Akira. Som grund använder han en Yamaha Majesty 250 som han har som mål att bygga så mycket som möjligt med saker han redan har hemmma. Projektet började för ungefär nio månader sedan och det första klippet kan ses ovan.

Dansk snubbe besöker inspelningsplatserna för Jurassic Park

Feber.se - 06 Mar 22 kl. 14:00

Ser dejligt ud! YouTube-kanalen Niki Topgaard Movietalk är äntligen tillbaka igen med ett nytt avsnitt av serien Movie Locations där han besöker inspelningsplatser från diverser filmer. I detta avsnitt har han åkt till Kalifornien och Hawaii för att kolla in hur inspelningsplatserna för Jurassic Park ser ut nu för tiden.

Trailer för Umma

Feber.se - 02 Mar 22 kl. 16:00

Ny skräckis producerad av Sam Raimi En trailer har släppts för den kommande skräckfilmen Umma och denna kan ni kika på ovan. I filmen får vi följa Amanda och hennes dotter som lever ett lugnt liv ute på vischan. Det lugna livet störs när kvarlevorna från Amandas mamma anländer från Sydkorea, vilket gör att Amanda blir rädd att hon kommer bli som sin mor.

Snubbe visar hur han blev världens rikaste man

Feber.se - 19 Feb 22 kl. 15:00

I sju minuter Klipp från YouTubern Max Fosh där han visar hur han gick tillväga för att bli världens rikaste man i en sisådär sju minuter. Läs vidare och kommentera: https://feber.

LinkBuds är Sonys anti-brusreducerande lurar

Feber.se - 15 Feb 22 kl. 17:00

Vi har testat Sonys nya hörlurskoncept Det finns massvis med olika typer av true wireless-lurar. Antingen är det plugg i örat som gäller, eller så är de öppna som Apples AirPods. Sedan finns det varianter med och utan stam.

Snubbe bygger rackabajsare till batteripack

Feber.se - 31 Jan 22 kl. 13:00

Kan ladda allt jämt För någon vecka sedan besökte en gammal kollega kontoret och skröt om sin powerbank som kunde ladda allt han hade i sin väska. Kicke kan gå och äta skit, då snubben i videon ovan har byggt ett betydligt fetare batteripack. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.