Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Snubbar sätter larvfötter på en Tesla - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen. Men det blev enn tung skapelse i dubbel bemärkelse, resultatet väger in på sex ton! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 3 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Tesla Semi klarar 80 mil fullastad

Feber.se - Igår: 11:30

Som utlovat Fyra dagar innan leveranseventet för Teslas elektriska lastbil Semi meddelar nu vdn Elon Musk att Tesla lyckats köra en fullastad Semi 500 miles, eller 80 mil. Totalt ska lastbilen ha vägt 36,7 ton. Det är egentligen inga stora nyheter, då biltillverkaren redan marknadsför denna siffra på sin sajt, men det är glädjande att höra att Semi faktiskt verkar klara det i verkligheten.

Sony och Honda kanske sätter i ett PS5 i sin bil

Feber.se - 22 Nov 22 kl. 10:00

Spela Gran Turismo i din Sony-bil Tesla-bilar har mer eller mindre en inbyggd speldator, det har kommit elbilar med inbyggt strömuttag och HDMI-port, men Sony och Honda kan ta det ett steg längre i sin kommande elbil. Izumi Kawanishi från det nystartade företaget säger nämligen att det inte är helt omöjligt att företagets bilar kanske får Playstation 5-liknande hårdvara inbyggd för spel. Detta hoppas man ska kunna konkurrera med just företag som Tesla, som egentligen är ledande när det kommer till just den typ av underhållning i sina bilar.

Apple Music dyker upp i en Tesla på museum

Feber.se - 21 Nov 22 kl. 12:00

Oklart om appen släpps till Tesla dock Apple Music har det senaste året släppts på ett gäng plattformar, men hittills har en av de största biltillverkarna varit utan streamingtjänsten, vilket är lite synd eftersom det inte heller finns något stöd för Apples CarPlay i Teslas bilar. Nu har det dock dykt upp ett tecken på att appen är, eller åtminstone var, på väg till Tesla-bilar. Under en utställning på Petersen Automotive Museum i Los Angeles syntes nämligen en Model S med en mjukvaruversion som hade Apple Music installerat.

Så här hade CarPlay kunnat se ut i en Tesla

Feber.se - 16 Nov 22 kl. 15:00

Bättre eller sämre? En kille som heter John Calkins har lekt lite med tanken om CarPlay hade tagit över skärmen i en Tesla. Han har gjort ett antal konceptbilder som visar olika vyer där navigering, laddning, väder, musik och annat får plats.

Tesla håller leveransevent för sin lastbil 1 december

Feber.se - 16 Nov 22 kl. 12:30

Äntligen ska Semi börja levereras Nu är det äntligen dags för Tesla att börja leverera sin helt elektriska lastbil Semi till de första kunderna. Det ska firas genom att tillverkaren håller ett event vid Giga Nevada den 1 december. Ett företag som blir bland de första som kommer att använda lastbilen är Pepsi.

Läskig video visar skenande Tesla

Feber.se - 14 Nov 22 kl. 17:15

Dödade två på vansinnesfärd Exakt vad som hände med denna Tesla i Guangdong, Kina är ännu inte utrett, men något galet hände. Rykten säger att något blev fel på bromsarna till bilen, men det känns snarare som att det var gasen som trycktes ner. Tesla påstår att logg-filer från bilen säger att bromsen inte var nedtryckt och att gaspedalen var nedtryckt.

Tesla sänker priset på sina superchargers

Feber.se - 14 Nov 22 kl. 14:15

Lägre pris mellan 20.00 och 16.00 Teslas superchargers har blivit ett litet stamnät för de som kör elbil, oavsett om de kör Tesla eller inte.

Marques kollar in Lucid Air

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 20:32

Och jämför den med sin Tesla Model S Lucid Air verkar vara en riktig fullträff! Här testar Marques den och det är lite intressant eftersom hans vardagsbil är den direkta konkurrenten Tesla Model S. Luciden verkar vara bättre byggd, lyxigare, snyggare och härligare på alla sätt.

Tesla tjänar åtta gånger mer per bil än Toyota

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 10:30

Under tredje kvartalet Under årets tredje kvartal sålde Toyota sju gånger fler bilar än Tesla. Men Tesla tjänade åtta gånger mer per bil än Toyota. Teslas resultat för perioden juli till september landade på 3,29 miljarder dollar medan Toyota landade på 3,15 miljarder dollar.


Fler inlägg från Feber.se

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 1 timme sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 1 timme sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 2 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 2 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 3 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 3 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 4 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 4 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 15 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 16 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 16 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 17 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 17 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 18 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.