Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Snubbar sätter larvfötter på en Tesla - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen. Men det blev enn tung skapelse i dubbel bemärkelse, resultatet väger in på sex ton! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ny uppdatering av Teslas självkörande mjukvara

Feber.se - 23 May 22 kl. 12:00

Mer självsäker Nyligen skickade Tesla ut den senaste uppdateringen av den självkörande mjukvaran som nu alltså är upp i version 10.12. Uppdateringen innebär ett mer självsäkert system och lite ny grafik.

Idag öppnar Teslas Superchargers i Sverige för andra elbilar

Feber.se - 18 May 22 kl. 15:15

På utvalda platser Nu fortsätter Tesla med sitt pilotprojekt att även låta andra elbilsägare än Teslas ladda på de snabba Supercharger-stationerna. Idag drar man igång möjligheten att göra detta på utvalda platser i Sverige, Spanien, Storbritannien, Belgien och Österrike. För vår del ingår 542 Superchargers fördelade på 42 stationer från norr till söder.

Orderböckerna för Tesla Semi har öppnat

Feber.se - 18 May 22 kl. 14:00

Nu går lastbilen äntligen (?) att beställa Nu har Tesla öppnat orderböckerna för lastbilen Semi i USA. Du kan få den med räckvidd på antingen 48 eller 80 mil och förbrukningen ska ligga på runt 12,4 kWh per mil.

Cybersäkerhetsföretag hackade Tesla

Feber.se - 18 May 22 kl. 11:30

Kunde låsa upp, starta och köra i väg med den NCC Group är ett cybersäkerhetsföretag från England och de har nu tagit fram ett verktyg som gör att de kan hacka sig in i en Tesla Model Y som är låst. Sen kan de starta den och köra iväg om de vill. Det man har gjort är att läsa av och ta över signalen som går mellan Teslas nyckelkort och bilen.

Volkswagen: Vi går om Tesla som elbilsledare 2025

Feber.se - 11 May 22 kl. 17:00

Fler varumärken ska vara nyckeln Volkswagenchefen Herbert Diess är övertygad om att de kommer att ta över elbilstronen från Tesla 2025. Då ska de nämligen vara världens största tillverkare av elbilar och det finns en tydlig plan för att nå målet. Det kommer som väntat att krävas mycket jobb och Herbert är imponerad över Teslas framfart, men menar att den inte kommer att stå sig för evigt.

Så här kan Kina bli ett problem för Musk och Twitter

Feber.se - 10 May 22 kl. 14:00

Spolier: Tesla säljer många bilar i landet Elon Musk är ju som de flesta vet i full gång att köpa Twitter, samtidigt går hans andra företag Tesla väldigt bra i Kina. Något som har fått många att fråga sig om köpet skulle kunna innebära att Kina skulle kunna få mer inflytande på Twitter genom att uttnyttja Musk och Teslas beroende av att sälja bilar i landet. I denna video från Wall Street Journal ställer de iallafall sig den frågan.

CarPlay och Android Auto för Tesla går nu att ladda ner

Feber.se - 09 May 22 kl. 16:00

Inofficiellt alltså Denna dag bjuder på både tråkiga och roliga CarPlay-nyheter. I januari skrev vi om att en snubbe fixat Apple CarPlay till sin Tesla genom att använda en Rasberry Pi för att få upp gränssnittet i bilens webbläsare. Nu har han släppt den första offentliga versionen av "hacket" som vem som helst med en Tesla och en Rasberry Pi kan testa.

Tyskbyggda Tesla Model Y Performance nu i Sverige

Feber.se - 05 May 22 kl. 13:00

Går att provköra nu För ett tag sedan skrev vi att de första Tesla Model Y tillverkade på den nya fabriken i Berlin hade börjat skeppas, och nu har bilarna nått Sverige. I butikerna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Umeå finns nu Model Y Performance att titta på och provköra. Under våren kommer modellen också att kunna provköras vid Teslas provkörningshubbar runtom i Sverige.

Musk sålde Tesla-aktier för 8,4 miljarder dollar senaste veckan

Feber.se - 02 May 22 kl. 12:15

För att finansiera köpet av Twitter Enligt uppgifter från US Securities and Exchange Commission sålde Teslas största ägare Elon Musk aktier i företaget för 8,4 miljarder dollar förra veckan. Pengarna som frigörs efter Musks försäljning förmodas vara tänkta att gå till finansieringen av Musks uppköp av Twitter. Teslas aktie sjönk i samband med det att Elon Musk uppgav att han skulle köpa Twitter och handlas idag för 870 dollar.

Teslas aktie rasar tvåsiffrigt

Feber.se - 27 Apr 22 kl. 17:00

Folk är oroade över Musks Twitter-uppköp En dag efter att Twitter accepterat Tesla-chefen Elon Musks bud på plattformen sjönk Teslas aktie med 12,2 procent, vilket raderade 125 miljarder dollar av företagets värde. Anledningen är att många är oroliga över hur Musk ska navigera ägandet av plattformen och samtidigt driva Tesla. Musk ska också finansiera ungefär halva köpet med sitt eget kapital.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.