Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Släpptrailer för Uncharted: Legacy of Thieves Collection - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Släpptrailer för Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Feber.se - 23 Jan 22 kl. 07:00

Ser bra ut! Nu är det inte allt för långt kvar tills Sony släpper sin senaste Uncharted-samling, Uncharted: Legacy of Thieves. Denna samling innehåller som bekant upphottade versioner av Uncharted 4: A Thief’s End och Uncharted: The Lost Legacy. Samlingen släpps till PlayStation 5 den 28 januari och kommer även att släppas till Windows vid ett senare tillfälle under 2022. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Spela Rogue Legacy

Feber.se - 08 Apr 22 kl. 14:00

Gratis på Epic Games Store just nu Rogue Legacy må har några år på nacken men om man inte har spelat det ännu är det väl värt att ha det i spelbiblioteket så man kan ta fram och spela det en vacker dag. Spelet är nämligen helt gratis att ladda ner just nu via Epic Games Store. Förutom Rogue Legacy kan man också ladda ner The Vanishing of Ethan Carter helt gratis just nu.

Hogwarts Legacy släpps i jul

Feber.se - 18 Mar 22 kl. 07:00

Kolla in lite gameplay från Harry Potter-spelet här Under gårdagens State of Play avslöjades det att Harry Potter-spelet Hogwarts Legacy släpps lagom till julsäsongen kickar igång. Förutom det så visade även Avalanche Software och Sony Interactive Entertainment upp nästan 15 minuters gameplay från det kommande trollkarls-äventyret, något som ni kan kolla in här ovanför. Man skriver även om spelet: "Become the student you’ve always wanted to be as you experience life at Hogwarts and embark on a journey through the wizarding world.

Släpptrailer för Ghostwire: Tokyo

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 15:00

Snart dags att äntra spökäventyret! Tango Gameworks, gänget bakom bland annat The Evil Within, kommande spökäventyr Ghostwire: Tokyo är snart här! Spelet kommer släppas om två veckor och för att bygga upp lite hype har en släpptrailer släppts och denna kan ni kika på ovan.

Trailer för nya Star Wars: The Old Republic-expansionen

Feber.se - 16 Feb 22 kl. 16:00

Legacy of the Sith har släppts Nu har Star Wars: The Old Republic-expansionen Legacy of the Sith släppts skarpt och för att fira releasen har en ny ordentlig trailer för nymodigheterna släppts. Det handlar mer eller mindre om en kortfilm där i får se Jedi-mästaren Denolm Orr och hans Padawan Sa-har Kateen försöka lägga vantarna på lite data innan Sith, vilket inte riktigt går som planerat. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Batman: Arkham Collection kanske kommer till Switch i år

Feber.se - 07 Feb 22 kl. 13:30

Låtsas vara Läderlappen överallt! Batman: Arkham Collection släpptes 2019 och gav spelare på Playstation 4, Xbox One och PC möjlighet att köpa tre titlar i ett svep. Nu verkar det vara dags för Switch-ägare att lägga vantarna på Läderlappentitlarna.

Otecknad släpptrailer för Sifu

Feber.se - 04 Feb 22 kl. 10:30

Slagsmålsklubben 8 februari, eller 6 februari om man förbokat, får spelare äntligen tillgång till fightsimulatorn Sifu. För att fira att releasen bara är runt hörnet har vi fått en ordentlig live action-video där vi får se "riktigt" slagsmål. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En sista trailer för Uncharted

Feber.se - 28 Jan 22 kl. 07:30

Bara några veckor kvar till premiären Uncharted har premiär 18 februari och då får vi äntligen se vad för berättelse Sony har knåpat ihop med den unge Nathan Drake och Sully Sullivan, spelade av Tom Holland respektive Mark Wahlberg. En sista trailer för äventyret har släppts och denna kan ni kika på ovan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Släpptrailer för Apex Legends: Defiance

Feber.se - 27 Jan 22 kl. 16:00

Skit verkar träffa fläkten Respawn har släppt en ordentlig trailer för den kommande säsongen i Apex Legends, som går under namnet Defiance. I trailern får vi reda på varför Mad Maggie kommer gästa Apex-spelen samt att banan Olympus kommer få en ordentlig justering. Apex Legends: Defiance drar igång 8 februari.

Digital Foundry tar en titt på Uncharted: Legacy of Thieves

Feber.se - 26 Jan 22 kl. 17:45

Hur tjusiga är de nygamla spelen? Uncharted: Legacy of Thieves kommer släppas senare i veckan, men är det värt att lira de nya versionerna av Uncharted 4 och expansionen The Lost Legacy? Digital Foundry har tagit en ordentlig titt på den grafiska förbättringarna av spelen, vilket är den stora nyheten med det nya spelen, för att se vad som förbättrats och hur bra det rullar på Sonys värstingkonsol.

Google säger hejdå till gratisversionen av G Suite

Feber.se - 20 Jan 22 kl. 09:00

Användare erbjuds att börja betala för Google Workspace istället Google har meddelat att man snart kommer att stänga ner det så kallade "G Suite legacy free edition". G Suite var den samling molntjänster som idag kallas för Google Workspace. Mellan 2007 - 2012 kunde användare ansluta sig till G Suite, som då hette "Google Apps", och använda tjänsterna utan kostnad.


Fler inlägg från Feber.se

Hur Finland och Sverige skulle förändra NATO

Feber.se - 5 timmar sedan

Wall Street Journal reder ut det Nu har både Sverige och Finland ansökt till NATO och förr eller senare blir vi antagligen medlemmar där. Förutom att förändra det svenska och finska försvaret skulle det även innebära förändringar för NATO. I inslaget ovan snackar Wall Street Journal vad det skulle innebära för NATO den dagen Sverige och Finland väl blir upptagna som medlemmar i organisationen.

Teaser för Moonage Daydream

Feber.se - 6 timmar sedan

En David Bowie-dokumentär Ovan har vi den första trailern för David Bowie-dokumentären Moonage Daydream som har premiär i Cannes på måndagskvällen. Dokumentären, regisserad av Brett Morgen, innehåller material som aldrig tidigare delats och kommer att synas tillsammans med Bowies eget berättande. Det är det första filmprojektet som officiellt sanktionerats av Bowies dödsbo efter hans död 2016.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo i trä

Feber.se - 6 timmar sedan

En lite mer avancerad "lådbil" Där en annan kanske bara hade smackat på ett Lambo-märke på lådbilen man byggt av virke som hittats i ett dike gick ND Woodworking Art all in när hans son skulle få ett nytt åk. Det blev en kopia av sonens favorit Lamborghini V12 Vision Gran Turismo och även om ramen är i stål är resten i trä. Imponerande bygge!

Första generationens Google Nest Hub får applåda

Feber.se - 7 timmar sedan

Google släpper uppdatering av Fuchsia Google uppdaterar nu den första generationens Nest Hub med en applåda och möjligheten att komma åt Bluetooth-inställningar direkt på enheten. Uppdateringen ska just nu rullas ut för de som får förhandsversioner av Fuchsia OS, operativsystemet som Nest Hub använder. Den nya applådan inkluderar dessa appar: Assistant, Broadcast, Kalender, Kontakter, Duo, Spel, Netflix, Nyheter, Pandora, Podcast, Påminnelser, Shopping, Spotify, Stories, Timer, Väder, YT Music, YT TV och YouTube.

Xiaomi och Leica annonserar samarbete

Feber.se - 7 timmar sedan

Första telefonen kommer i juli Idag har världens tredje största smartphonetillverkare Xiaomi berättar att de ingår ett strategiskt samarbete för att utveckla mobilkameror med Leica Camera. Den första flaggskeppstelefonen som utvecklats i samarbete mellan de två företagen kommer att lanseras officiellt under juli månad. Xiaomi grundades så sent som 2010, Leica har varit igång bra mycket längre än så och har tillverkat kameror i över 100 år.

Tyskland börjar bötfälla rattsurfare med nya kameror

Feber.se - 8 timmar sedan

Ett land till börjar använda tekniken I slutet av 2019 skrev vi att polisen i den australiensiska delstaten New South Wales börjat använda kameror med artificiell intelligens som kunde upptäcka om förare använde mobiltelefonen när de körde. Nu ska samma teknik börja användas av polisen i Tyskland. De nya kamerorna kan se in i bilen genom vindrutan och upptäcka om den som kör fipplar med telefonen istället för att ägna sig åt bilkörningen.

En titt på gamla iPods med röntgenkamera

Feber.se - 8 timmar sedan

Med Tony Fadell Lumafield har en lite rolig tradition där de kör "scan of the month" varje månad, där vi får se inuti olika prylar med hjälp av en röntgenkamera. Denna månad var det iPoden de kikade på och i videon ovan har de även med sig Tony Fadell för att prata lite om hur Apple gick tillväga när de gjorde olika val med hårdvarudesignen för den klassiska musikspelaren. Här går det att kika på andra "scan fo the month", som exempelvis legofigurer, AirPods, Game Boy, matförpackningar och Polaroid-kameror.

Ares och HPS presenterar diskret elcykel

Feber.se - 9 timmar sedan

Vattenflaskan är batteriet Vi har tidigare skrivit om företaget Ares Modena och deras fräsiga bilar. Nu har de återigen slagit ihop sina påsar med cykeltillverkaren HPS och tagit fram en elcykel som de kallar för Aero. Men det ser inte ut som en elcykel utan som en vanlig snabb racer bara.

Trailer för Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Feber.se - 9 timmar sedan

Ny Mission Impossible-film kommer nästa år Här kommer en första trailer för nästa Mission Impossible-film, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, vilket kommer att bli den sjunde filmen i serien. Den sjunde Mission Impossible-filmen är även den första delen av två men exakt vad Ethan Hunt (Tom Cruise), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) och deras kollegor ska pyssla med den här gången är oklart. Av trailern att döma så verkar det handla om något storslaget och som vanligt lär det bli en hel del action.

Klarna säger upp 700 personer

Feber.se - 9 timmar sedan

10 procent av personalen uppges få gå Under ett stormöte på det svenska fintech-företaget Klarna meddelade företagets vd och grundare Sebastian Siemiatkowski att man skulle tvingas säga upp personal. DI skriver att det rör sig om cirka 10 procent av Klarnas personalstyrka som kommer att sägas upp, något som innebär att runt 700 personer på Klarna kommer att få lämna sina jobb. Under sitt förinspelade tal till Klarnas anställda sa Siemiatkowski bland annat: "Det gör mig ledsen att meddela att baserat på det här så kommer ett antal av våra kollegor, av våra vänner, över alla domäner att påverkas.

Arbetet med Stalker 2 ska ha återupptagits

Feber.se - 9 timmar sedan

Utvecklingen fick pausas när Ukraina invaderades Det verkar som om utvecklingen av Stalker 2 har dragit igång igen rapporterar flera källor. De ukraina-baserade utvecklarna GSC Game World meddelade i mars att man var tvungen att pausa utvecklingen av spelet efter det att Ryssland invaderat Ukraina. Sedan dess uppges en del av GSC Game Worlds utvecklare ha omlokaliserat till Prag i Tjeckien och där återupptagit utvecklingen.

Snart kanske vi kan skriva ut satellitantenner i rymden

Feber.se - 10 timmar sedan

Mitsubishi har utvecklat ny 3D-skrivarteknik Mitsubishi Electric Corporation har utvecklat teknik som man säger ska göra det möjligt att skriva ut grejer med 3D-skrivare i rymden, något som man föreslår skulle kunna användas för att skriva ut parabolantenner till satelliter. Processen Mitsubishi har utvecklat innefattar 3D-skrivarmaterial som stelnar med hjälp av ultraviolett strålning från solen. Mitsubishi skriver i ett pressmeddelande om metoden: "The novel technology makes use of a newly developed liquid resin that was custom formulated for stability in vacuum.

I oktober lanseras Polestar 3

Feber.se - 10 timmar sedan

Kommer tillverkas i USA och Kina Nu bekräftar Polestar att nästa modell som heter 3 kommer att lanseras i oktober i år. Det handlar om en SUV och enligt vdn Thomas Ingenlath kommer den att sticka ut från mängden. Den helt eldrivna bilen delar plattform med nästa Volvo XC90 och kommer erbjudas både med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

AMD visar Ryzen Mendocino

Feber.se - 10 timmar sedan

Ska möjliggöra billigare laptops med bättre batteritid AMD vill göra billigare laptops lite bättre med sin nya "Mendocino", som ska innebära bättre prestanda och "10 timmars batteritid". De nya chippen ska kombinera fyra senaste generationens Zen 2 CPU-kärnor med den senaste RDNA 2-grafiken tillverkad med TSMC:s 6nm-process. Priserna för laptops med chippet säger AMD ska hamna på mellan 399 och 699 dollar.

Kina bygger obemannat drönarskepp

Feber.se - 11 timmar sedan

För forskning och försvar Kina har visat upp ett nytt fartyg som man säger ska vara världens första obemannade fartyg som ska fungera som en bas för andra obemannde farkoster. Det nya fartyget heter Zhu Hai Yun och är tänkt att fungera som ett slags hangarfartyg för drönare och andra obemannade farkoster. South China Morning Post skriver att det obemannade drönarskeppet och farkosterna ombord på fartyget fjärrstyrs från en kommandocentral.