Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Skuggornas tid; släkten del 9 av Agneta Arnesson Westerdahl

Bokbloggar - 12 Jul 18 kl. 07:14

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Släkten som styrde Kalmar har blivit en teatersuccé

Nyhetspressen - i förrgår: 06:00

Länge var Jeanssonsläkten synonymt med Kalmar. Dominerande, ouppnålig och inte så lite förmer än andra. Men i vinter, flera decennier senare, går det att komma delar av familjen in på livet..

Kronprinsessans höstlov – tillbringar tid med barnen

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 16:07

Det har varit en intensiv höst för kronprinsessan Victoria.Men under höstlovet tar hon extra ledigt för att andas ut med familjen.– Även kungafamiljen tar en del av sin tid för att vara med barnen, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

Ingmar Bergmans brev kom fram – elva år efter hans död

Nyhetspressen - 28 Oct 18 kl. 09:10

Det damp ner ett brev hemma hos journalisten Agneta Söderberg i Stockholm.Avsändare: Regissören Ingmar Bergman.Brevet kom fram elva år efter hans död.

Agneta dödades av älg – maken greps för mord

Nyhetspressen - 26 Oct 18 kl. 14:43

Agneta, 63, hittades mystiskt död efter en skogspromenad.Samma kväll greps hennes make, misstänkt för mord.– Jag bönade på mina bara knän till polisen inför begravningen: "Berätta vad misstankarna mot mig består i?

Spindelmannen visar upp sin nya dräkt hos Jimmy Kimmel

Feber.se - 19 Oct 18 kl. 12:00

Lite lunchtrams Det har tisslats och tasslats en hel del om den nya dräkten Spider-Man kommer bära i den kommande filmen Spider-Man: Far From Home. Bilder och videor från inspelningarna av filmen har lagts ut på nätet, men få har gett oss en titt på den nya dräkten. Under nattens avsnitt av Jimmy Kimmel Live fick gänget besök av ingen mindre än Spindelmannen själv och gav oss bland annat en ordentlig titt på den nya dräkten.


Fler inlägg från Bokbloggar

I gråa november

Bokbloggar - 2 timmar sedan