Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Skrivsöndag om platsen (eller Inte ett eget rum, men ändå ett skrivbord)

Bokbloggar - 18 Oct 20 kl. 08:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

På söndag invigs Guldbron i Stockholm

Feber.se - 21 Oct 20 kl. 09:40

Följ eventet live här Vi vet, det har tjatats om den där Guldbron i Stockholm flera gånger här. Men ni måste väl hålla med om att det är en ganska häftig grej att det skeppas en vägbit från andra sidan jorden hit till lilla Sverige? För den som är intresserad kommer nu snart nästa stora grej kring denna bro att äga rum - nämligen invigningen.

Google Travel pandemianpassas

Feber.se - 14 Aug 20 kl. 08:20

Kanske gör det enklare att besluta om man ska resa eller inte Google har uppdaterat sin reseapp Google Travel med lite ny funktionalitet avsedd att göra det enklare att använda appen för dem som bokar resor under den pågående pandemin. En av de nya funktionerna i appen är att det nu går att sortera och söka på hotell som inte tar ut någon avgift om man avbokar rummet. Det kanske kan vara intressant om man bokar hotell någorlunda långt i förväg utan att veta hur eventuella pandemi-restriktioner på platsen dit man planerar att resa kommer att se ut i framtiden.

Forskare lyckas avlyssna rum via glödlampor

Feber.se - 14 Jun 20 kl. 15:00

Foliehatt på varje glödlampa framöver! Några forskare från Cyber Security Labs vid Ben Gurion University och Weizmann Institute of Science har lyckats använda sig av glödlampor för att avlyssna rum. Med hjälp av utrustning som kostar endast 10 000 kronor mäter de subtila ändringar i ljuset som skapas av ljudvågor som vibrerar glödlamporna i rummet.


Fler inlägg från Bokbloggar

13 svarta sagor

Bokbloggar - 11 timmar sedan