Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Skräll i sista minuten – så ändrar TV4 finalen av Idol

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 20:05

Det är en skrällförändring i sista minuten.In i det längsta har idolerna Chris Kläfford, Hanna Ferm och Gabriel Cancela hoppats att alla tre ska få uppträda i finalen av "Idol 2017" i Globen.Men nu har TV4 ändrat upplägget från de senaste två åren. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”TV4 har sagt att jag inte behöver bry mig”

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

TV4:s expert Hanna Marklund har väckt känslor under VM och hennes insatser - och dialekt - har debatterats flitigt. Själv håller sig Marklund borta från sociala medier, men säger ändå i en intervju med Aftonbladet:   – Det skulle vara konstigt att säga att jag inte tar åt mig om jag får en massa kritik..

”The purge” tar fasta på vår innersta skräck

Nyhetspressen - Igår: 15:07

Hollywood firar USA:s nationaldag den 4 juli med ytterligare en ”The purge”-film. Frilansskribenten Charlotte Wiberg analyserar en skräcksvit som försöker bota samhälls­problem med ”rensande” våld..

Kritiken i TV4 – mot publiken: ”Hopplöst”

Nyhetspressen - i förrgår: 21:25

Under VM i Sydafrika 2010 lärde sig världen avsky vuvuzelor och de oljud som trumpeterna förde.Nu är de tillbaka – bland annat de iranska fansen blåser nämligen hejvilt på VM i Ryssland.– Det är fullständigt hopplöst, säger experten Hasse Backe i TV4..

Island tokhyllas – efter skrällen

Nyhetspressen - 16 Jun 18 kl. 17:16

Island skrällde rejält i sin första VM-match någonsin. Efter poängen mot Argentina hyllas önationen över hela världen. ”Vilken chock!

TV4-profilen klädde av sig – det tittarna aldrig fick se

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 07:35

Programledaren Elton Eiranson, 29, sände söndagens sportinslag på TV4 som han brukar göra.Nästan.Flera av hans kolleger avslöjade Eltons utstyrsel – som gömmer sig bakom studiobordet.

Petras nerver höll för skrapet i TV4

Nyhetspressen - 09 Jun 18 kl. 17:02

Äkta makarna Mikael och Petra Persson från Landskrona hade en riktigt bra lördag.De skrapade trisslott i TV4:s Nyhetsmorgon och vann 10 000 i månaden i tio år – eller 1,2 miljoner kronor. Skattefritt.

Timell frias från våldtäktsanklagelse

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 11:04

Den tidigare TV4-profilen Martin Timell frias från anklagelsen om våldtäkt, enligt en dom från Attunda tingsrätt. Åtalet ogillas vilket innebär att Martin Timell frikänns. Åklagaren hade yrkat på två års fängelse för den tidigare TV4-profilen.

Tilde de Paula lämnar ”Hela Sverige bakar”

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 10:04

Tilde de Paula har varit programledare för ”Hela Sverige bakar” sedan 2012 - men ersätts i kommande säsong av Tina Nordström och Johan Östling.Enligt TV4 är åtgärden ett sätt att minska Tilde de Paulas arbetsbelastning.– Vi har tvingats konstatera att vi inte kunde få plats med ”Hela Sverige bakar” i pusslet, säger Fredrik Arefalk, kanalchef för TV4..

Tony Irvings oro för historiska ändringen – som ändrar allt

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 09:26

”Let's dance”-finalen ser ut att bli en nagelbitare när Daniel Norberg och Jon Henrik Fjällgren gör upp om den åtråvärda vinnartiteln. – De behöver ta fram alla vapen ur sina förråd och dansa som om deras liv hänger på det, säger Tony Irving. Här ger domaren sina betyg inför kvällens dansnummer och berättar samtidigt om det helt nya tävlingsmomentet..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

”TV4 har sagt att jag inte behöver bry mig”

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

TV4:s expert Hanna Marklund har väckt känslor under VM och hennes insatser - och dialekt - har debatterats flitigt. Själv håller sig Marklund borta från sociala medier, men säger ändå i en intervju med Aftonbladet:   – Det skulle vara konstigt att säga att jag inte tar åt mig om jag får en massa kritik..

Hatet mot svenska turister: ”Kommer bli revolution”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

SANTORINI. Turister hjälper skuldsatta Grekland att komma på fötterna igen efter krisen. Många av dem kommer från Sverige.

Nationell chock och svenskhat sist Sverige slog Tyskland i VM

Nyhetspressen - 1 timme sedan

BERLIN. En enda gång har Sverige slagit Tyskland i VM. För tyskarna har semifinalen på Ullevi 1958 gått till historien som "Helvetet i Göteborg".

Saudikvinnornas körkortsglädje grumlas av massarresteringar

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Dussintals kvinnorättskämpar har gripits i Saudiarabien de senaste veckorna. Aktionen grumlar glädjen över att saudiska kvinnor från och med söndag får rätt att köra bil och mc..

Stallhagen grundar nytt dotterbolag

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Stallhagen AB grundar ett nytt helägt dotterbolag vid namn Stallhagen Upplevelser Ab. Det framgår i ett pressmeddelande. I bolaget kommer Pub Stallhagens restaurangverksamhet att inordnas och krögaren Johanna Dahlgren, som sedan 2010 drivit restaurangen under eget bolag, blir verkställande direktör för det nya bolaget.

Man slangade 1 000 liter diesel

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Stöld av 1 000 liter diesel ledde till att en man i 40-årsåldern dömdes till tre månaders fängelse..

Läkaren om den svenska mardrömmen: ”Katastrof”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Tre svenska spelare har drabbats av magsjuka inför mötet med Tyskland.Mycket pekar på att de smittats via maten, menar friidrottslandslagets läkare Sverker Nilsson.– Det kan hända oavsett hur noggrann man är, säger Nilsson..

Väderkaos inför rysaren: ”Sämst”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

SOTJI. Från 30 grader och sol – till åska och ösregn.Vädret har svängt om rejält inför Sveriges ödesmatch mot Tyskland i kväll.

JUST NU: Hörde jordskalvet i Viskafors – ”Lät ungefär som åska”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Polis och räddningstjänst i Västergötland har under midsommarmorgonen tagit emot flera samtal om ett jordskalv. Ljudet från skalvet hördes hela vägen till Viskafors, berättar Linda Wåkerås. – Jag låg i sängen och hörde ett mullrande ljud.

Förslag: Alla katter ska märkas

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Obligatorisk märkning av katter och krav på lösdrift för tamboskap..

”Mitt beach 2018 handlar väldigt lite om min kropp”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Det här är vår stund på jorden. Vi föds, snurrar några varv runt solen och sedan dör vi. Typ.

JUST NU: Två kvinnor och en man skurna i bråk

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Två kvinnor och en man skadades i natt efter ett större bråk i Eslöv.Skadeläget är oklart..

”De imponerades av vår glädje och känsla”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

SOTJI. Sill, potatis, egentillverkad stång och en och annan nubbe. De svenska supportrarna laddade upp med klassiskt midsommarfirande i Sotji.

Kalle fick drömjobbet på brandstationen: ”Coolt”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Karl Mohammar, 28, föddes med Williams syndrom och har sedan barnsben haft många drömmar i livet.En av dessa var att få hjälpa till på en brandstation – nu har den blivit sann.– Fightas för dina drömmar och låt dem slå in.