Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Skönhetens linje av Alan Hollinghurst

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 07:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för Resident Alien

Feber.se - 16 Dec 20 kl. 07:00

Ny scifi-komedi med Alan Tudyk Här kommer trailern för den kommande tv-serien Resident Alien där Alan Tudyk spelar huvudrollen. Tudyk spelar rollen som utomjordingen Harry som råkat kraschlanda i en amerikansk småstad i Colorado. Där blir han indragen i en mordhistoria samtidigt som han börjar brottas med dilemmat om huruvida mänskligheten är värd att räddas eller inte.

LiftMasters reklam flörtar med Ferris Bueller's Day Off

Feber.se - 02 Oct 20 kl. 14:40

Alan Ruck är med En klassisk 80-talsrulle är Ferris Bueller's Day Off. I den får vi se Ferris Bueller (Matthew Broderick) och Cameron Frye (Alan Ruck) skolka från skolan och istället hitta på diverse bus. En grej är att de lånar Camerons pappas Ferrari 250 GT California och drar ut och nöjeskör en sväng.

Alan Ritchson är Jack Reacher

Feber.se - 05 Sep 20 kl. 12:00

Ska spela huvudrollen i Amazons Jack Reacher-serie Amazon har som bekant en serie baserad på Lee Childs böcker om Jack Reacher på gång. Seriens första säsong kommer vara baserad på boken Dollar (The Killing Floor på engelska) vilket passande nog också är första Jack Reacher-boken. Huvudrollen har nu spikats och den har gått till Alan Ritchson som folk kanske har sett som Hawk i Titans, Aquaman i Smallville eller Thad Castle i Blue Mountain State.

15 minuter från Control-expansionen AWE

Feber.se - 16 Aug 20 kl. 13:00

Vad hände med Alan Wake? Remedy bjuder här på 15 minuter med gameplay från kommande Control-expansionen AWE. AWE utspelar sig i det tidigare stängda Investigations Sector där Altered World Events undersöks.

Control-expansionen AWE släpps 27 augusti

Feber.se - 07 Aug 20 kl. 15:20

Alan Wake?! I samband med gårdagens State of Play-ström fick Remedy lite tid i strålkastarljuset och visade en ny trailer för den kommande expansionen AWE. I expansionen får vi än en gång ta kontroll över Jesse Faden som utforskar det tidigare stängda Investigations Sector där Altered World Events undersöks, därav expansionens titel.

Sam Lake pratar om utvecklingen av Alan Wake

Feber.se - 24 May 20 kl. 13:00

Och om hur de fick börja om efter tre år För att fira att det var tio år sedan som Alan Wake släpptes tog Ars Technica en längre pratstund med Sam Lake, som är Creative Director på Remedy Games, om spelet. Enligt Sam hade Remedy massvis med idéer för Alan Wake men de hade stora problem att sammanställa all denna kreativitet till ett konkret spel. Det ledde till att Remedy fick börja på ny kula efter tre års utveckling och, mer eller mindre, börja om på nytt igen.

Alan Wake firar 10 år med släpp på Xbox Game Pass

Feber.se - 15 May 20 kl. 13:20

Både till Xbox och PC Det känns som att det bara gått något år sedan Alan Wake och hans ficklampa började utforska Bright Falls på Xbox 360, men det har gått tio år sedan dess. För att fira detta har Remedy Entertainment meddelat att spelet kommer bli en del av Xbox Game Pass, både Xbox- och PC-versionerna, från och med 21 maj. Pallar du inte vänta till 21 maj för att lägga vantarna på spelet via Xbox Game Pass så reas Alan Wake ut på Steam för 1,24 euro för tillfället.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hur gick det?

Bokbloggar - 11 timmar sedan

En novellsmakbit

Bokbloggar - 11 timmar sedan