Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Sjukstuga, nya naglar & filmteamet tillbaka!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Aug 18 kl. 03:49

Det blev en väldigt lugn söndag för min och Theos del, eftersom han fick feber natten innan. Men som tur var, var jag ledig hela dagen , så vi kunde verkligen vara hemma och göra ingenting – vilket var precis vad vi gjorde…! Theo vilade i soffan , & Dino likaså… På kvällen kom Benjamin hem och lagade en otroligt god pasta till middag. Jag har även hunnit vara förbi Nail Box i Baggeby – hos världens bästa Malin, som gjort mina naglar fina igen! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Har klippt sina naglar – för första gången på 66 år

Nyhetspressen - 15 Jul 18 kl. 08:00

I flera decennier har Shridhar Chillal, 82, varit känd som personen med världens längsta naglar.Till slut mätte naglarna nio meter.Men i veckan klippte han dem – för första gången på 66 år..

Saras naglar trillade av: Skäms och äcklad

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 19:00

Sara har haft gelénaglar i flera år utan problem.Men efter hennes senaste manikyr upptäckte hon att någonting inte stod rätt till.Snart började hennes naglar ramla av – en efter en.

Efter misshandel – en till sjukstuga, två gripna

UNDERBARACLARA - 01 Apr 17 kl. 07:49

En person fördes med ambulans till sjukstugan i Dorotea efter en misshandel under natten till lördag. Polisen har gripit två personer, som är misstänkta för misshandeln. Företrädare för myndigheten har också hållit ett antal förhör under natten.

Billingsfors vände och vann

Nyhetspressen - 13 Feb 17 kl. 13:54

Det var sjukstuga i Billingsfors inför bortamatchen mot IBF Älvstranden. Bland annat saknades Rickard Lehmus, Erik Johansson, Stefan Schwartz, Niclas Karlsson och Sebastian Skogland. Trots underläge 4–1 efter två spelade perioder kunde Billingsfors vända och vinna med 5–4..

[PLUS] Sjukstuga i Iksu

UNDERBARACLARA - 14 Jan 17 kl. 10:00

Iksu är drabbat av sjukdom. Hela femton stycken i klubben har varit sjuka i veckan. – Det här har...

Sjukstuga i Färjestad

Nyhetspressen - 04 Jan 17 kl. 15:46

Med Joel Eriksson Ek och Rasmus Asplund upptagna med JVM-spel i Kanada var SHL-laget Färjestad sårbart under jul- och nyårshelgerna..

Sjukstuga inför "Idol"-semin

Nyhetspressen - 01 Dec 16 kl. 09:36

Slitna halsar, öroninflammationer, hosta och feber. Det är fyra sjuklingar som gör upp i "Idol"-semifinalen..

Micaela tog EM-silver i nagelteknik

Nyhetspressen - 25 Oct 16 kl. 09:06

Micaela Wallgren från Hallstavik gjorde Europas näst bästa gelénaglar på Nagel-EM i München i helgen. Snart tävlar hon igen, i Stockholm..

Anmäler sig själva efter självmord

UNDERBARACLARA - 10 Oct 16 kl. 08:59

Storumans sjukstuga har skrivit en lex maria-anmälan efter att en av deras patienter begått självmord. När patienten kom till Storumans sjukstuga gjorde personalen bedömningen att självmordsrisken för patienten var låg, men att denne var nedstämd och med viss ångest. Två dagar senare tar personen sitt liv.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Bästa julklappstipset -En personlig Fotokalender!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Nov 18 kl. 10:09

I samarbete med Önskefoto Som jag har tidigare har visat er här på bloggen så har jag fått  jättefina Fotokalendrar och en superfin Fotobok i present av mina gulliga fans Malin, Nicklas och Marie!  Och jag har verkligen blivit såå glad för dessa personliga presenter! Dessutom behöver jag verkligen en Kalender, så att jag kan ha koll på mitt hektiska schema!

Mamma Mia the party!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Nov 18 kl. 23:50

I går var vi ett härligt gäng och åt god grekisk mat och kollade på Mamma Mia the Party på TYROL! Min kompis My är producent. Och vår älskade kompis Lisa är med i showen !

Skratt & gråt i kvällens avsnitt!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Nov 18 kl. 19:14

Hörde jag lördag?! Och det vet vi ju alla vad det betyder ; WAHLGRENS VÄRLD! Ett fullspäckat avsnitt som vanligt där min kära mor hyr en skåpbil och kommer och hälsar på oss i Marbella!

Halloween!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Nov 18 kl. 05:05

Hello! Så här tjusiga / läskiga såg jag, Jessica och Emilia ut på Halloween! Gjorde i ordning oss på lott hotellrum på Pigalle ..!

Grymt Halloween-firande på Liseberg

Pernilla Wahlgrens värld - 31 Oct 18 kl. 13:00

I går gjorde vi Liseberg med kidsen! Älskar ju Liseberg, och det brukar bli ett besök både på sommaren och på till Jul varje år. Däremot var detta första gången vi gjorde HALLOWEEN på Liseberg, och jag säger bara ; Herregud vad bra det var!!!!