Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Sju böcker jag vill läsa 2021

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 10:43

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

The Verge sammanfattar CES 2021

Feber.se - 1 timme sedan

En lite annorlunda techmässa i år CES 2021 är över för i år och kördes som känt inte som vanligt. I stället för att samla techmedia från hela världen till mässhallarna i Las Vegas Convention Center fick vi ta del av nyheterna från våra hem och kontor. Trots att man inte fick traska runt och pilla på alla nyheter företagen presenterade gjorde företagen ett bra jobb med att presentera en hel del intressanta nyheter.

Samsungs pekpenna kommer till ännu fler modeller i framtiden

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 13:13

Galaxy S21 Ultra är första telefonen utanför Note-serien som har officiellt stöd för S Pen. Pekpennan kan köpas till separat men Ultra kan även hantera befintliga S Pens och kompatibla pekpennor från tredje parter. Samsung säger i ett uttalande att de planerar att utöka ”S Pen-upplevelsen” till fler ”enhetskategorier” i framtiden.

Samsung kommer fasa ut laddare och hörlurar stegvis

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 12:59

Samsung Galaxy S21-serien levereras utan laddare och hörlurar. En kabel följer dock med så att kunder kan använda en befintlig USB-C-laddare, alternativt ladda via dator eller trådlöst. Laddare går väldigt sällan sönder och resonemanget är att det skapas enorma mängder e-avfall i onödan när laddare och hörlurar ingår med varje mobil.


Fler inlägg från Bokbloggar

Veckoplanering v. 3

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Karavan

Bokbloggar - 1 timme sedan