Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Självhjälpsbok när du blivit än deppigare, fått än mer ångest, det blir värre och värre

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 11:48

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Elektronikförsäljningen ökade stort under 2020

Feber.se - 07 Jan 21 kl. 16:40

Allra mest ökade TV 2020 blev ju ett annorlunda år minst sagt och många branscher har gått på knäna. En som verkar ha klarat sig riktigt bra är elektronikbranschen, det rapporterar nu Elektronikbranschen. Försäljningen ökade med 12 procent jämfört med förra året, enda månaden med lägre försäljning var december som Elektronikbranschen säger delvis beror på att den fysiska mellandagsrean uteblev till stora delar.

Färre personer omkom i vägtrafiken förra året

Feber.se - 04 Jan 21 kl. 14:00

Det var ju skönt att höra Det har slagit över till nytt år och därför presenterar Transportstyrelsen lite statistik över hur förra året såg ut. En god nyhet är att färre omkom i trafiken - 190 stycken jämfört med 2019 då 221 stycken omkom. Det är omkomna i personbilsolyckor som minskat mest.

Blachowicz självsäker inför supermatchen: “större, starkare och smartare”

MMAnytt - 01 Jan 21 kl. 10:45

UFCs lätt tungviktsmästare Jan Blachowicz är inplanerad att försvara sin titel för första gången mot mellanviktsmästaren Israel Adesanya. Sedan en tid tillbaka har Blachowicz och Adesanya varit involverade i en diskussion gällande en supermatch: mästare mot mästare. I går kunde MMAnytt rapportera att Dana White bekräftat att matchen är officiell.

Sova i egen säng

Blondinbella - 28 Dec 20 kl. 15:39

Direkt när barnen kom hem idag så sprang de upp till sina rum. Sally plockade fram tejp och målarfärg och Gillis en liten robot som han fick i julklapp. Sally och Gillis älskar sina rum vilket gör mig så glad.

Systembolagets försäljning har ökat kraftigt i år

Feber.se - 23 Dec 20 kl. 09:40

Tros bero på att minskat resande och färre krogbesök Systembolagets försäljning har ökade med tolv procent under perioden januari till september i år jämfört med samma period förra året. Ökningen gäller försäljningen av ren alkohol och motsvarar 4.373.

Systembolagets försäljning har ökat kraftig i år

Feber.se - 23 Dec 20 kl. 09:40

Tros bero på att minskat resande och färre krogbesök Systembolagets försäljning har ökade med tolv procent under perioden januari till september i år jämfört med samma period förra året. Ökningen gäller försäljningen av ren alkohol och motsvarar 4.373.

Teambuilding det mest ångestladdade ordet

Feber.se - 18 Dec 20 kl. 10:00

I alla fall enligt Reddit Vi hittade en underbar och ångestladdad tråd på Reddit där man helt enkelt listar de mest ångestladdade orden. I topp hittar vi inte Tegnell, corona eller lockdown utan teambuilding. Det verkar vara just vissa aktiviteter på jobbet som är extra mycket ångest för folk för ord som värdegrund, utvecklingssamtal och grupparbete är klart överrepresenterade.

Kina utökar sitt program för artificiellt väder

Feber.se - 07 Dec 20 kl. 13:40

Ska kunna täcka in över halva landet med konstgjord snö eller regn Kina har de senaste åren experimenterat med att skapa artificiellt väder på en del platser i landet och nu meddelar landets regering att detta kommer att utökas rätt ordentligt. Kina har använt så kallad molnsådd (cloud seeding) i mindre och större skala sedan OS i Beijing 2008 och planerar nu att ytterligare utöka sitt molnsådds-program. Fram till 2025 planerar Kina att 56 procent av landet, motsvarande nästan 10 miljoner kvadratkilometer, ska kunna täckas in av system som besprutar moln med silverjod, flytande kväve eller andra kemikalier så att detta resulterar i konstgjorda regn- eller snöfall.

Är andra vågen av Covid-19 värre än den första?

apg29 - 24 Nov 20 kl. 15:34

Inre Småland har störst smittspridning av Coronaviruset i hela Sverige. 123% värre än Stockholm!Jag hittade ett inlägg på Facebook att flera kommuner i centrala Småland är särskilt hårt drabbade av Coronaviruset: Uppvidinge/ÅsedaVetlandaSävsjö Hultsfred Växjö STOCKHOLM Gislaved Värnamo ÄlmhultJag vet nu om fler personer och fall som är smittade av Coronaviruset Covid-19 än vad som var i första vågen i våras.


Fler inlägg från Bokbloggar

Veckoplanering v. 3

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Karavan

Bokbloggar - 1 timme sedan