Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Segway-tur & middag med Kapten ombord!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Nov 17 kl. 08:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vikings Amorella stoppade nazister

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 20:01

Viking Lines Amorella vägrade på tisdagen ta ombord en grupp nazister i Stockholm för vidare färd till Åbo. Eleanora Hansi, infromationschef på Viking Line, säger till Helsingin Sanomat att beslutet att inte släppa ombord gruppen ”var baserat på en säkerhetsbedömning”. – Svensk polis hade tillkallats för att bistå rederipersonalen, skriver Yles svenska nyheter.

Nazister fick inte gå ombord på Viking Lines Amorella

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 11:02

En grupp svenska medlemmar i den nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen fick i går kväll inte gå ombord på har nekats gå ombord på Viking Lines passagerarförja Amorella..

Kapten Olausson tillbaka: "Skönt att det bara blev en match"

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 12:07

Timmarna innan nedsläpp i derbyt mellan Luleå Hockey och Skellefteå klev Niklas Olausson av efter en lättare förmiddagsträning..

Råtta orsakade tumult ombord på SJ:s tåg

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 18:44

En råtta har orsakat tumult ombord på ett av SJ:s tåg.Vid 17-tiden på onsdagen hade fripassageraren ännu inte lokaliserats.– Fram till Norrköping hade killen råttan innanför jackan men i ett obevakat ögonblick smet den, berättar Christian Åkerlund som är ombord på tåget..

Segway på Malta – runt vackra Dingli

Freedomtravel - 07 Apr 17 kl. 06:00

Vårt första äventyr på Malta på den här resan blev att prova på segway runt den vackra byn Dingli. Vi har testat segway en gång förut, i Ungern, och tyckte redan då att det var ett kul sätt att uppleva en stad. Den här gången, när vi fick komma ut i naturen, blev det en […] Inlägget Segway på Malta – runt vackra Dingli dök först upp på FREEDOMtravel Reseblogg.

Kapten gripen misstänkt för sjöfylleri

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 15:23

En kapten på ett större lastfartyg greps i helgen misstänkt för sjöfylleri. Fartyget var på väg in i Åhus hamn när en av Sjöfartsverkets lotsar fattade misstanke om att kaptenen var full, uppger Kustbevakningen i ett pressmeddelande. Besättningen beordrades att ankra i väntan på Kustbevakningen.

Kapten Röd bryter tystnaden

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 12:33

Artisten Kapten Röd trängde undan människan Björn Nilson. Konsekvensen blev att skärma av musiken. Men nu är kaptenen tillbaka - trygg i vem han är och vad han vill..

Helikopter med fem ombord försvunnen

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 22:09

En helikopter med fem personer ombord har försvunnit över Irländska sjön, rapporterar The Independent..

Berusad man försökte stjäla lyxbåt

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 12:36

Den större båten till ett värde av två och en halv miljoner kronor låg förtöjd i Norje kanal i Blekinge och ombord låg människor och sov. Då klev en berusad man ombord och startade båten. När den 42-årige mannen försökte köra iväg kolliderade båten med.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld