Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Segway-tur & middag med Kapten ombord!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Nov 17 kl. 08:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

JUST NU: Skolbuss har vält – barn ombord

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 08:18

En skolbuss har kört av vägen och vält i Grums kommun.– Det finns barn ombord på bussen, säger Tommy Lindh, polisens presstalesperson i Värmland..

Engadget testar Segway Loomo

Feber.se - 06 Mar 18 kl. 14:45

Roboten som du kan åka på Engadget har testat den uppdaterade versionen av Segway rullande robot Loomo och vad de tycker om den kan ni kolla in i klippet ovan. Segway Loomo är en robot som dels kan transportera användaren men även hjälpa till att rulla hem varor från affären. Fordonet går att styra med rösten eller via den tillhörande appen och det finns även ett följarläge där roboten helt enkelt rullar efter sin ägare.

Vikings Amorella stoppade nazister

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 20:01

Viking Lines Amorella vägrade på tisdagen ta ombord en grupp nazister i Stockholm för vidare färd till Åbo. Eleanora Hansi, infromationschef på Viking Line, säger till Helsingin Sanomat att beslutet att inte släppa ombord gruppen ”var baserat på en säkerhetsbedömning”. – Svensk polis hade tillkallats för att bistå rederipersonalen, skriver Yles svenska nyheter.

Nazister fick inte gå ombord på Viking Lines Amorella

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 11:02

En grupp svenska medlemmar i den nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen fick i går kväll inte gå ombord på har nekats gå ombord på Viking Lines passagerarförja Amorella..

Kapten Olausson tillbaka: "Skönt att det bara blev en match"

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 12:07

Timmarna innan nedsläpp i derbyt mellan Luleå Hockey och Skellefteå klev Niklas Olausson av efter en lättare förmiddagsträning..

Råtta orsakade tumult ombord på SJ:s tåg

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 18:44

En råtta har orsakat tumult ombord på ett av SJ:s tåg.Vid 17-tiden på onsdagen hade fripassageraren ännu inte lokaliserats.– Fram till Norrköping hade killen råttan innanför jackan men i ett obevakat ögonblick smet den, berättar Christian Åkerlund som är ombord på tåget..

Segway på Malta – runt vackra Dingli

Freedomtravel - 07 Apr 17 kl. 06:00

Vårt första äventyr på Malta på den här resan blev att prova på segway runt den vackra byn Dingli. Vi har testat segway en gång förut, i Ungern, och tyckte redan då att det var ett kul sätt att uppleva en stad. Den här gången, när vi fick komma ut i naturen, blev det en […] Inlägget Segway på Malta – runt vackra Dingli dök först upp på FREEDOMtravel Reseblogg.

Kapten gripen misstänkt för sjöfylleri

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 15:23

En kapten på ett större lastfartyg greps i helgen misstänkt för sjöfylleri. Fartyget var på väg in i Åhus hamn när en av Sjöfartsverkets lotsar fattade misstanke om att kaptenen var full, uppger Kustbevakningen i ett pressmeddelande. Besättningen beordrades att ankra i väntan på Kustbevakningen.

Kapten Röd bryter tystnaden

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 12:33

Artisten Kapten Röd trängde undan människan Björn Nilson. Konsekvensen blev att skärma av musiken. Men nu är kaptenen tillbaka - trygg i vem han är och vad han vill..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Njuter!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Apr 18 kl. 00:20

Vi har heeelt underbara dagar här , och jag NJUTER verkligen av det vackra vädret, värmen och gemenskapen med familj och vänner! ❤️🙌🏼 Bara det att få vakna upp till detta varje morgon ….! 🙌🏼 Efter frukost och några timmars solande på terassen ( några vid poolen) – så tog vi oss ner till strandpromenaden för lunch.

Huset fullt!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Apr 18 kl. 13:29

Framme i Marbella & i nya huset!

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Mar 18 kl. 01:48

I morse packade jag resväska, handbagage plus en stor matta som specialbagage – och tog mig ut till Arlanda för vidare färd mot Spanien och mitt nya hem i solen! Det var inte helt lätt att styra en megastor matta (2 x 3 meter ) genom alla incheckningsköer . Välte några avdelningspoler, men till slut kom jag fram och fick hjälp – utan stress.