Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Se något nytt väntar

apg29 - 21 Nov 20 kl. 13:11

Varenda levande person bär en längtan efter paradiset i sitt hjärta.Detta är ett vardagsproblem på gatunivå: Om du inte håller dina ögon fokuserade på paradiset som kommer, kommer du att försöka förändra denna fallna värld till att bli det paradis som den aldrig kan bli.Det finns något i alla teologiska konturer, men vi lever faktiskt inte som om vi tror på det. Vi säger alla att vi tror att detta är inte allt som finns. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Helgresor, utlandsresa och nytt till webbshopen

Freedomtravel - 28 Aug 20 kl. 06:00

Nu blir det helgresor med husbilen nästan varje helg, och snart väntar en utlandsresa. Dessutom har Peter träffat flera olika företag för att ta fram nya produkter till vår webbshop till våren. En rolig vecka!

2020 - Ett nytt välsignat år

apg29 - 29 Dec 19 kl. 15:45

Vi närmar oss Jesus Tillkommelse. Tänk vilken dag det ska bli när Jesus Kristus kommer åter. Låt året 2020 var ett år då vi tänker på att vår tunga ska tala välsignelse och inte förbannelse.

Jag väntar i snön

Bokbloggar - 10 Nov 19 kl. 12:37

Alexandra Bring väntar sitt andra barn

Gossips.se - 12 Oct 19 kl. 22:52

Ett stort grattis till Alexandra Bring och hennes kille som nu gått ut med att dom väntar sitt andra barn.

Vändningen: Khabib redo för McGregor-rematch: “Moskva väntar på honom”

MMAnytt - 03 Oct 19 kl. 16:10

Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov är UFC:s största stjärnor, och gjorde förra året upp i en mycket uppmärksammad titelmatch på UFC 229. Läs mer: Khabib i förhandlingar med UFC – om match på jättearena Matchen slutade i en seger via submission för Khabib, och efterföljdes av skandalscener när den obesegrade dagestaniern stormade ur oktogonen och gav sig på McGregors team. Sedan dess har många velat se en returmöte mellan de båda stjärnorna – men Khabib har varit tydlig med att han inte tycker att McGregor förtjänar en rematch.

Dag 2

Blondinbella - 15 Sep 19 kl. 07:04

Igår åkte vi ut på landsbygden. Men först så samlades hela gänget från Hand in Hand på ett nytt bransch Office där vi gick igenom dagen: Männen sa att nu väntar free massage – alltså vägen skulle vara extremt bumpy. Tur att ingen av oss var åksjuka för det var som en karusell.

Lägenheten är vår!

Blondinbella - 05 Jul 19 kl. 11:24

… Och så var lägenheten helt signerad och klar. Nu har mitt bolag boende i NYC från och med 1 augusti. Det är så stort!

Handelsbanken: Magrare år väntar

Nyhetspressen - 09 Apr 19 kl. 08:00

Minskat bostadsbyggande och en lägre global tillväxt slår hårt mot svensk ekonomi, enligt en färsk prognos från Handelsbanken. "Magrare år väntar", varnar Handelsbankens chefsekonom Christina Nyman. Handelsbankens ekonomer räknar med en kraftig inbromsn.

Nytt Rallymagasin – premiär måndagkväll i SVT2 22:45

Nyhetspressen - 24 Mar 19 kl. 21:31

I veckan väntar årets fjärde VM-deltävling, franska VM-rallyt på Koriska, i ett mästerskap som är superjämnt i både förar- och märkes-VM. Inför de kommande fem deltävlingarna utökar nu SVT Sport sin WRC-bevakning med ett magasin inför rallyts start..

Lars Winnerbäck ska bli pappa – väntar barn med norska stjärnan

Nyhetspressen - 27 Feb 19 kl. 20:50

Lars Winnerbäck ska bli pappa.Artisten väntar barn tillsammans med norska skådespelaren Agnes Kittelsen.– Förlossningen är nära, säger hon till norska VG..


Fler inlägg från apg29

Är andra vågen av Covid-19 värre än den första?

apg29 - 11 timmar sedan

Inre Småland har störst smittspridning av Coronaviruset i hela Sverige. 123% värre än Stockholm!Jag hittade ett inlägg på Facebook att flera kommuner i centrala Småland är särskilt hårt drabbade av Coronaviruset: Uppvidinge/ÅsedaVetlandaSävsjö Hultsfred Växjö STOCKHOLM Gislaved Värnamo ÄlmhultJag vet nu om fler personer och fall som är smittade av Coronaviruset Covid-19 än vad som var i första vågen i våras.

"Jesus, Marias son" eller "Jesus, Guds Son"?

apg29 - 12 timmar sedan

i Koranen benämns Jesus som Marias son. I Bibeln benämns han aldrig som Marias son, utom en gång då otroende människor förhärdar i sin otro och inte vill tro på honom.Jesus benämns inte som "Guds Son" i Koranen utan bara som "Marias son" [2:87] وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَقَفَّيْنَا مِن بَعْدِهِ بِالرُّسُلِ وَآتَيْنَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ الْبَيِّنَاتِ وَأَيَّدْنَاهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ أَفَكُلَّمَا جَاءكُمْ رَسُولٌ بِمَا لاَ تَهْوَى أَنفُسُكُمُ اسْتَكْبَرْتُمْ فَفَرِيقاً كَذَّبْتُمْ وَفَرِيقاً تَقْتُلُونَ [2:87] VI GAV Moses Skriften och lät [andra] sändebud följa honom.

Coronan isolerar människor

apg29 - Igår: 20:55

Läkare och expertis verka stå handfallna och vet inte hur de ska hantera Coronapandemin."Konsekvenserna blir därmed fruktansvärda för dem som redan är väldigt ensamma, och vi har redan sett en ökning av den psykiska ohälsan med nedstämdhet och depression som följd."Covid-19 är märkligJag har från början tyckt att coronaviruset Covid-19 är märklig.

13000 följare på TikTok

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:55

Nu siktar vi på 15000!

Koranens falska Jesus

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:17

Koranen är en efterbiblisk och utombiblisk bok som förfalskar tron på Gud och Jesus Kristus.Om man som kristen läser Koranen med namnen "Gud" och "Jesus" kan man lätt få för sig att rör sig om Bibelns Gud och Bibelns Jesus vilket det inte gör. På det viset påverkar Koranen människors sinnen på ett falskt och förrädiskt sätt.

Se något nytt väntar

apg29 - 21 Nov 20 kl. 13:11

Varenda levande person bär en längtan efter paradiset i sitt hjärta.Detta är ett vardagsproblem på gatunivå: Om du inte håller dina ögon fokuserade på paradiset som kommer, kommer du att försöka förändra denna fallna värld till att bli det paradis som den aldrig kan bli.Det finns något i alla teologiska konturer, men vi lever faktiskt inte som om vi tror på det.

Uppryckandet före vedermödan

apg29 - 20 Nov 20 kl. 01:37

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan.Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap.

Korset är segerplatsen

apg29 - 20 Nov 20 kl. 00:00

Folket som såg Jesus bli korsfäst förstod inte vad som hände där och då. Det är tyvärr så än idag till stora delar runt om i världen. Det som såg ut som ett nederlag, där och då, är världshistoriens största seger.

Therese Basourus Ivarsson I framsätet - Diagnostiserad med MS i 17 år, idag mirakulöst frisk

apg29 - 19 Nov 20 kl. 14:29

"Therese fick diagnosen Multipel Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne."I serien "I framsätet" plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

Therese Basourus IvarssonI framsätet (- Diagnostiserad med MS i 17 år, idag mirakulöst frisk

apg29 - 19 Nov 20 kl. 14:17

"Therese fick diagnosen Multipel Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne."I serien "I framsätet" plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

Konspirationsteorier på Apg29

apg29 - 17 Nov 20 kl. 00:32

Konspirationer finns visserligen, men en hel del konspirationer som framförs i kommentarerna håller jag verkligen inte med om. Förkunna om Jesus istället - det vinner du i längden på!Jag har inte tänkt på att det förekommer så mycket konspirationer på Apg29 förrän en journalist som arbetar för tidningen Sändaren ringde till mig i måndags.

Mer än åtta personer i allmän sammankomst och offentlig tillställning förbjuds

apg29 - 16 Nov 20 kl. 15:33

Från och med 24 november får maximalt åtta personer delta på en allmän sammankomst och offentlig tillställning i Sverige. Förbudet gäller i fyra veckor.Vi lever i en orolig men i en profetisk tid.

Programmet I framsätet en tittarsuccé

apg29 - 15 Nov 20 kl. 20:16

– Den här serien handlar inte om att dra folk till kanalen utan till Jesus, säger Per Åkvist.Framgången för Himlen TV7:s programserie I framsätet har varit omedelbar.Jag fick vara med i det första programmet i Himlen TV7:s evangelisationssatsning I framsätet.

Gud är en

apg29 - 14 Nov 20 kl. 23:59

Gud är en och han är Fadern, Sonen och den Helige Ande.Gud är enJak 2:19. Du tror att Gud är en.

Nordiska Avdelningen hotar med inbördeskrig om SD tar makten

apg29 - 14 Nov 20 kl. 17:51

Partiet framför krigsförklaringen på Youtube. en representant för det politiska partiet Nordiska Avdelningen krig mot Sverige (inbördeskrig) ifall Sverigedemokraterna tar makten.Nordiska Avdelningen hotar med krigJag fick den här videon sänd på Messenger idag.