Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Samsung snackar lite om sin 6G-vision - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Samsung snackar lite om sin 6G-vision

Feber.se - 18 May 22 kl. 11:00

Mobilnätverken som vi kommer använda nästa årtionde Samsung har arrangerat något som man kallar för 6G Forum för första gången och där snackade man lite om framtidens 6G-nätverk. De flesta av världens mobiloperatörer har fortfarande fullt upp med att rulla ut 5G-nätverk och 6G-nätverk tros inte dyka upp på den kommersiella marknaden förrän någon gång runt 2030. Samsung och andra mobilföretag har dock redan nu börjat förbereda sig på nästa generations mobilnätverk. Sebastian Seung, chef på Samsung Research: "We envision that 6G will provide ultimate experiences for humans and everything through the next level of hyper-connectivity, and this idea serves as the foundation of our 6G vision. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

John Oliver snackar fotbolls-vm i Qatar

Feber.se - 21 Nov 22 kl. 08:00

Klockrent som vanligt Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John än en gång pratar om det här med fotbolls-vm i Qatar. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Brendan Fraser snackar om sin karriär

Feber.se - 17 Nov 22 kl. 18:00

Går igenom sina roller I videon ovan från GQ snackar skådisen Brendan Fraser om sin karriär i Hollywood. Han berättar lite om sina roller i filmer som "George of the Jungle" och Mumien-filmerna. Han försvann sedan från rampljuset ett bra tag, men är just nu aktuell med filmen "The Whale", som handlar om om en tillbakadragen engelsklärare som försöker återknyta kontakten med sin främmande tonårsdotter.

Flera nyheter för Samsung Gaming Hub

Feber.se - 17 Nov 22 kl. 12:45

Stöd för fler modeller och 4K Samsung har haft sin Gaming Hub igång sedan i somras. Med den kan man spela spel direkt på sin tv via speltjänster som Xbox och NVIDIA GeForce NOW. Nu släpper man lite trevliga nyheter om hubben.

Fjolårets smart-tv från Samsung får tillgång till spelströmningstjänster

Swedroid.se - Allt om Google Android - 17 Nov 22 kl. 12:17

Enligt ett pressmeddelande kommer utvalda modeller av Samsungs tv-apparater från 2021 att få tillgång till spelströmningstjänster. Samsung nämner specifikt Xbox Cloud Gaming, GeForce Now och Utomik. Tjänsterna Blacknut och Antstream Aracade släpps först nästa år.

Rykte: Samsung Galaxy A54 erbjuder 120Hz och 5000mAh

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Nov 22 kl. 11:41

Ett rykte om en kommande Samsung-telefon i mellanklassen, Galaxy A54, hävdar att enheten erbjuder en 6,4-tumsskärm med FHD+-upplösning och 120Hz uppdateringsfrekvens. Ryktet nämner även systemkretsen Exynos 7904 tillsammans med 6GB RAM, 128GB lagring och ett 5000mAh-batteri. Yttermåtten sägs vara 158,3 x 76,7 x 8,2 millimeter.

John Oliver snackar monarki

Feber.se - 14 Nov 22 kl. 11:00

Klockrent som vanligt Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John pratar om det här med monarki. Läs vidare och kommentera: https://feber.

John Oliver snackar valresultatsförnekelse

Feber.se - 07 Nov 22 kl. 12:30

Klockrent som vanligt Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John pratar om det här med valresultatsförnekelse. Bonus-mellanårsval nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Samsung driver med Apple ny reklam

Feber.se - 04 Nov 22 kl. 15:00

"Vi väntar" Samsung har i många år nu drivit med Apple i sina reklamer, och i den senaste som kom igår får det sydkoreanska företaget in ännu en stöt mot Apple. Vi ser i reklamen en snubbe sitta på ett staket och kolla utanför Apples ekosystem där det finns "vikbara telefoner och fantastiska kameror", samtidigt som två Apple användare är bekväma med att vänta in exempelvis vikbara telefoner. Läs vidare och kommentera: https://feber.

John Oliver snackar borgenreform

Feber.se - 31 Oct 22 kl. 22:00

Klockrent som vanligt Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John pratar om det här med borgenreform. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Vision verkar få en egen serie

Feber.se - 30 Oct 22 kl. 14:00

Ännu en Wandavision-spinoff Om man är sugen på att se mer Vision i Marvels cinematiska universum kommer man snart få göra det då Marvel sägs ha en ny serie på gång som ska kretsa kring just Vision. Serien ska då kretsa kring Vision och hur han lyckas få tillbaka sin humanitet och sitt minne efter händelserna i Wandavision. Paul Bettany förväntas så klart att återvända som Vision och sannolikt får vi väl även då även se Elizabeth Olsen på något hörn.


Fler inlägg från Feber.se

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 1 timme sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 2 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 2 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 3 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 3 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 4 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 14 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 15 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 15 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 16 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 16 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 17 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 17 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.

SVT sänder dokumentärserie om esport

Feber.se - 18 timmar sedan

Esport inifrån SVT har nu släppt en dokumentärserie som man kallar för Esport inifrån. Den är i tre delar och i serien går man igenom hur branschen kan omsätta så mycket pengar som den gör och om det går att fuska sig till toppen. Tre delar är serien i och finns nu på SVT Play.

5G kan bli godkänt på flygplan inom EU

Feber.se - 18 timmar sedan

Och nya frekvenser ska kunna användas av bilar och bussar EU har nu bestämt sig för att ändra lite på bestämmelser som rör hur vi använder mobilerna på flyget. Tanken är att användandet av 5G inte ska störa den teknologi som flygplanen använder eftersom de är på olika frekvenser och därför kan användarna fortsätta ha mobilerna på. På låg höjd kan de koppla upp sig mot masterna på backen och på högre höjd är tanken att 5G-uppkopplingen ska fångas upp av en pico-cell på flygplanet som sedan skickar vidare 5G-trafiken via satellit-internet.