Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Samsung släpper nya microSD-kort för dashcams - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Samsung släpper nya microSD-kort för dashcams

Feber.se - 05 May 22 kl. 13:30

Ska kunna spela in nonstop i upp till 16 år När det kommer till lagring för exempelvis kameror som konstant spelar in är livslängden på lagringen väldigt viktig, Samsung erbjuder redan sina Endurance microSD-kort, men nu har man ännu en gång överträffat sig själva med nästa generations Pro Endurance microSD-kort som ska hålla i upp till 16 år med kontinuerlig inspelning. Åtminstone för 256 GB-kortet. Om du skulle använda kortet till en dashcam i bilen innebär det alltså att du med stor sannolikhet behöver byta bil innan du behöver byta SD-kort. 128 GB-storleken ska hålla i upp till åtta år enligt Samsung. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Flera nyheter för Samsung Gaming Hub

Feber.se - 17 Nov 22 kl. 12:45

Stöd för fler modeller och 4K Samsung har haft sin Gaming Hub igång sedan i somras. Med den kan man spela spel direkt på sin tv via speltjänster som Xbox och NVIDIA GeForce NOW. Nu släpper man lite trevliga nyheter om hubben.

Fjolårets smart-tv från Samsung får tillgång till spelströmningstjänster

Swedroid.se - Allt om Google Android - 17 Nov 22 kl. 12:17

Enligt ett pressmeddelande kommer utvalda modeller av Samsungs tv-apparater från 2021 att få tillgång till spelströmningstjänster. Samsung nämner specifikt Xbox Cloud Gaming, GeForce Now och Utomik. Tjänsterna Blacknut och Antstream Aracade släpps först nästa år.

Rykte: Samsung Galaxy A54 erbjuder 120Hz och 5000mAh

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Nov 22 kl. 11:41

Ett rykte om en kommande Samsung-telefon i mellanklassen, Galaxy A54, hävdar att enheten erbjuder en 6,4-tumsskärm med FHD+-upplösning och 120Hz uppdateringsfrekvens. Ryktet nämner även systemkretsen Exynos 7904 tillsammans med 6GB RAM, 128GB lagring och ett 5000mAh-batteri. Yttermåtten sägs vara 158,3 x 76,7 x 8,2 millimeter.

Google släpper sin VPN till Mac och Windows

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 12:30

Ingår i Google One med 2 TB lagring Google släpper nu sin VPN för Google One-prenumeranter till både Windows och macOS. Precis som på telefonen är tjänsten dock inte riktigt lika kraftfull som andra VPN-tjänster, det går exempelvis inte att gå runt geografiska begränsningar för livesport eller annan strömmande video. Tjänsten är tillgänglig i 22 länder, inklusive Sverige.

Flir släpper ny värmekamera

Feber.se - 10 Nov 22 kl. 19:50

Kan kopplas fast på mobilen Flir släpper nu en ny värmekamera som verkar rätt smidig. Man kopplar den via en app till mobilen och med en rätt smart funktion så kan man antingen använda den fristående eller så kan man klämma fast den på i princip vilken mobil som helst när man behöver använda den med en hand. Flir One Edge Pro heter modellen och har stöd för FLIR MSX och VividIR.

Flera Samsung-lurar får Android 13

Feber.se - 07 Nov 22 kl. 15:45

Uppdateringen rullas ut till Galaxy S21-serien i Europa Samsung ska nu ha börjat rulla ut sin uppdatering till Android 13 och One UI 5 till flera telefoner. Uppdateringen ska idag ha nått Galaxy S21-serien här i Europa. Alltså telefonerna Galaxy S21, S21+ och S21 Ultra.

Samsung driver med Apple ny reklam

Feber.se - 04 Nov 22 kl. 15:00

"Vi väntar" Samsung har i många år nu drivit med Apple i sina reklamer, och i den senaste som kom igår får det sydkoreanska företaget in ännu en stöt mot Apple. Vi ser i reklamen en snubbe sitta på ett staket och kolla utanför Apples ekosystem där det finns "vikbara telefoner och fantastiska kameror", samtidigt som två Apple användare är bekväma med att vänta in exempelvis vikbara telefoner. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Unisynk släpper extremt slimmad 36 W-laddare

Feber.se - 02 Nov 22 kl. 19:30

Svenskdesignad USB-C-laddare Svenska Unisynk släpper nu "troligtvis världens tunnaste 36W GaN-laddare." Laddaren kommer med 5 års och har stöd för snabbladdning med PD2.0, PD3.

Ableton släpper appen Note

Feber.se - 25 Oct 22 kl. 15:00

Skapa musik på språng Ableton som utvecklar det populära musikskaparprogrammet Ableton Live, släpper nu en app där det går att skapa musik på telefonen, och exportera till sin dator via Ableton Cloud. Med appen Notes går det att bygga beats, spela in melodier och sampla världen omkring dig. När du sedan är redo att ta dina idéer vidare, går det alltså att exportera din musiken till Ableton Cloud och fortsätt arbeta i Live.

Konserttjänsten Staccs lanserar Staccs TV

Feber.se - 25 Oct 22 kl. 11:45

När du inte orkar välja vad du ska lyssna och titta på själv Förra året lanserades den svenska konsertstreaming-tjänsten Staccs. Idag släpper tjänsten något som man kallar för Staccs TV vilket är en funktion där utvalt konsertmaterial streamas kontinuerligt utan att användaren själv behöver välja vad som ska spelas. Staccs TV finns tillgänglig i en gratisversion där användaren får snuttar från konserter spelade kontinuerligt samt en betalversion som ger full access till materialet som spelas på Staccs TV.


Fler inlägg från Feber.se

Apple Music Replay får ny design

Feber.se - 1 timme sedan

Tjänstens motsvarighet av Spotify Wrapped Nu är snart den bästa tiden av året här, när vi får se allas Spotify Wrapped. Vi får dock inte glömma att även Apple Music har sin egna lilla återblick de kallar Apple Music Replay, och den har precis nyss fått en ny design med mer information än tidigare. Det går nu även att se om man är en artists topp 100 lyssnare, vilka spellistor man lyssnat mest på och vilka genrer som definierat ens år.

Audi presenterar nya Performance-versioner

Feber.se - 2 timmar sedan

RS 6 Avant och RS 7 Sportback blir ännu vassare Audi RS 6 Avant och RS 7 Sportback är allt annat än slöa men mycket vill alltid ha mer. Nu presenteras nya Performance-versioner av modellerna och dessa får ännu mer prestanda och är proppade med mer lyx än tidigare. Den dubbelturbomatade V8:an på 4,0 liter ger här 630 hästar (upp 30 hästar) och 850 newtonmeter (upp 50 newtonmeter) i vrid.

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 2 timmar sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 3 timmar sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 3 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 4 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 4 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 5 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 5 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 6 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 16 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 17 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 17 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 18 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 18 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.