Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

SVT presenterar årets julvärd

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 09:24

Från Bengt Feldreich till Arne Weise och Sanna Nielsen. I dag blir det offentligt vem som kommer tända ljuset och fira julafton med tv-publiken i SVT.Men beskedet har dröjt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Helt rätt att SVT fälls för SD-markeringen

Nyhetspressen - 23 timmar sedan

Granskningsnämnden fäller SVT för att programledaren tog avstånd från Jimmie Åkessons uttalande i slutdebatten i höstas. Låt det bli en lärdom: Lita på journalistiken – och på tittarnas omdöme..

SVT fälls för avståndstagande under slutdebatten

Nyhetspressen - Igår: 11:40

Granskningsnämnden fäller SVT för att ha tagit avstånd från ett uttalande av SD:s Jimmie Åkesson under fjolårets partiledardebatt, rapporterar Ekot..

SVT fälls för avståndstagande i slutdebatt

Nyhetspressen - Igår: 11:18

SVT fälls för att ha tagit avstånd från ett uttalande som gjordes av Jimmie Åkesson i förra årets slutdebatt. Enligt Granskningsnämnden strider det mot kravet på opartiskhet..

Oro på SVT Norrbotten: "Vad har hänt med Nordnytt?"

Nyhetspressen - 16 Feb 19 kl. 09:13

SVT Nyheter Norrbotten fortsätter sändas från Sundsvall, samtidigt som personalen oroas för nedskärningar..

Vonn till SVT-reportern: ”Du borde inte ha sagt så”

Nyhetspressen - 10 Feb 19 kl. 17:05

ÅRE/STOCKHOLM. Lindsey Vonn fick det perfekta slutet med en bronsmedalj i karriärens sista race.Efteråt slog hon tillbaka mot Stefan Åsberg – med anledning av SVT-reporterns fråga till superstjärnan inför störtloppet.

Attack på Wiberg i SVT: ”Försöker sätta dit oss”

Nyhetspressen - 08 Feb 19 kl. 08:04

Pernilla Wiberg ställde frågor om det svenska alpinlandslagets arbetsmodell efter de uteblivna VM-medaljerna i Åre.Då gick förbundskapten Tommy Eliasson Winter till motattack – och stämningen i SVT-studion blev tokfrostig.  .

Här bryter hon ihop av skammen i SVT

Nyhetspressen - 07 Feb 19 kl. 06:26

Dominik Paris, 29, gästade SVT:s studio efter VM-guldet i super-G.Då uppstod stor förvirring.Experten Maria Pietilä Holmner grät av skratt efter missförståndet kring italienarens favoritband.

Efter SVT-uppmaningen: Rusning till donationsregistret

Nyhetspressen - 05 Feb 19 kl. 15:28

När SVT:s satirprogram ”Svenska nyheter” uppmanade sina tittare att registrera sig i donationsregistret förra veckan kraschade Socialstyrelsens sajt. Men det verkar inte ha skrämt bort folk och anmälningarna strömmade in under hela helgen..

SVT visar en närmast total tondövhet

Nyhetspressen - 05 Feb 19 kl. 12:39

I en tid när allt fler ifrågasätter public service borde SVT inse det orimliga i sitt handlande. I stället gör de tvärtom, skriver de moderata riksdagsledamöterna Jan Ericson och Lars Beckman..

SVT tvingas ställa in debatt om hoten mot bönderna

Nyhetspressen - 31 Jan 19 kl. 19:36

Efter GP:s granskning av terrorn mot bönderna planerade SVT:s debattprogram Opinion live att uppmärksamma den militanta djurrättsaktivismen. Men SVT tvingas ställa in debatten. Bönderna vågar inte delta på grund av rädsla för hot och våld.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Bernie Sanders ställer upp i presidentvalet

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Demokraten Bernie Sanders kandiderar till presidentvalet i USA 2020, enligt AFP. .

”Kommer att sjunga ut Chelsea på deras arena”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

3 500 Malmö FF-supportrar väntas invadera London.Något som får MFF-spelarnas tro på ett mirakelresultat att växa ytterligare.– Det kommer att vara mäktigt.

”Jag har inte fått någon inbjudan från Therese”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

SEEFELD. De är bittra konkurrenter om VM-guldet i skiathlon redan på lördag.Men nu kommer ett oväntat utspel från norska superstjärnan Therese Johaug till Ebba Andersson.

Modeskaparen Karl Lagerfeld är död

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Den tyske modeskaparen Karl Lagerfeld är död, rapporterar den franska tidningen Le Figaro. Han blev 85 år gammal..

Du får en chans, Damberg – håller du löftet till polisen?

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Vi poliser är inte långsinta, vi är vana att ta emot smällar och törnar, vi är vana vid att bli illa behandlade, vi är vana vid att folk ljuger för oss. Vi är av hårt virke.Men det finns en gräns, skriver Martin Melin..

JUST NU: Karl Lagerfeld är död

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Modeskaparen Karl Lagerfeld är död, rapporterar Le Figaro.Han är känd som chefsdesigner för modehuset Chanel.Han blev 85 år gammal.

Fifa dumpar Ronaldo – efter anklagelserna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Fifa 19 släpps med ett nytt omslag – och nya ansikten.Våldtäktsanklagade Cristiano Ronaldo petas helt från spelets framsida, rapporterar Eurogamer.  .

Swedbank höjer avgiften – nya kort toppar Di:s stora rankning

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Swedbank höjer påslaget på sina betalkort vid köp utomlands och tappar därmed topplaceringen som ett av de bästa korten på resan. Fyra miljoner kunder drabbas av höjningen.  Di har jämfört 28 olika betalkort och det finns minst fyra på marknaden som inte har några valutapåslag alls.

Tvåbarnspappa poserade med döda kroppar i Irak

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Mannen stred mot terrorsekten IS i Irak och poserade på bilder med sina fienders lik.Sen tog mannen sig till Sverige med sin familj och sökte asyl – nu döms mannentill fängelse för krigsförbrytelser.– Han som är död där är en terrorist, det här är inte nån oskyldig människa som ligger där, säger mannen i förhör..

Olsen hyllas efter segermatchen

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Robin Olsen storspelade i gårdagens match mot Bologna. Nu hyllas han både i italienska medier samt av fansen i sociala medier. – Jag är bara nöjd över att ha hjälpt laget, säger han..

De sparade in 90 ton byggavfall – med hjälp av affischer på toaletterna och löfte om smörgåstårta

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Startupen Beteendelabbet hjälpte ett byggföretag kraftigt minska både sina kostnader och mängden byggavfall – bland annat med hjälp av affischer på toaletterna. .

Falla om Nilsson: ”Spännande att se”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Maiken Caspersen Falla är den tunga favoriten i VM-sprinten i Seefeld på torsdag. Eller? Det hänger på om Stina Nilsson kommer till start – och vilken form svenskan är i.

Strejk påverkar inte skärgårdstrafiken

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

En eventuell sjömansstrejk kommer att påverkar den åländska skärgårdstrafiken, det meddelar Ålandstrafiken. Sjömansunionen och Rederierna i Finland satt i går med riksförlikningsmannen i Helsingfors, för att diskutera situationen efter att facket i torsdags varslade om strejk. Strejkvarslet gäller alla finlandsflaggade fartyg – passagerarfartyg, fraktfartyg och isbrytare – och bryter ut den 1 mars klockan 10 om man inte når en lösning.

”Utbrändhet är en sund reaktion på sjukt ställda krav”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

”Vi accepterar att det finns miljöer, främst arbetsplatser, där människor utsätts för evighetslång press. Sjuka miljöer bryter ner friska människor”, skriver Anne Liljjeroth..