Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

SSU-kassören: ”Även hatarnas människovärde är okränkbart”

Nyhetspressen - 05 Jun 18 kl. 09:42

”Människans värde är okränkbart och det gäller inte bara för mina vänner i SSU Hylte. Det finns även ett okränkbart värde hos Sewed, som tycker att Breivik behövs, och hos Daniel som tycker att vi borde sprängas i luften”, skriver Anton Karlsson (SSU).. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Taxichaufför rånades med kniv

Nyhetspressen - 10 Jun 18 kl. 08:21

Taxichauffören körde två passagerare till önskad adress.Men när de var framme betalade de inte – i stället drog de fram kniv och rånade chauffören, skriver polisen på sin hemsida.Därefter flydde de in i skogen..

När människovärdet raseras…

Nyhetspressen - 05 Jun 18 kl. 11:29

Dagens ledarkoll tar bland annat upp hyena-beteendet att mobilfilma när en 17-åring drunknar. En stor fet skam för Sverige Det är en skam för Sverige att det står människor och filmar när medmänniskor drunknar strax intill dem. Vad är det för fel på folk?

Busschauffören fångades på film – rattsurfade när han körde

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 18:55

Upprörda resenärer har reagerat efter att en busschaufför på Eckerölinjens anslutningsbuss tittat på mobiltelefonen – i stället för vägen.– Busschauffören har ju ansvar för så många människor och barn, säger Khim Hjern, 41, som satt på bussen.Nu ber Eckerölinjen om ursäkt för det inträffade..

Livslång provanställning i Moderaternas Sverige

Nyhetspressen - 28 May 18 kl. 05:00

Om Moderaterna tar makten kommer vi att få en växande grupp arbetande fattiga.Vem kan leva på en sådan lön? skriver näringsminister Mikael Damberg och SSU:s Philip Botström..

"Otänkbart att människan kunde förstöra nåt så stort"

Nyhetspressen - 03 Apr 18 kl. 19:42

Människan påverkar jorden så mycket att forskare talar om antropocen – människans epok.I första delen av kultursidans intervjuserie om klimatet berättar Sverker Sörlin, miljöhistoriker, om vad det betyder för vår världsbild..

Du får inte sitta och tigga på gatan – men du får gå med nazistflagga

Nyhetspressen - 26 Mar 18 kl. 06:09

Demokratin är fast förankrad i vårt land och grumliga rasteorier har aldrig vunnit fotfäste. Demokrati är en fråga om människovärde. Så sa Olof Palme i ett jultal 1975.

Daniel från Vimmerby förslås som ny ordförande för SSU i länet

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 12:20

Daniel Nestor i Vimmerby föreslås som väntat att bli ny ordförande för SSU i Kalmar län. Det stod helt klart när valberedningen släppte sitt förslag till ny styrelse..

SSU och Muf: "Muminvärlden gynnar oss unga"

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 12:58

Socialdemokraternas och Moderaternas ungdomsförbund står enade – för en Muminpark på Skutberget.– Vi måste välkomna investeringar..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Nytt uppdrag från regeringen: Så ska livshotande våld i hemmet förhindras

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Regeringen ger fyra myndigheter i uppdrag att se över hur man kan förhindra våld i nära relationer, som skapar livshotande situationer. Under 2016 och 2017 utredde Socialstyrelsen 21 dödsfall som skett på grund av våld i nära relationer – i samtliga fall hade brottsoffret varit i kontakt med en myndighet innan sin död..

Blågul fansinvasion – tar över gatorna i stan

Nyhetspressen - 1 timme sedan

NIZJNIJ NOVGOROD. Det ser ut att bli en klassisk mästerskapsfest när Sverige premiärspelar mot Sydkorea i VM på måndagen. Staden badar i blågula färger och enligt uppgifter till SportExpressen väntas upp emot 8000 svenska supportrar på premiärmatchen..

SMHI: Risk för regn och rusk på midsommar

Nyhetspressen - 1 timme sedan

VECKANS VÄDER Midsommarhelgen bjuder på ostadigt väder och risker för regn enligt SMHI..

Planet mot VM inställt – värmlänningar missar premiären

Nyhetspressen - 1 timme sedan

150 svenska fotbollsfans, däribland ett gäng värmlänningar, fick i morse beskedet att deras plan till Nizhny Novgorod och Sveriges VM-premiär är inställt.– Folk stod bara tysta och tittade på varandra, säger Fredric Stridsberg från Säffle..

LARM: Brand i lastbil i centrala Visby

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Under måndagen började det brinna i en lastbil i centrala Visby..

Svenska Akademilandslaget fullt av tillförsikt inför dagens rysare

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

SATIR. Två av årets stora händelser möts i kväll när Svenska Akademilandslaget spelar sin första match i Världsmästerskapen. DN Kulturs expertkommentator Jesper Högström har tagit tempen på nationens stora hopp.

Larm om vilset lamm på väg

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Under måndagsmorgonen fick polisen in ett samtal av det lite mer udda slaget..

Flakchockens tid

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Flakens tid är nu. Glada ungdomar tar studenten och stora motordrivna odjur rullar runt och brölar. För några år sedan upprördes man över decibeltalen på högtalarna, och i större städer över att de blockerade trafiken i innerstaden.

Partiledarna: Så går det i fotbolls-VM

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Många tittar djupt in i spåkulan inför Sveriges VM-premiär mot Sydkorea. Och partiledarna är inget undantag.– Det finns absolut ett vinstintresse, säger Jonas Sjöstedt (V)..

Kollektivtrafiken på Gotland görs om

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Kollektivtrafiken på Gotland ses över och från och med nästa år ska den nya planen träda i kraft..

18-åringar ges gratis tågluffarkort i sommar – så gör du för att söka

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

I början av året fick EU-förslaget att ge 18-åringar gratis Interrailkort grönt ljus. Nu är även detaljerna för hur det kommer gå till klara..

Lufthansa i samtal om köp av Norwegian

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Det tyska flygbolaget Lufthansa sitter i samtal om att köpa Norwegian. Det bekräftar Lufthansas chef Carsten Spohr för Süddeustche Zeitung.

Erkänner bisarr kupp: ”Ville förvirra Sverige”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

NIZJNIJ NOVGOROD. Fyra nyckelspelare i Sydkorea har haft 15 olika tröjnummer under de olika matcherna inför VM.Nu berättar Sydkoreas förbundskapten Shin Tae-Yong att det har varit en medveten strategi inför mötet mot Sverige.

Inställt flyg strandar svenska fans

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Ett plan med över hundra svenska fotbollssupportrar skulle lyfta mot Sveriges premiärmatch mot Sydkorea i Nizjnij Novgorod. Men i sista sekund har planet ställts in och fansen kommer missa matchen. – Vi har obekräftade uppgifter om att det är någon form av besättningsproblematik, säger Anders Ekman, presskommunikatör på Swedavia..