Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 S02 av Squid Game är nu officiellt bekräftad - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

S02 av Squid Game är nu officiellt bekräftad

Feber.se - 10 Nov 21 kl. 10:00

Inte helt oväntat kanske Nu är väl detta en av de kanske minst oväntade nyheten denna vecka men i går meddelade Squid Game-skaparen Hwang Dong-hyuk att en andra säsong av den tokpopulära tv-serien Squid Game har fått grönt ljus. "There's been so much pressure, so much demand, and so much love for a second season. So I almost feel like you leave us no choice. But, I will say there will indeed be a second season. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En ny trailer för S02 av Picard

Feber.se - Igår: 07:00

Resistance is futile I går släpptes det en ny trailer för den andra säsongen av Jean-Luc Picard-serien Picard. I denna säsong återvänder som bekant John de Lancie som Q vilket ju bara det ju borde göra denna säsong värd att se. Denna andra säsong har premiär på Amazon Prime den Läs vidare och kommentera: https://feber.

Det kommer en till säsong av Squid Game

Feber.se - i förrgår: 08:15

Enligt Netflix Under Netflix kvartalsmöte igår bekräftade Netflix co-CEO Ted Sarandos att den sydkoreanska serien Squid Game kommer att återvända. Han ska ha sagt "Absolut" och att "Squid Game-universumet har precis börjat." För de som inte sett serien handlar det om hundratals panka personer som tackar ja till ett märkligt erbjudande att tävla i traditionella barnlekar.

Game Maker's Toolkit tar en titt på osynliga val i spel

Feber.se - 14 Jan 22 kl. 18:30

Lite kvällsnörderi Game Maker's Toolkit har släppt en ny video och den här gången handlar det om val i spel. Eller rättare sagt val i spel som vi gör utan att vi tänker på det och hur dessa påverkar spelupplevelsen. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Trailer för All of Us Are Dead

Feber.se - 10 Jan 22 kl. 16:00

Ny serier för alla som gillar zombie-grejer från Sydkorea De senaste åren har det dykt upp en hel del zombie-grejer från Sydkorea och All of Us Are Dead är ännu en sådan. Den kommande tv-serien handlar om ett virusutbrott på en skola där de smittade förvandlas till zombies medan de som inte smittats måste bekämpa dessa. All of Us Are Dead baseras på en webbserie med samma namn och är ännu en av Netflix satsningar på tv-serier från Sydkorea.

Game Informer grottar ner sig i Horizon Forbidden West

Feber.se - 28 Dec 21 kl. 19:00

Snackar en del crafting och den öppna världen Game Informer fokuserar den här månaden på Guerillas kommande stora titel Horizon Forbidden West. I en ny video, vilket är ett utdrag från The Game Informer Show, pratar gänget om sin tid med spelet och det blir en hel del snack om spelets craftingsystem, den öppna världen och annat smått och gott. Horizon Forbidden West släpps 18 februari till Playstation 4 och 5.

Premiärdatum för S02 av Bridgerton

Feber.se - 27 Dec 21 kl. 15:00

25 mars Netflix meddelade nyligen att den andra säsongen av succéserien Bridgerton kommer ha premiär på streamingtjänsten den 25 mars. I denna andra säsong kommer Lord Anthony Bridgerton fortsätta leta efter en kvinna som är värdig att bli hans fru. Om han lyckas med detta återstår att se när avsnitten släpps då den 25 mars 2022.

Game Maker's Toolkit snackar The Forgotten City

Feber.se - 22 Dec 21 kl. 18:00

Lite kvällsnörderi De senaste åren har Mark Brown på Game Maker's Toolkit släppt en video där han fokuserar på ett spel som släppts under årets gång som sticker ut lite i mängden. Den här gången är det The Forgotten City som hamnar under luppen och i vanlig ordning får vi en omfattande genomgång av vad spelet går ut på och vad som gör titeln så speciell. Läs vidare och kommentera: https://feber.

The Game Awards sågs av 85 miljoner live

Feber.se - 21 Dec 21 kl. 15:30

Många ville ta del av festligheterna För någon vecka sedan anordnades The Game Awards och det verkar ha varit rätt många som såg festligheterna live. 85 miljoner livetittningar registrerades, vilket var två miljoner fler jämfört med året innan. Andra imponerande siffror från eventet var att 1,6 miljoner Twitter-inlägg skapades i samband med eventet.

Squid Game-folk bryter ner 1, 2, 3 rött ljus-scenen

Feber.se - 18 Dec 21 kl. 14:00

Alltid intressant att se Här har vi ett klipp där Squid Game-regissören Hwang Dong-hyuk och skådespelarna HoYeon Jung samt Lee Jung-jae tar en närmare titt på den berömda "1, 2, 3 rött ljus"-scenen i Netlix-serien Squid Game Läs vidare och kommentera: https://feber.

Game Pass for PC är nu PC Game Pass

Feber.se - 10 Dec 21 kl. 18:30

Microsoft visar att de inte är helsämst på namnsättning Microsofts spelavdelning har inte varit speciellt bra på namn. Xbox följdes upp av Xbox 360 som i sin tur följdes upp av Xbox One. Bara det är ju underligt.


Fler inlägg från Feber.se

Fabriksny Saab från 1979 skapar auktionshysteri

Feber.se - 1 timme sedan

Saab-entusiaster jublar Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. 1979 levererades en sprillans ny Saab 96 GL V4 Super till en glad ägare i Nossebro.

Släpptrailer för Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Feber.se - 2 timmar sedan

Ser bra ut! Nu är det inte allt för långt kvar tills Sony släpper sin senaste Uncharted-samling, Uncharted: Legacy of Thieves. Denna samling innehåller som bekant upphottade versioner av Uncharted 4: A Thief’s End och Uncharted: The Lost Legacy.

Jeff Goldblum recenserar Jeff Goldblum-imitationer

Feber.se - 18 timmar sedan

Finns gott om dem Skådespelaren Jeff Goldblum tittar här på några imitationer av honom och avgör om de är bra eller ej. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Snubbe avslöjar hasardspelindustrins hemligheter

Feber.se - 19 timmar sedan

Inte direkt rent mjöl i påsen En före detta anställd från en av världens största spelbolag avslöjar här i en intervju med VICE att det finns enorma bristerna i branschen. Snubben berättar bland annat hur spelbolagens system är utformade så att att förlorare ska förlora mer och vinnare ska sluta spela samt att bolagen hur de inte bryr sig ett skvatt om att någon förlorar allt en äger. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Swedbank- och Comviq-appen tros ha fått virus

Feber.se - 20 timmar sedan

I alla fall om man kör Huawei Under eftermiddagen i dag började det komma in rapporterar om Swedbanks bank-app och Comviq-appen har fått virus. Folk har nämligen börjat få meddelande från Android-systemets virusvarnare om att dessa appar kan vara smittad med något skit och att de bör avinstalleras omedelbart. Swedbank var snabba med att meddela att de tror det är bara är en bugg en rekommenderar ändå sina användare att göra sina bankärenden via hemsidan tillsvidare.

En första teaser för Joe vs. Carole

Feber.se - 20 timmar sedan

Serie baserad på Tiger King-grejen När Tiger King-hajpen var som störst rusade film- och tv-bolagen att sätta igång produktioner som skulle filmatisera de dramatiska händelserna från Netflix-serien. En av dessa tolkningar har nu fått en trailer och det är Joe vs. Carole.

Bitcoin rasar i värde

Feber.se - 21 timmar sedan

Handlas nu för under 35.000 dollar Världens börser har fallit den senaste veckan och kryptovalutorna verkar ha hakat på den nedgången. En bitcoin har bara sedan igår tappat runt 10 procent i värde och handlas nu för lite under 35.

Googles Pixel-klocka dyker upp under våren

Feber.se - 22 timmar sedan

Sannolikt i samband med I/O Det ryktas om att Google kommande Pixel-klocka kommer att dyka upp den 26 maj vilket då antagligen skulle sammanfalla med Googles I/O-utvecklarkonferens. Informationen kommer från läckaren Jon Prosser som meddelade detta via Twitter-inlägget nedan. Google själva har, uppenbarligen, inte sagt officiellt om detta ännu så man får ta det hela med en nypa salt fram tills dess.

Skapa en opera med Blob Opera

Feber.se - Igår: 09:00

Slajmfigurer sjunger via maskininlärning Onödiga grejer som kan vara underhållande i någon minut finns det gott om på internet. Googles nya AI-experiment Blob Opera är ett typiskt exempel på detta. Med Blob Opera kan du styra fyra stycken AI-röster som då kan sjunga någon form av opera åt dig.

Stockholm är nu mer detaljerad i Google Maps

Feber.se - Igår: 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

Stockholm är nu mer detaljerat i Google Maps

Feber.se - Igår: 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

En ny trailer för S02 av Picard

Feber.se - Igår: 07:00

Resistance is futile I går släpptes det en ny trailer för den andra säsongen av Jean-Luc Picard-serien Picard. I denna säsong återvänder som bekant John de Lancie som Q vilket ju bara det ju borde göra denna säsong värd att se. Denna andra säsong har premiär på Amazon Prime den Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nu finns Ingen bor i skogen på SVT Play

Feber.se - Igår: 20:00

Klungans klassiska tv-serie går nu att streama SVT har nu lagt upp tv-serien Ingen bor i skogen för streaming på SVT Play. Tv-serien är inspelad av humogruppen Klungan och sändes ursprungligen i SVT2 2010. Serien handlar om åtta personer som bor grannar med varandra och beskrivs av SVT som en "egensinnig föreställning om åtta tragikomiska karaktärer".

Video visar Microsoft skrotade Andromeda OS

Feber.se - Igår: 19:30

Skulle köras på bland annat Surface Duo I videon ovan går Windows Central igenom Microsofts nedlagda Andromeda OS, som på sätt och vis skulle varit efterträdaren för Windows Phone. Som vi ser i videon så testade Microsoft operativsystemet med telefonen Lumia 950, både som en skärm och dubbelskärm. Mycket fokus i Andromeda verkar läggas på att kunna skriva med en penna lite var som helst, och att telefonen (eller Surface Duo) ska fungera som ett sorts digitalt anteckningsblock.

Tonåring har flugit jorden runt på egen hand

Feber.se - Igår: 19:00

Zara Rutherford är den yngsta kvinnan i världen som gjort det Den 19-åriga Zara Rutherford har nu klarat av att flyga jorden runt på egen hand vilket gör henne till den yngsta kvinnan som gjort det. Rutherfords resa tog henne till 31 länder på fem kontinenter. Sammanlagt flög hon 52.