Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Sändebudet

Bokbloggar - 08 Apr 21 kl. 10:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Yoko Tawada: Sändebudet

Bokbloggar - 15 Dec 20 kl. 13:35

Malala blir yngsta fredssändebudet

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 20:13

Den pakistanska fredspristagaren Malala Yousafzai blir det yngsta FN-fredssändebudet hittills. Hon kommer att utses till sändebud av FN:s generalsekreterare António Guterres på måndagen. I sin nya roll ska Malala Yousafzai bland annat arbeta för att främja flickors utbildning runtom i världen.

Gasattack skuggar givarmöte om Syrien

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 05:30

I skuggan av gårdagens gasattack i Idlib samlas världen i FN- och EU-regi i Bryssel i dag för att diskutera framtidens Syrien. – Vi kommer inte att ge upp, lovar FN-sändebudet Staffan de Mistura. Med FN:s nye generalsekreterare Antonio Guterres på plats.

Bilden av hat vann World Press Photo

Nyhetspressen - 13 Feb 17 kl. 13:42

Ett ansikte förvridet av raseri, ett sänkt vapen och kroppen av en mördad ambassadör. Fotografen Burhan Ozbilicis bild av mannen som just har mördat det ryska sändebudet Andrej Karlov är årets förstaprisvinnare i den prestigefulla fototävlingen World Press Photo..

FN: Fredsavtal för Cypern "inte omöjligt"

Nyhetspressen - 09 Jan 17 kl. 14:57

Ett fredsavtal för Cypern är svårt, men inte omöjligt, säger FN-sändebudet Espen Barth Eide, som deltar i samtal i Genève om framtiden för den delade ön..

Brittiska EU-sändebudet hoppar av: "Chokartat"

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 14:34

Storbritanniens EU-ambassadör avgår oväntat, bara någon månad innan brexit-processen är tänkt att inledas. Det rapporterar The Financial Times..


Fler inlägg från Bokbloggar