Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Ropa inte efter åsiktsregistrering

Jägareförbundets blogg - 27 Mar 17 kl. 13:24

Ska aktivister, jägare eller andra intressen kunna anställas i myndigheter? Foto Matias Larhag/Unsplasch Vi är inne i ett konstigt tidevarv. Människors personliga agendor tillåts styra våra val och hur samhället ska fungera allt mer. Ofta saknas fakta bakom besluten och känslor används mer frekvent som underlag i krav på förändringar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dawit Isaak får Unescos pressfrihetspris 2017

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 11:04

Sveriges Radios vd Cilla Benkö som är ordförande för juryn priset kommenterar: ”Jag hoppas att denna utmärkelse får hela världen att ropa ”Free Dawit Isaak now”..

Bakslaget för våren – här faller snön igen

Nyhetspressen - 01 Apr 16 kl. 08:00

Trodde du att våren var här nu? Än ska du inte ropa hej. På fredagsmorgonen föll stora snöflingor över Stockholm..

Ropa JESUS!

apg29 - 04 Jan 16 kl. 00:29

– Då blir du frälst!Apg 2:21Och det skall ske att var och ensom åkallar Herrens namn (Jesus)Skall bli frälst.Nyckelord: frälst ropa.

På flera språk ropas det på gud

apg29 - 01 Apr 15 kl. 01:00

- På flera språk ropas det på gud, skriver Aftonbladet. Det handlar om en hittad mobilfilm där passagerarna hörs ropa på Gud innan planet kraschar.De skulle ha ropat på Jesus!

Våren kommer när jag ropar på den!

MALENAMI.COM - 06 Mar 15 kl. 15:05

Hon har så rätt dendär Ronja. Det kommer när man kallar på det. Såhär mäktigt har det ropat i mitt bröst idag.

Ropa: JESUS!

apg29 - 14 May 14 kl. 15:31

Jag mötte Jesus på en väg en gång. Jag såg honom inte, men jag kände hans närvaro. Men jag blev inte frälst då.

Aftonbladet åsiktsregistrerar personer med "fel" åsikter

apg29 - 23 Oct 13 kl. 13:20

"Här är personerna som sponsrar Avpixlat" och skriver en lång lista på vilka som stöder sajten med kön och ålder. Men de nämner inga namn."Fel" åsikterVad Aftonbladet egentligen sysslar med här är åsiktsregistrering.

Böneutropet i Fittja signalerar att vi kristna behöver ropa ut om Jesus

apg29 - 26 Apr 13 kl. 16:49

För första gången i Sverige, från det cirka 32 meter höga minareten vid Fittja moské, ropades det muslimska böneutropet adhan ut. Strax före klockan ett i dag hölls det första muslimska böneutropet i Sverige. Det hölls på arabiska.


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

Journalister med egen vargagenda?

Jägareförbundets blogg - 16 Apr 18 kl. 21:20

Att vara objektiv. Att inte försöka påverka åt det ena eller andra hållet. Objektivitet, ett ledord för varje journalist kan man tycka.

Bli trolljägare du också!

Jägareförbundets blogg - 26 Mar 18 kl. 14:03

Trollen bor inte i skogen längre, de bor i medieplattformarna.  Och de kan vinkla information om vad jakt och allt annat är till oigenkännlighet. Är det ok?

Döda djur är inga leksaker

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 18 kl. 15:54

På en Facebook-sida visar ett jaktföretag bilder på fällda djur, klövvilt, rovdjur om vartannat. Där finns också ett foto från ett dagis där barnen ser ut att leka med två döda lodjur. Ett barn håller upp ett bakben, ett annat barn grejar med ett framben.

Så misslyckas du med kråkjakten

Jägareförbundets blogg - 08 Mar 18 kl. 12:40

Kråkjakten funkar för det mesta men det är en hel del att tänka på innan man ger sig iväg. Jag har varit på en kråkjakt där allt gick fel. Läs och tag lärdom!

Allt ljus på norra Sverige

Jägareförbundets blogg - 19 Feb 18 kl. 15:35

-Hu, hur kan man bo däruppe i norr. Mörkt på dagarna och med människor som knappt pratar, utom möjligen när de suger in luften och säger joo. Så reagerade en stockholmskompis med skeptiskt blick, när jag berättade att jag skulle åka upp till Hemavan några dagar.

Sluta ljuga om jakten!

Jägareförbundets blogg - 05 Feb 18 kl. 18:16

Jag står upp för jakten. Den är en grundbult som gör att vi fortfarande lyckats stå med en fot kvar i verkligheten och inte har svepts med i dagens hårt polariserade glömska om hur vi människor fungerar i  naturen. Nej, vi är inte blodtörstiga, har inte små snoppar, pussar inte på våra patroner.

Vi slutar aldrig jaga med våra hundar!

Jägareförbundets blogg - 05 Dec 17 kl. 13:09

Varje gång jag går ut, jagar eller jakttränar med mina hundar kollar jag Rovobs numera. Jag vet, det inger en falsk trygghet. Men det är det enda jag kan göra.