Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Gossips.se

Recension för Loddo

Gossips.se - 06 Apr 17 kl. 11:49

Sponsrat inlägg     Jag har blivit ambassadör för Loddo.se som är en box du kan prenumerera på och få hem en gång i månaden med prover på nyheter som kommer ut på marknaden. Jag fick hem mars boxen för att recensera och berätta för er vad jag tycke om det som var i boxen så här kommer min recension.   Popperi Popcorn: Dom var helt ok men själv ha rjag aldrig gillat färdiga popcorn i påse utan tycker att dom som man gör i ordning själv är bäst så denna produkt får 3 av 5 Proteinpuddin: Detta är första gången jag provar en proteinpudding och jag tyckte att den var väldigt god och bra konsistens så den får 4 av 5 Face Scrub: Är svårt att veta hur den produkten är i längden då provet bara räckte till 2 omgångar för mig men den luktade gott och kändes som den gjorde rent huden ordentligt så den får 4 av 5 Flaskpropp: Den var fin och täppte igen hålet på flaskan så kan inte säga så mycket mer om den så den frå 5 av 5 Kokos havssalt: Jag älskar kokos i alla slag men den här var inte alls något för mig, saltet tog över och jag tyckte inte att saltet ihop med kokosen fungerade så den får 1 av 5 Avputtargaffel: Förstår poängen med den och den fungerade men det är nog inget jag plockar fram varje måltid utan den hamnar nog bara i lådan så den får 3 av 5 Proteindryck: Har provat många olika proteindrycker men den här gillade jag absolut inte utan den smakade konstgjort så den får 1 av 5 Allevo bar: Den var god och hade bra konsistent så den får 5 av 5 Tunnbröd Cheepzs: Den här produkten var en hit och otroligt god, mycket smak och man kände verkligen smaken av osten så den får 5 av 5 Handtvål: Luktar gott och får händerna rena så den får 4 av 5   På deras instagram kan ni se vad det varit för innehåll i tidigare boxar och hemsidan hittar ni HÄR. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg


Fler inlägg från Gossips.se

Lisa Anckarman har designat en bikini för Hunkemöller

Gossips.se - 3 timmar sedan

Tidigare i veckan så avslöjade Lisa Anckarman att hon haft sitt största samarbete någonsin. Hon har nämligen fått designat en egen bikini för underklädeskedjan Hunkermöller och hennes bikini ser ni här nedan. Hunkermöller är en holländsk underklädeskedja som finns i mer än 600 olika butiker i Europa och mealnöstern.

Idag gifter sig Ida Warg

Gossips.se - 8 timmar sedan

Idag är en stor dag för Ida Warg och hennes pojkvän då dom idag kommer att gifta sig. Dom har valt att göra det borgligt i stadshuset med endast dom närmaste i familjen.

Amir talar ut mer om Farmen VIP

Gossips.se - 9 timmar sedan

När Farmen VIP hade premiär tidigare i veckan så gick Amir ut på instagram med att han var en av deltagarna till årets Farmen VIP men böev utbytt mot någon annan. Han ville inte gå ut med vem som fick hans plats men han valde istället att ge en mer detaljerad förklaringt till hela grejen på sin youtubekanal. Videon har titeln "Jag skulle varit med i Farmen VIP" men det är först i slutet av videon han ger en snabb förklaring (spola fram till 20 min).

Josephine qvist tar samarbetet till en ny nivå

Gossips.se - 12 timmar sedan

Att bloggarna/influencer har samarbeten är inget nytt och alla gör sina samarbeten på olika sätt. Många fotar sina kläder framför spegeln hemma eller i en helhets outfit när dom har på sig kläderna i olika sammanhang. En som tar sitt samarbete på högsta nivå är Josephine Qvist som nu har ett samarbete med bubbleroom.

Kissie låtsas som att hon inte vet vem JP är

Gossips.se - Igår: 09:11

Tydligen ska tidningen hänt extra ha skrivit om ryktet som spreds vid årsskiftet 2010/2011 och det handlar om när Paow lade ut ett klipp där Hugo pratar med PH JP (även varit med i Farmen). I klippet ska JP ha berättat för Hugo om hur han tillbringade en natt med Kissie och han berättar även hur Kissie var i sängen. Nu 7 år senare har tydligen JP gått ut till tidningen om att han glömde sin kavaj och dyra klocka hemma hos Kissie och enligt honom så vägrar hon att ge tillbaka sakerna till honom.

Hugo försvarar sig efter ett skämt på instastory

Gossips.se - i förrgår: 15:14

Igår morse kunde man se en video på Hugos instastory där han skämtar om att han väckte sin dotter Molly mitt i natten för att lura henne om att det var morgon. Klippet var ett skämt men hans följare ansåg att det var allt annat än roligt så nu har han försvarat sig på bloggen där han förklarar hur det ligger till. Han berättar att Molly hade vaknat sent på kvällen och var hungrig och då gjorde han en rolig grej av det men han tänkte inte att han skulle få dom reaktionerna som han fick.

Blondinbellas mobil ringe SOS 3 gånger

Gossips.se - i förrgår: 12:32

Idag befinner sig Blondinbella i London och som vanligt får vi följa med henne på instastory. Hennes senaste uppdatering är att hennes mobil gått sönder och då väljer hon att ringa SOS 3 gånger för att den gått sönder.   UPPDATERING: Blondinbella befinner sig idag i London och vi får följa henne via hennes instastory.

Paow berättar om ryktena om henne stämmer eller inte

Gossips.se - 21 Mar 18 kl. 11:51

Nu har Paow lagt upp en ny videoblogg på sin youtubekanal och i den här videon ger hon svar på rukten som går om henne och hon berättar om dom stämmer eller inte. Här nedan är en sammanfattning av frågorna och var hon svarar. 1.

Dessie talar ut om den brutala misshandeln från sitt ex

Gossips.se - 21 Mar 18 kl. 05:48

Efter 2 månaders tystnad på bloggen så har nu Dessie lagt upp två inlägg och i det ena inlägget öppnar hon upp sig om misshandeln från sitt ex. Dessie nämner inga namn men hon berättar att detta var när hon var 16 år och vid den tidpunkten så träffade hon den 10 år äldre killen Daniele och det verkar vara honom som hela hennes inlägg handlar om. Det har genom åren i Dessies bloggtid med Daniel påpekats och ryktats om att hon ska ha blivit misshandlad av sin dåvarande pojkvän.

Kissie kommer aldrig täcka sin kropp oavsett land och religion

Gossips.se - 20 Mar 18 kl. 15:17

Just nu befinner sig Kissie på en sponsrad resa till Marrakech i samarbete med Royal Air och nu har hon berättat sin syn på landets syn på kvinnor. Att Kissie har åsikter kring feminism och kvinnans rätt har nog ingen missat och hon är gärna snabb med att få upp ett inlägg som handlar om just kvinnans rätt  och självklart får hon inspiration när hon är i ett land när det inte är jämställt mellan kvinnor och män. Hon förklarar att man självklart ska ta seden dit man kommer men om det handlar om hennes rätt som kvinna och ha samma rättigheter som män så såtr hon emot.

Hampus skriver att han blir totaldissad

Gossips.se - 20 Mar 18 kl. 14:53

Att det är Hampus (Blondinbellas dejt) som är the shark week är ingen nyhet och han har även visat upp henne på sin twitter för ett par månader sedan. Nu har han lagt upp en instavideo på sitt konto där han filmar när han går mot Blondinbella men när hon ser att han kommer med mobilen i högsta hugg så väljer hon att resa på sig för att gå mot ett annat håll. Han skriver att han blir totaldissas precis som vanligt och efter hur Blondinbella formulerat sig kring hur hon väljer bort att veta om hans dag när dom går på middag så kanske han faktiskt känner sig dissad ofta.

Läsarna undrar varför Aina blivit så smal

Gossips.se - 20 Mar 18 kl. 10:13

Den 28 december så skrev Aina ut ett inlägg på sin blogg där hon berättar att hon inte mått så bra på sista tiden och att hon har kommit fram till att hon ska sluta blogga. Dock var hon inte redo att sluta där och då utan hon skrev att hon kommer att skriva några inlägg till innan hon slutar blogga helt och nu har bloggen varit utan uppdatering sedan 6 januari men om det är det absolut sista inlägget på bloggen någonsin har hon ej skrivit ut. Hon har samtidigt inte uppdaterat sin instagram jättemycket men sista 2 veckorna har det börjat komma upp lite bilder och det är en sak som flera av hennes följare reagerat på.

Amir blev bortvald från farmen VIP

Gossips.se - 20 Mar 18 kl. 07:12

Igår visades första avsnittet av Farmen VIP där vi kan se både Samir, Ben Mitkus och Felicia Berström och för er som vill se första avsnittet hittar det HÄR. Nu avslöjar Amir på sin instastory att han skulle ha varit med i programmet men att en månad innan dom skulle spela in så bytte dom ut honom mot en annan. Han berättar inte vem dom bytte ut honom med men han berättar att det var en av dom manliga deltagarna.

Blondinbella har fått en egen realityserie

Gossips.se - 19 Mar 18 kl. 10:03

Som om inte Blondinbella delar med sig tillräckligt av sitt liv på alla sina sociala medier så tar hon det nu steget längre. Nu har nyheten kommit ut att Blondinbella startar en helt egen realityserie som heter "Being Bella" som kommer att vara en blandning mellan Keeping upp with the Kardashian och The Office.  I serien kommer vi få följa Blondinbella i hennes vardag både i jobbet men också i det privata och eftersom serien ska visa hela hennes liv så kommer vi även få följa med på hennes dejter och få en inblick i personer som hon träffar.

Amir går ut med hur dom nominerade i Iconfest bara är marknadsföring

Gossips.se - 19 Mar 18 kl. 09:29

Det har spridit sig snabbt om den stora festivalen som heter Iconfest där i stort sett alla influencer är nominerade. Flera stora kända bloggare har redan gått ut med att dom är nominerade i flera kategorier och ber sina följare att rösta på dom. Men nu har Amir avslöjat hur allt egentligen ligger till och han anser att Tourn som ligger bakom är smarta då dom kommit på hur dom ska marknasföra sig på bästa sätt.