Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Recension av A Million worlds with you

Bokbloggar - 03 Dec 19 kl. 07:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för andra säsongen av Star Trek: Strange New Worlds

Feber.se - 25 May 23 kl. 20:00

Vi ser ut att få en crossover med Lower Decks I sommar drar andra säsongen av Star Trek-serien Strange New Worlds igång och här kommer en ny trailer inför det. Precis som i seriens första säsong kommer vi att få följa Captain Pike (Anson Mount), Number One (Rebecca Romijn), Spock (Ethan Peck) och andra i besättningen på USS Enterprise på deras äventyr i universum. Det ser även ut som om vi kommer att få se någon slags crossover mellan Strange New Worlds och den animerade Star Trek-serien Lower Decks att döma av den senaste trailern.

Teaser för andra säsongen av Star Trek: Strange New Worlds

Feber.se - 20 Apr 23 kl. 18:00

Har premiär i sommar I sommar är det dags för en andra säsong av Star Trek-serien Strange New Worlds och här kommer en teaser inför det. I den nya säsongen får vi fortsätta följa Kapten Pike och resten av besättningen på USS Enterprise. Exakt vad för äventyr rymdfararna ska ge sig ut på i den nya säsongen är inget som framgår av trailern men det verkar förekomma klingoner vilket säkerligen innebär lite action.

Kolla in introt till Star Trek: Strange New Worlds

Feber.se - 02 May 22 kl. 11:00

Har premiär den här veckan Den här veckan har ännu en Star Trek-serie premiär och här kommer introt till den. Det handlar om serien Star Trek: Strange New Worlds där vi kommer att få följa Kapten Pike (Anson Mount) några årtionden innan de ursprungliga Star Trek-serierna utspelade. Förutom Pike ingår bland andra Spock (Ethan Peck), Cadet Uhura (Celia Rose) och Number One (Rebecca Romijn) i besättningen på USS Enterprise, rymdskeppet som ska utforska nya världar.

Snart kan man börja tjäna pengar i Horizon Worlds

Feber.se - 12 Apr 22 kl. 11:00

Meta låter användare börja sälja prylar i sitt metaverse Facebooks ägare Meta meddelade igår att det snart kommer bli möjligt för användare av deras VR-värld Horizon Worlds, det som Meta gärna vill kalla för "metaverse", att börja tjäna pengar där. Under en presentation igår berättade Metas vd och grundare Mark Zuckerberg att en del av användarna i Horizon Worlds snart kommer att kunna olika digitala kreationer via plattformen. Initialt kommer ett antal utvalda Horizon Worlds-användare kunna börja sälja digitala grejer till andra användare i Horizon Worlds.

Trailer för Star Trek: Strange New Worlds

Feber.se - 04 Apr 22 kl. 08:00

USS Enterprise drar vidare på nya äventyr Nästa månad är det dags för premiär för den senaste tv-serien från Star Trek-universumet och här kommer en ny trailer för den. Star Trek: Strange New Worlds kommer att följa Kapten Pike (Anson Mount) några årtionden innan de ursprungliga Star Trek-serierna utspelade. Förutom Pike ingår bland andra Spock (Ethan Peck), Cadet Uhura (Celia Rose) och Number One (Rebecca Romijn) i besättningen på USS Enterprise, rymdskeppet som ska utforska nya världar.

Teaser för Star Trek: Strange New Worlds

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 16:30

Ny serie drar igång i maj Det är dags för fler Star Trek-äventyr! En ny Star Trek-serie vid namn Strange New Worlds kommer släppas om någon månad och nu har en första teaser för serien släppts. I serien kommer vi få följa Captain Pike, som än en gång spelas av Ansel Mount, som beger sig ut på äventyr med USS Enterprise.

Horizon Worlds har nu över 300.000 användare

Feber.se - 18 Feb 22 kl. 16:00

Metas metaverse Facebook och Oculus, numera Meta, storsatsar på VR och det så kallade "metaverse". Produktchefen Chris Cox ska nu ha sagt att VR-plattformen Horizon Worlds har över 300.000 användare.

Horizon Worlds har nu över 300 000 användare

Feber.se - 18 Feb 22 kl. 16:00

Metas metaverse Facebook och Oculus, numera Meta, storsatsar på VR och det så kallade "metaverse". Produktchefen Chris Cox ska nu ha sagt att VR-plattformen Horizon Worlds har över 300.000 användare.

Nu öppnar Meta upp Horizon Worlds

Feber.se - 13 Dec 21 kl. 14:00

Börjar att bygga sitt metaverse i USA och Kanada Meta öppnar nu upp sin virtuella värld Horizon Worlds för användare i USA och Kanada efter att denna rullat i en sluten betaversion sedan förra året och en publik beta sedan i somras. Horizon Worlds är en av grundstenarna i det som Meta kallar för metaverse. Inuti den virtuella världen kommer det att bli möjligt att hänga med sina vänner, spela spel och bygga minivärldar i virtual reality.

A Million Ways to Die in the West

omTVserier - 10 May 14 kl. 20:10

Sponsrad video Seth MacFarlane, skaparen bakom Family Guy gjorde 2012 filmpremiär med filmen Ted. I Ted fick vi följa John Bennett (Mark Wahlberg) och hans bästa vän Ted som råkar vara en levande teddybjörn. MacFarlane som även gjorde rösten till Ted släpper nu sin andra långfilm ”A million ways to die in the west”, där han även valt att spela huvudrollen själv.


Fler inlägg från Bokbloggar

Återliv med Skapelsen och Kvällens frihet av Kjell Espmark

Bokbloggar - 29 Mar 23 kl. 00:31

”Återliv : med Skapelsen och Kvällens frihet av Kjell Espmark (1930,2022) innehåller mycket som jag inte har erfarenhet eller kunskap om, speciellt musik, men jag kan njuta av den varierande texten ändå. Libera me Också min mission blev ofullbordad Men dödsåret 179 under namnet Mary Wollstonecraft fick inte stå oemotsagt. Historien tvingade in mig i slagsmål med konstaplarna på Londons gator mer än ett sekel senare.

Reklam: Fragment och dikter

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 23:34

”Min nya diktsamling Fragment och dikter skulle ha kommit för längesen. Men den blev fördröjd, länge,länge. Nu är boken tryckt och klar i alla fall.

Sent farväl av Ia Genberg

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 21:13

””Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig”. I Sent farväl utvecklar Ia Genberg Jaques Werups fantastiska strof om kärlekens eros till att handla om kärlekens agape mellan två kvinnliga vänner.

Henning Mankell – Den femte kvinnan

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 20:39

”Titel Omslag Ett fult omslag men en rätt bra titel. Handling En stjärnklar natt i september1994 ger sig en stillsam äldre herre, fågelskådare och fritidspoet, ut för att följa flyttfåglarnas avfärd från Skåne. Men han snubblar på stigen och faller i en infernaliskt gillrad fångstgrop på sina ägor.

Stacy Willingham – En gnista i mörkret

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 20:37

”Titel Omslag Jag gillar varken omslaget eller titeln. Handling Chloe David är dotter till en seriemördare som dömdes och fängslades när hon var tolv. Offrens kroppar påträffades aldrig och de döda flickorna antas vara gömde någonstans i Louisianas våtmarker.

Jag är inte sådan här egentligen av Marie Aubert

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 20:28

”Det här var intressant läsning! En tunn bok med ett stort innehåll. Om familjekonstellationer, vad vi bär med oss från barndomen, vilken bild vi vill visa utåt och vad vi går runt och tror att andra tänker om oss.

Månsystern av Lucinda Riley

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 19:59

”Det tog sin lilla tid, men nu har jag äntligen läst ut femte delen i serien De sju systrarna. Den förra delen var min favorit, hittills, och kanske är det därför jag inte riktigt föll för den här? Det är svårt att komma efter en favorit.

Recept på förfrågan

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 18:43

”Ett lite ovanligt inlägg, men här kommer recept på Kålpudding. Kunde inte lägga in bilden i det gamla inlägget där jag fick frågan, så det blir här istället. (Vår kokbok 1975) … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Min fars huvud

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 18:02

”Jelena Botjorisjvili skildrar Geogiens historia i fem långnoveller. Hon berättar om angiveri, förlorade släktklenoder och stinkande utedass.  Botjorisjvili tecknar Georgiens historia före, under och efter den sovjetiska eran, och hon gör det i ett ständigt presens, det är alltid  nu .

Den svarta fjädern – Ewa Christina Johansson

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:52

”Första meningen: Han smög tyst som en mus. – Baksidestext: Budkavlen går och det är tid att göra uppror! Året är 1543 och bönderna är arga.

Betongrosor

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:47

”Maverick Carter är sjutton år, går sista året på high school och en examen borde vara hans största fokus. Med en pappa i fängelse och en mamma som har svårt att få pengarna att räcka, är det dock mycket annat som tar hans tid. Den som behöver snabba pengar kan inte ha vilket extrajobb som helst och i området där Maverick bor är det tyvärr näst intill en regel att vara med i ett gäng.

Snöstorm av Augustin Erba

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:05

”Snöstorm handlar om Tomas vars pappa lämnar familjen och vars mamma så småningom blir mentalsjuk. När han har slutat gymnasiet börjar han läsa teknisk fysik på Kungliga tekniska högskolan (KTH). Det är Tomas som berättar i romanen, om sina svårigheter att lita på människor och att knyta an och om livet som student på KTH.

The Swimmers av Julie Otsuka

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:00

”Handling från Goodreads :  The swimmers are unknown to each other except through their private routines (slow lane, fast lane), and the solace each takes in their morning or afternoon laps. But when a crack appears at the bottom of the pool, they are cast out into an unforgiving world without comfort or relief. One of these swimmers is Alice, who is slowly losing her memory.

Att planera ditt skrivande

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 06:42

”Att planera ditt skrivande Som du säkert redan vet, hade jag tidigare en onlinekurs som hette  ”Planera ditt skrivande”. Nu har jag lagt ner samtliga mina onlinekurser men kursen kommer definitivt att utvecklas till en fackbok. Jag lovar … Snart kommer du att kunna läsa om hur du planerar ditt skrivande så att du verkligen kan The post Att planera ditt skrivande appeared first on Monica Iveskölds blogg … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Helgfrågan v. 7

Bokbloggar - 16 Feb 23 kl. 23:48

”Helgfråga från Mias bokhörna . Undersökningar visar att barn läser allt mindre . Helgfrågan lyder: Hur får vi barnen att börja läsa igen?