Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Recension: Agrell, Anna; Ett halvt andetag; 2020

Bokbloggar - 21 Nov 20 kl. 10:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stor spelrea på Stadia

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Nov 20 kl. 11:50

Med anledning av Black Friday har många spel på Google Stadia nedsatta priser. Star Wars Jedi: Fallen Order kostar exempelvis 300 kronor istället för 749 kronor. Assassin’s Creed: Odyssey är nedsatt till 244 kronor, från 699 kronor.

Bästa som hänt min hud.

Paow - 24 Nov 20 kl. 06:07

Inehåller adlinks. Jag får ofta frågor om vad jag använder för produkter för min hud. Och helt ärligt så använder jag inget speciellt.

Så här ser OnePlus 9 Pro ut enligt @OnLeaks

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Nov 20 kl. 12:35

Bilderna i artikeln är skapade av @OnLeaks och påstås blottlägga designen för OnePlus 9 Pro. Källan skriver att vissa små detaljer kan vara felaktiga, särskilt gällande kameramodulen på bakstycket, då designen baseras på en prototyp. OnePlus 9 Pro sägs erbjuda en 6,7-tumsskärm med sluttande sidor, samt en kamera-ö uppe i vänstra hörnet.

Vivo tillkännager sitt nya gränssnitt OriginOS

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 Nov 20 kl. 11:20

Vivo har presenterat sitt nya gränssnitt OriginOS som ersätter FuntouchOS. Företaget har samma ägare som OnePlus och Oppo. OriginOS för tankarna till IOS visuellt.

Googles hälsoapp Fit får nytt gränssnitt med bättre översikt

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 Nov 20 kl. 12:23

Google Fit har nu funnits i drygt sex år. Ett tillkortakommande har varit att statistiken och översikten är begränsad jämfört med många konkurrenters – att träningsuppgifterna inte visualiseras i tillräckligt stor utsträckning. En ny version av appen är nu på väg ut till mobiler och den ser ut att erbjuda ett ökat djup.

Google Stadia får meddelandefunktion

Swedroid.se - Allt om Google Android - 17 Nov 20 kl. 14:00

Google Stadia har fått en funktion för att skicka textmeddelanden till andra spelare, som komplement till röstkommunikationen. Meddelanden kan skickas till enskilda spelare eller till grupper. Chatten kan användas via appen, men det går även att skriva direkt med handkontrollen.

Så här ser OnePlus 9 ut enligt rykte

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 Nov 20 kl. 11:40

Den renderade och inofficiella bilden ovan påstås visa designen för kommande OnePlus 9. Enligt källan 91mobiles har bilden baserats på tillverkarens CAD. Om vi utgår från att OnePlus 9 kommer att se ut ungefär så här, fortsätter OnePlus med kamera-ön i vänstra övre hörnet av skärmen.


Fler inlägg från Bokbloggar

Tunn is

Bokbloggar - i förrgår: 20:15

Villebråd

Bokbloggar - i förrgår: 18:12