Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ralf Rothmann ”Att dö om våren”

Bokbloggar - 09 Nov 19 kl. 00:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ralf Brandstätter ny vd för Volkswagen

Feber.se - 09 Jun 20 kl. 11:20

Börjar sitt nya jobb den 1 juli Igår skrev vi om rykten som sa att Porsches vd Oliver Blume skulle ta över Herbert Diess jobb som vd på Volkswagen. Idag får vi reda på att det inte blir så. Herbert ersätts men hans roll kommer istället att fyllas av Ralf Brandstätter.

Då kan våren komma till Skåne

Nyhetspressen - 19 Feb 19 kl. 20:33

Tappa inte hoppet! Snart är våren och solskenet här..

SMHI: Då kan våren vara här

Nyhetspressen - 15 Feb 19 kl. 19:39

Det är ovanligt mild luft för årstiden och enligt SMHI finns det stora chanser att våren infaller redan denna vecka i Jönköpings län. .

Så försvarar SVT reklamen i Kalle Anka

Nyhetspressen - 25 Dec 18 kl. 08:00

I årets ”Kalle Anka och hans vänner önskar god jul” visades ett klipp från kommande filmen ”Röjar-Ralf kraschar internet”. I klippet förekom flera reklamlogotyper för kommersiella företag, något som fick tv-tittare att reagera – nu svarar SVT:”Vi har fattat beslut om att inte göra några ingrepp i det här programmet. Ralf befinner sig inne i internet och där förekommer logotyper naturligt”.

Gal Gadot dyker upp i Ralf röjer på internet: Röjar-Ralf 2

Feber.se - 10 Aug 18 kl. 19:00

Som street racern Shank I dag meddelade Disney att Gal Gadot kommer dyka upp i kommande Ralf röjer på internet: Röjar-Ralf 2. Gadot kommer spela en karaktär som heter som då kör street race i spelet Slaughter Race. Med tanke på att Gadot hade en större roll i Fast & Furious-filmerna är väl detta en ganska passande roll för henne.

Legendarens krav: Sparka Mats Gren

Nyhetspressen - 28 Jul 18 kl. 09:45

GÖTEBORG. Flera tongivande spelare har lämnat – och resultaten svajar för IFK Göteborg.Nu vill Ralf Edström, 65, att Blåvitt skaffar sig en ny sportchef.


Fler inlägg från Bokbloggar