Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Railway Mysteries – resa utan att resa

Bokbloggar - 21 Sep 20 kl. 06:33

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Finansiera nästa års resa med dessa 3 tips

Freedomtravel - 16 Oct 20 kl. 23:00

Idag presenterar vi ett gästinlägg av Fredrik Stougaard Under 2020 har det inte blivit mycket av svenskarnas resande. Är du en av de få lyckliga som lyckats komma iväg under året ska du vara glad. Resten av oss har varit tvungna att sitta hemma.

NASA skjuter upp resa till Saturnus måne Titan

Feber.se - 28 Sep 20 kl. 12:20

Dragonfly får vänta ytterligare ett år på att åka till rymden NASA har meddelat att man kommer att flytta fram sin resa till Saturnus måne Titan med ytterligare ett år och nu kommer resan bli av 2027. Ursprungligen var det tänkt att NASA skulle skicka drönaren Dragonfly till Titan 2025 men detta flyttades sedan fram till 2026. Nu säger dock NASA att "externa faktorer", varav den pågående coronapandemin är en, gör att man måste flytta fram resan till Titan med ytterligare ett år.

Några reflektioner från första utlandsresan sedan februari

Freedomtravel - 22 Sep 20 kl. 06:00

Nu är vi hemma igen, efter vår husbilsresa i Polen och Tjeckien. Så fantastiskt roligt att äntligen kunna resa utomlands! Med husbil kändes det tryggt och vi fick se många otroligt fina destinationer.

Att resa från Sverige till Polen i coronatider

Freedomtravel - 12 Sep 20 kl. 06:00

Hur är det att resa från Sverige till Polen i coronatider? Vi har äntligen kommit iväg på en utlandsresa, för första gången på väldigt länge, och det känns fantastiskt roligt. Vi reser med husbil och har tagit färja från Nynäshamn till Gdansk.

Våra planer för Polen och Tjeckien hösten 2020

Freedomtravel - 30 Aug 20 kl. 06:00

Vi reser snart till Polen och Tjeckien med husbilen. Det ska bli riktigt roligt att äntligen resa utanför landets gränser igen och få uppleva nya platser i två av våra favoritländer. Ännu roligare blir det förstås om du vill följa resan!


Fler inlägg från Bokbloggar

Åter till 60-talet

Bokbloggar - 12 timmar sedan

13 svarta sagor

Bokbloggar - 15 timmar sedan