Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Queens of the Stoneage till Liseberg

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 09:19

Josh Home och hans band är nöjesparkens första bokning för 2018.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Premiär för Jul på Liseberg

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 06:00

Jul på Liseberg satsar i år på extra mycket på ljus i hela parken. Varje kväll blir den ljusshow vid stora scenen, och uppe i trädgårdslandet finns en ny ljusinstallation. – I ett vintermörkt Göteborg är ljuset något som uppskattas, säger Ebba Källeskog, PR-ansvarig, inför premiären på fredagen..

Nazister demonstrerar vid Liseberg

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 12:33

En grupp nazister demonstrerar vid Liseberg på lördagen. – Det är ett 40-tal svartklädda personer som har samlats. Vi är på plats just nu, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson..

Nazister demonstrerar vid Liseberg – flera omhändertagna

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 12:50

En grupp nazister demonstrerar vid Liseberg på lördagen. – Det är ett 40-tal svartklädda personer som har samlats. Vi är på plats just nu, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson och fortsätter: – De saknar tillstånd för en demonstration så det här kan bli brott mot ordningslagen.

Allt du behöver veta om jul på Liseberg

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 14:20

Liseberg satsar extra mycket på ljus i parken under årets julsäsong.– Utöver de fem miljoner ljuspunkterna i parken blir det fyra stora ljusinstallationer, säger Lotta Carlsbogård, områdeschef för konstnärlig ledning på Liseberg.Bland annat visas en ny ljusshow varje kväll vid stora scenen.

Nano kommer till Liseberg

Kulturbloggen - 07 Apr 17 kl. 08:17

Folkets favorit Nano tar plats på Stora Scenen på Liseberg, skriver ett pressmeddelande: Nano fick sitt stora genombrott i årets melodifestival. Han gick direkt till final och vann svenska folkets hjärtan med sin känslosamma och personliga låt Hold on. Den 4 juni står folkets favorit Nano på Stora Scenen.

Opeth till Liseberg

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 08:49

I sommar återvänder det progressiva death metal-bandet Opeth från sin världsturné och ger en spelning på Liseberg. Den 2 juni ställer sig bandet på nöjesparkens stora scen, skriver Liseberg i ett pressmeddelande. Svenska Opeth debuterade 1995 och släppte sitt senaste och tolfte studioalbum "Sorceress" förra året.

Liseberg redigerade bort ljushåriga

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 13:33

Tio ungdomar fotograferades för Liseberg i utbyte mot ett åkpass. Men när bilden dök upp på hemsidan hade två av ungdomarnas ansikten bytts ut mot personer med mörkare hår..

Norskt stjärnskott till Liseberg

Nyhetspressen - 02 Feb 17 kl. 13:47

Norska artisten Gabrielle kommer till Göteborg i sommar – den 12 juli uppträder hon på Liseberg, meddelar nöjesparken..

Rockstjärnan kommer med rockshow till Växjö

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 10:34

Champions of Rock med musik från Queens kommer tillbaka till Växjö. Denna gång har de Ola Salo med sig..

Truckfighters till Sverige i mars 2017

Kulturbloggen - 20 Dec 16 kl. 11:02

Truckfighters kommer till Sverige i mars för två konserter: 2 mars – Lund, Mejeriet 4 mars – Stockholm, Debaser Strand Ett pressmeddelande: När Josh Homme (Queens of the Stone Age) kallar en för ”the best band that’s ever existed” – då kan man somna tryggt med vetskapen om att man bemästrat konsten att leverera rock’n’roll. I mars ger fuzzrockens främsta – the almighty Truckfighters – två spelningar i Sverige. Truckfighters har etablerat sig som härförare i genren fuzzrock.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..