Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Pyrande obehag

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 07:00

Anna Lundvik läser spännande men också finurligt skrivna noveller.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Här är pojken som inte får heta Pilzner

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 11:58

Lillgrabben i familjen Johannesson har fått nobben av Skatteverket. Han får inte heta Pilzner, som föräldrarna vill.Namnet "är förknippat med alkohol och kan antas leda till obehag.

Jessica fick ovälkommet besök – djur blev slagna

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 21:01

Jessica Wendel, 42, fick plötsligt ett oväntat besök på gården.Besökarna slog hennes get och minigris och sparkade i väg tuppen. – Jag kände ett väldigt obehag, säger Jessica, som polisanmält händelsen..

Tomas Pettersson: Se upp nu, Marit Björgen

Nyhetspressen - 09 Jan 17 kl. 07:08

VAL DI FIEMME. Hemma i sin eleganta villa på Holmenkollen i Oslo har sportens allra största följt Tour de ski på tv. Marit Björgen gjorde det förmodligen med ett växande obehag.

Nu rivs den pyrande cisternen

Nyhetspressen - 02 Jan 17 kl. 19:00

Nu rivs den cistern som började brinna hos miljöföretaget RGS90 vid Slottshagen för en månad sen..

Allmänheten varnas efter brand i cistern

Nyhetspressen - 03 Dec 16 kl. 22:27

En brand har brutit ut i en cistern i Norrköping. Räddningstjänsten uppmanar dem som känner obehag av röken att stänga dörrar och fönster..

Många känner obehag inför jobbet

Nyhetspressen - 21 Sep 16 kl. 20:19

Nästan var femte anställd känner minst några gånger i månaden psykiska obehag inför att gå till jobbet på grund av just jobbet. Och det finns ett klart samband mellan obehagskänslor, sjukfrånvaro och möjligheten att påverka sina arbetsuppgifter..

Likfyndet skrämmer de boende i närheten

Nyhetspressen - 27 Aug 16 kl. 08:52

Likfyndet på ödegården väcker oro och obehag bland boende som bor i närheten av gården. Flera hoppas att polisen snart löser mysteriet med den okände mannen som dumpats i brunnen..

Mila Kunis stödjer kvinnor som vill amma öppet!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 22 Jul 16 kl. 15:09

Hon har själv upplevt obehag när hon ammat öppet!

Oldsbergs viktiga operation gick fel

Nyhetspressen - 21 Feb 16 kl. 06:23

Ingvar Oldsberg, 70, skulle i veckan operera in en pacemaker på grund av sina hjärtproblem. Men ingreppet gick fel - och Oldsberg fick omedelbart lägga sig under kniven igen. – Det var lite obehag inför operation två i och med att det är så vansinnigt ovanligt, säger den folkkäre tv-profilen..

Svenske Carl: ”Det är obehagligt”

Nyhetspressen - 09 Jan 16 kl. 13:14

Carl Heath från Göteborg är i Hurghada i Egypten med vänner och barn. Stämningen är lugn på hans hotell, men attacken skapade rädsla och obehag..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..