Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Proteinladdad frukostburgare

Kostdoktorn - 08 Apr 21 kl. 07:48

Den här maffiga frukostburgaren med kalkonfärs, bacon och äggula är fulladdad med protein som håller dig mätt och belåten under en lång tid.Inlägget Proteinladdad frukostburgare dök först upp på Diet Doctor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärnaFler inlägg från Kostdoktorn

Omelett med sparris och getost

Kostdoktorn - 8 timmar sedan

Denna omelett med fräscha grönsaker och krämig getost gör helgfrukosten till en riktig fest. Inlägget Omelett med sparris och getost dök först upp på Diet Doctor.

Lax med zoodles och ädelostsås

Kostdoktorn - Igår: 14:04

Finns det något bättre än nyttig ”snabbmat”? Krämig laxrätt med fina smaker från bland annat ädelost. Serveras med zoodles och broccoli.

Kolhydratrik kost kan ge ökad stimulering i hjärnans belöningscentrum och ge upphov till beroende

Kostdoktorn - Igår: 07:38

En ny studie från forskare vid Harvard Medical School publicerad i Journal of Nutrition rapporterar en ökad stimulering i hjärnans belöningscentrum vid högre konsumtion av kolhydrater. Dessa resultat ger stöd till de potentiellt beroendeframkallande egenskaperna som kolhydrater har och kan förklara varför kolhydrater kan leda till överätning. Dr Laura Holsen och dr David Ludwig med kollegor, randomiserade 72 överviktiga volontärer till en av tre kostupplägg som var avsedd att bibehålla viktstabilitet under 20 veckor.

Ny studie: Motion kanske minskar risken för att drabbas svårt av covid-19 

Kostdoktorn - i förrgår: 07:41

En ny studie visar att covid-patienter som varit fysiskt inaktiva löper betydligt högre risk att bli inlagda på sjukhus, få intensivvård och riskera att avlida. I en artikel publicerad av SVT Nyheter kan vi läsa att ny forskning visar att fysisk inaktivitet är en riskfaktor för att drabbas svårt av covid-19. Sedan tidigare vet vi att övervikt, hög ålder och underliggande sjukdomar som diabetes ökar risken att drabbas allvarligt av covid-19.

Klockorna i kroppen, del 2

Kostdoktorn - 17 Apr 21 kl. 07:21

Hasselnötssmör

Kostdoktorn - 16 Apr 21 kl. 14:02

LCHF-nutella eller hasselnötssmör är gott till frukostpannkakor, plättar och våfflor.Inlägget Hasselnötssmör dök först upp på Diet Doctor.

Fläskfilé med baconlindade haricots verts

Kostdoktorn - 15 Apr 21 kl. 10:16

Fläskfilé, som är en prisvärd proteinkälla, kombineras med krispiga, baconlindade haricots verts och naturligt söta, ugnsbakade tomater.Inlägget Fläskfilé med baconlindade haricots verts dök först upp på Diet Doctor.

Hungrig hela tiden

Kostdoktorn - 14 Apr 21 kl. 07:26

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans hetaste diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Torskrygg med ostgratinerade rödbetor och örtsmör

Kostdoktorn - 12 Apr 21 kl. 13:08

Lättlagad och färgrik LCHF-rätt som sprider solsken vid matbordet.Inlägget Torskrygg med ostgratinerade rödbetor och örtsmör dök först upp på Diet Doctor.