Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Prince Jackson ser ut att må bra igen efter sin motorcykelolycka

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 28 Nov 17 kl. 10:35

Den 2 november fick Prince Jackson, 20, åka med ambulans till sjukhuset efter att han tappat kontroll över sin motorcykel. Nu ser det ut som att han är på benen som vanligt igen. I söndags sågs han landa i Los Angeles efter sitt flyg från Schweiz. Prince sa att han hade haft en underbar tid i ett otroligt land skriver JustJaredJr. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

In pictures: Sweden's Prince Gabriel's royal baptism

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 14:24

Prince Gabriel was christened at Drottningholm Royal Chapel on Friday, the sixth royal baptism in less than six years..

Dan Reed fyller Näs igen

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 16:50

För ett år sedan gjorde världsartisten Dan Reed en rosad solokonsert på Astrid Lindgrens Näs. Den 22 april är det dags igen – och även denna gång ser det ut att bli utsålt..

Seger igen för veteranvetarlaget

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 09:33

STAFFANSTORP Det går bra för PRO Staffanstorps veteranvetarlag. I senaste omgången vann laget igen och är nu vidare till distriktsfinal. ERWP.

Många oklarheter kring Princes död

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 11:58

Ett år efter att Prince dog finns fortfarande många oklarheter kring världsstjärnans död. I fjol fastslogs det i obduktionen att dödsorsaken var en oavsiktlig överdos av den syntetiska opioiden fentantyl.(TT).

Janet Jackson skiljer sig

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 11:00

För några månader sedan blev den amerikanska artisten Janet Jackson mamma för första gången. Nu skiljer hon sig. Enligt TMZ går Jackson och hennes man, den qatariske affärsmagnaten Wissam Al Mana skilda vägar.

Paulinho tillbaka från start till publikfesten

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 13:29

Bravida arena ser ut att bli fullsatt när Häcken möter Djurgården. Och anfallsstjärnan Paulinho är äntligen redo att starta igen. – Nu behövs bara bra kontakt med målet också, säger han..

Michael Jacksons son Prince hedrar pappa

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 19:32

Michael Jacksons son, Prince Jackson, saknar sin pappa. Nu har han hedrat den världsberömda artisten med en stor tatuering, skriver People. "En så fantastisk och vacker tatuering" skriver han själv om tatueringen på Instagram..

"Vabruari" – inte så sjukt som befarat: "Det ser bra ut"

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 04:58

Normalt så är februari en månad då sjukskrivningar och vård av sjukt barn slår i taket. I år har det varit mindre besvärligt för sjukvården än vanligt.– Det ser bra ut och nu förväntar vi oss att det bara blir bättre, säger Hans Fredlund, smittskyddsläkare..


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.