Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Pre birthday!

Blondinbella - 17 Oct 20 kl. 18:34

Hallå fina ni! Det är en helspäckad dag så jag får blogga mer imorgon. Stor kram på er! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Birthday girl.

Bokbloggar - 14 Jul 20 kl. 10:47

30% off BoxLunch Birthday Sale

GeekAlerts - 27 Oct 19 kl. 05:44

It’s BoxLunch’s birthday and that means great deals for you at the 30% off BoxLunch Birthday Sale! With just a few exceptions, everything in the store is marked 30% off, so it is a great time to buy anything you had your eye on. It [...

Google firar 21 år med att erbjuda 21% rabatt i Google Store

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Sep 19 kl. 15:12

Google uppmärksammar att bolaget fyller 21 år idag genom att erbjuda 21% rabatt i samtliga Google Store-butiker. Rabatten gäller för bland annat företagets Home- och Nest-produkter, men exkluderar nylanserade Stadia. Eftersom rabatten avser samtliga Google-butiker oavsett region är det möjligt att exempelvis köpa Pixel 3a från den tyska butiken eller Nest Hub Max från den brittiska motsvarigheten till det rabatterade priset.

Sweden offers cash reward to sword-finder 'Queen Saga'

Nyhetspressen - 15 Jan 19 kl. 12:47

Saga Vanecek, the girl who pulled a pre-Viking era sword from a Swedish lake, is now being rewarded for her efforts – and here's what's happening to the sword..


Fler inlägg från Blondinbella

Maskeradmiddag!

Blondinbella - 7 timmar sedan

Hej hej! Igår kväll blev det en intim middag med Paul, mig och barnen. Vi valde att gå till en resturang för att fira.

Min fina klocka

Blondinbella - Igår: 12:31

Ny dag, ny tårta: Imorse väckte vi Paul som fyller 53 år en dag efter mig (så knäppt!). Han fick tårta, sång och paket från barnen.

30 år!

Blondinbella - i förrgår: 21:22

.. Åh vilket fint firande jag fick idag! Jag är helt rörd.

Tio år summerat

Blondinbella - 20 Oct 20 kl. 17:46

Min dag idag har varit lugn. Jag har tagit en promenad och stannat hemma och läst. Väl behövligt.

Min fobi

Blondinbella - 19 Oct 20 kl. 19:26

Torgskräcken slog till idag, jag åkte in till stan för att äta lunch med Paul på ett lugnt ställe men sedan kände jag hur ångesten kom krypandes. Min psykiater har ordnat med en psykolog nu som ska hjälpa mig genom KBT. Bara att gå i KBT känns faktiskt fruktansvärt.

Nästan trettio!

Blondinbella - 18 Oct 20 kl. 20:57

Nu är jag tillbaka efter ett fantastiskt dygn med mina vänner Sheila och Marisol. Vi har myst, brunchat, spa:at, checkat in på hotell och haft en middag ihop. Så otroligt generöst.

Pre birthday!

Blondinbella - 17 Oct 20 kl. 18:34

Hallå fina ni! Det är en helspäckad dag så jag får blogga mer imorgon. Stor kram på er!

Sally sminkar sig

Blondinbella - 16 Oct 20 kl. 15:23

Idag kära läsare har jag tagit mig ut i ett sminkat ansikte och fönat hår för att spela in till podden Isabella söker Sheila; Vi funderar på att spela in podden två gånger i veckan istället för en men vi vet inte om det blir för mycket eller inte.

Hemmadag 2

Blondinbella - 15 Oct 20 kl. 18:46

Hallå från hemmet! Jag var så nära på att skriva sjukstugan men så är det inte, jag är bara van att skriva så med tanke på två barn. Idag har haft min andra dag här hemma, jag vilar ”mentalt”.

En hemmadag

Blondinbella - 14 Oct 20 kl. 16:06

Hallå på er! Idag valde jag att stanna hemma och lufsa runt. Efter två tuffa dagar med jobbet, två kvällar ute och en kväll på lördag för att fira min födelsedag – Behöver jag vara hemma och vara osocial och äta frukostmat hela dagen.

Nya saker – Nya tankar

Blondinbella - 13 Oct 20 kl. 15:29

Igår när Paul och jag hade jobbat färdigt (han producerar alla de bilder han fotade under sommaren och jag skrev stödord till podden och köpte aktier) så tog vi en trip till Bukowskis. Jag älskar utställningar. Man måste se nya saker för att tänka nya tankar.

Egentid på morgonen

Blondinbella - 12 Oct 20 kl. 14:56

Idag klev jag upp tidigt för att slippa stressa och få en egen start på morgonen. Klockan ringde 06.15 och då tog jag på morgonrocken, smög ner, satte på kaffe och tände ljus.

Revansch och parken

Blondinbella - 11 Oct 20 kl. 19:34

Söndagen började med att Sally tog revansch efter gårdagens mindre lyckade egengjorda chokladsmet som ärligt talat smakade fruktansvärt. I början försökte hon hålla masken men efter ett tag erkände hon själv att det kanske inte var det godaste hon har lagat. Idag blev istället en riktigt god klassiker, nämligen chokladbollar.

Sally bakar

Blondinbella - 10 Oct 20 kl. 11:45

Herregud jag glömde blogga igår! Jag var nog nervös med tanke på Skavlan. Tack för alla fina kommentarer förresten.

Gillis blir snart sju!

Blondinbella - 08 Oct 20 kl. 17:41

Igår medverkade jag alltså i Skavlan, det var två år sedan sist och mycket har hänt sedan dess i mitt liv. Ett stort fall och vägen tillbaka med bland annat en bolagsförsäljning och nytt boende.