Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Post Mortem av Gary Bell och Scott Kershaw

Bokbloggar - 07 Apr 21 kl. 21:48

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Scott Coker: “Michael Chandler vs Oliveira är som Bellator vs UFC”

MMAnytt - 03 Apr 21 kl. 10:17

För Bellator-chefen Scott Coker står det extra mycket på spel den 15 maj när Michael Chandler möter Charles Oliveira om UFC:s vakanta lättviktsbälte. Oliveira har tävlat för UFC i över tio år medan Chandler har tävlat ungefär lika länge för Bellator Han har även hunnit med att vara Bellators lättviktsmästare i flera omgångar. Även om Chandler nu har kontrakt med UFC anser Coker att han fortfarande representerar Bellator.

Tom Scott jämför olika sorters sprängmedel

Feber.se - 30 Mar 21 kl. 21:00

Med mycket och lite pang För några veckor sedan släppte Tom Scott en video där han pratade om varför explosioner i filmer inte ser ut som explosioner i verkligheten och nu har en ny video släppts om det explosiva ämnet. Mer specifikt pratas det om olika typer av sprängmedel och hur dessa används. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Plan 9 är Unix-skaparnas lite mer okända operativsystem

Feber.se - 30 Mar 21 kl. 18:40

Släpps nu som open source De flesta i datorvärlden känner antagligen till operativsystemet Unix men att Bell Labs även skapade ett annat operativsystemet samtidigt som Unix skapades kanske inte är lika känt. Operativsystemet i fråga heter "Plan 9 from Bell Labs" och fick sitt namn från den klassiska kultrullen Plan 9 from Outer Space. I ett blogginlägg skriver Marcus Weldon, President och CTO för Nokia Bell Labs, om Plan 9: "Plan 9 is built around a radically different model from that of conventional operating systems.

Ingen vill rädda byn Covehithe i England

Feber.se - 19 Mar 21 kl. 09:40

Tom Scott spanar in stället Den 1000 år gamla byn Covehithe i England håller på att falla ner i havet. Men ingen vill rädda stället som beräknas försvinna helt inom 100 år. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Obesegrade Usman Nurmagomedov klar för sin Bellator-debut!

MMAnytt - 26 Feb 21 kl. 19:13

Nu är Usman Nurmagomedov, kusin till Khabib Nurmagomedov, klar för sin debut i Bellator! Usman är lättviktare precis som sin kusin och kommer att ställas mot amerikanen Mike Hamel den 2 april på Bellator 255. Det var Bellator-chefen Scott Coker som själv annonserade matchen via Twitter.

Scott Adkins kollar in actionscener från spel

Feber.se - 30 Jan 21 kl. 13:00

För att se om de är något att ha Kampsportsskådespelaren Scott Adkins tar här en lite närmare titt på några kampsport/actionscener från Mortal Kombat 11, Yakuza Kiwami 2 och Metal Gear Solid 4. Bonus Scott Adkins nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.


Fler inlägg från Bokbloggar