Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Positiva recensioner!

Bokbloggar - 11 Feb 19 kl. 12:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Övervikt av V-väljare är positiva till uppgörelsen

Nyhetspressen - 14 Jan 19 kl. 20:07

Huruvida Vänsterpartiet släpper igenom Stefan Löfven är fortfarande oklart. Men en övervikt av V-, L- och C-väljare är positiva till uppgörelsen mellan S, MP, C och L, visar ny undersökning från SvD/Sifo. – En övervikt av V-väljarna svarade att överenskommelsen var "mycket bra" eller "ganska bra", säger Toivo Sjörén, analyschef på Sifo, till tidningen.

Fyra korta recensioner

Bokbloggar - 30 Dec 18 kl. 17:00

Positiva uppgifter: Inte längre sängliggande

Nyhetspressen - 22 Dec 18 kl. 13:33

Fem år efter skidolyckan kommer positiva rapporter kring Michael Schumachers tillstånd. Enligt Daily Mail är F1-ikonen inte längre sängliggande.Tidningen rapporterar också att 49-åringens läkarkostnader uppgår till drygt en halv miljon kronor i veckan..

Två mini-recensioner

Bokbloggar - 12 Dec 18 kl. 08:00

Fem recensioner

Bokbloggar - 02 Dec 18 kl. 18:50

Unga svenskar klart mer positiva till OS i Stockholm

Nyhetspressen - 30 Oct 18 kl. 06:27

Unga svenskar är klart mer positiva till Stockholms OS-ansökan 2026 än de äldre invånarna. Det visar en opinionsundersökning av Upplevelseinstitutet som SVT Sport har fått ta del av. – Det finns också en kunskapsbrist om de ekonomiska förutsättningarna för att arrangera, säger marknadschefen Andreas Andersson till SVT Sport..

Andra medier tycker till om Red Dead Redemption 2

Feber.se - 25 Oct 18 kl. 13:45

Verkar vara årets måste-ha-spel Embargot för Red Dead Redemption 2-recensioner har lyft och spelet verkar ha fått riktigt bra recensioner från alla håll och kanter. För tillfället har PS4-versionen 96 poäng på Metacritic, vilket gör att spelet toppar topplistan för spel som släppts det senaste året. Ni har troligtvis redan läst vår recension, som ni hittar här nere, men vill ni ha en lite mer audiovisuell upplevelse så kan ni dra igång videorecensionerna ovan och under.


Fler inlägg från Bokbloggar

De som försvann

Bokbloggar - 13 timmar sedan

Snömannen

Bokbloggar - 18 timmar sedan