Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Polisen bekräftar: En riktig handgranat

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:19

Det misstänkta föremål som på tisdagen hittades på en balkong i Linköping var en skarp handgranat. Det konstaterar polisens bomgrupp efter en teknisk undersökning. – Vi ser allvarligt på den här händelsen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polis sköt varningsskott vid villainbrott

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 17:58

Polisen sköt i luften, ett varningsskott, i samband med att en misstänkt inbrottstjuv i 25-årsåldern greps vid en villa i Norrköping. Enligt polisen hade mannen ett tillhygge och uppträdde hotfullt. Förutom varningsskottet använde polisen pepparsprej vid gripandet.

Skarpladdad handgranat kastades in på balkong

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 08:34

Det är en skarpladdad handgranat som har kastats in mot bostaden i bostadsområdet i Ekholmen Centrum..

JUST NU: Skridskoåkare hittad död vid Värnamo

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 10:19

En död person har anträffats vid sjön Vidöstern söder om Värnamo  på måndagsförmiddagen, uppger polisen.Polisen bekräftade senare att personen identifierats. Den döde var en man i 60-prsåldern som i januari gav sig ut på en skridskotur på sjön.

Modo-spelaren Markus Olsson, 20, hittad död

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 16:38

Modos ishockeymålvakt Markus Olsson, 20, försvann spårlöst under natten till lördagen. Efter en dykarinsats i Örnsköldsviks hamn bekräftar polisen att 20-åringen har hittats död i vattnet. – Hans anhöriga är underrättade, säger polisen Kerstin Svedberg..

Belgisk kvinna bland de fyra dödsoffren

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 11:36

En belgisk kvinna är bland de fyra dödsoffren efter terrorattacken på Drottninggatan. Det bekräftar Belgiens biträdande premiärminister Didier Reynders under söndagen. – Vi förlorade en landsman i attacken i Stockholm, skriver Reynders på Twitter..

Anhöriga: 11-åringen ett av dödsoffren

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 20:36

Hon var på väg hem från skolan i fredagseftermiddag. Men i stället hamnade den elvaåriga flickan mitt i terrorattentatet – och blev påkörd av lastbilen. Nu bekräftar anhöriga att hon avlidit..

Han söks av polisen efter lastbilsattacken

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 18:11

Polisen vädjar nu om hjälp efter lastbilsattacken på Drottninggatan i Stockholm.Vid en presskonferens strax före klockan 18 på fredagskvällen släpptes en bild på en man som polisen vill komma i kontakt med..

Polisen: Gripen man liknar eftersökt person

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 22:00

Polisen bekräftar att en man har gripits i Märsta, misstänkt för inblandning i dådet på Drottninggatan. Polisen säger att mannen liknar personen på den bild som visades tidigare under eftermiddagen, och som polisen var särskilt intresserad av. Föraren av lastbilen är dock ännu på fri fot..

Polisen i Västerbotten ska var mer synlig

UNDERBARACLARA - 07 Apr 17 kl. 19:11

Efter terrordådet i Stockholm kommer polisen i Västerbotten att visa sig mer. Polisen skriver på sin hemsida att det inte finns någon känd hotbild inom Region Nord, men att polisen kommer att öka synligheten på flera platser i länet för att öka tryggheten för medborgarna.

Live-tv: Terrorattacken i Stockholm

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 16:53

Strax före klockan 15 på fredagen kommer första uppgifterna om att ett fordon kört in i en folkmassa i centrala Stockholm. Polisen har bekräftat tre döda.  Följ DN:s liverapportering här.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Frivillighet löser oftast överbokningar

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 12:15

Ett filmklipp på en man som släpades ut från ett överbokat United Airlines-plan i Chicago har väckt uppståndelse över hela världen. Även i Sverige är överbokade plan vanligt men problemet löses ofta på frivillig väg redan innan ombordstigning.(TT).

Travdalen i Vasa tar form

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 11:44

Travdalens bostadsområde som byggs på den gamla travbanan i Vasa börjar ta form. Från idé börjar man nu småningom ha en plan för hur det kan se ut. På tisdagskvällen fick allmänheten kommentera Travdalen.

Regeringen öppnar för utökad terrorlagstiftning

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 11:23

Regeringen går nu vidare för att kunna kriminalisera deltagande i terrororganisationer, säger justitieminister Morgan Johansson och utbildningsminister Gustav Fridolin på en pressträff..

Abortvägrande barnmorskan förlorar i AD

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 11:21

Barnmorskan Ellinor Grimmark som nekats anställning för att hon vägrat utföra aborter förlorar fallet i Arbetsdomstolen..

V86 i sista stund: Han bara vinner och vinner

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 11:13

ONSDAG 12 APRIL ÅBY/SOLVALLA Beräknat spelstopp: 18.38 V5, Solvalla 18.50 V4, Åby 20.

Just nu: Peter Springare uppmanar att lämna Facebook-gruppen: ”Helt spårat ur”

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 11:08

Örebropolisen Peter springare uppmanar sina följare att lämna Facebook-gruppen ”Stå upp för Peter Springare”..

Kompaniet redo för svåraste genren

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 11:00

På fredag är det premiärdags för ”Legally Blonde”, årets musikal av musikalkompaniet..

Efter skandalen – flygbolaget hånas med humor

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:57

United Airlines tilltag att brutalt släpa en fullt betalande passagerare ur planet är en av flygbranschens värsta PR-katastrofer på länge. Bitska kommentarer från såväl allmänhet som proffskomiker har inte låtit vänta på sig. Vad sägs till exempel om det här förslaget till ny Unitedslogan: "Om vi inte kan slå våra konkurrenter så slår vi våra kunder"..

Konstnären bakom Wall Street-tjuren: Bronsflickan bryter mot mina rättigheter

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:57

Konstnärsbråket på Wall Street trappas upp. Den orädda flickan provocerar skulptören bakom den anstormande tjuren. Han anklagar New Yorks stadsledning för att bryta mot hans rättigheter..

Carolin Dahlman: Sluta hitta på dåliga ursäkter för brottslighet

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:50

Folk gör ibland fel, beter sig som själviska idioter och förstör för andra. Det ska vi markera emot – inte ursäkta med alla möjliga förklaringar..

Sanna Nielsen: "Det är ingen offerlåt"

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:49

Sanna Nielsen är tillbaka med ny musik. Singeln "Inte ok" är hennes mest personliga låt hittills. – Jag måste få ut det här, säger hon till TT.

Körde bil med 2,65 promille i blodet – åtalas för grovt rattfylleri

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:44

En man i 55-årsåldern har åtalats misstänkt för grovt rattfylleri. Detta då han ska ha kört bil med 2,65 promille alkohol i blodet..

Barnmorskan vägrar utföra aborter – förlorade i rätten

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:41

Barnmorskan Ellinor Grimmark stoppades från anställning vid tre sjukhus i Jönköping då hon vägrade utföra aborter.Hon stämde Region Jönköping – men nu slår arbetsdomstolen fast att hon inte alls blivit diskriminerad."Regionen haft rätt att ställa upp ett krav att alla barnmorskor ska vara beredda att arbeta med alla arbetsuppgifter inom kvinnoklinikerna inklusive arbete med aborter", skriver domstolen i ett pressmeddelande..

Gränspolischefen: Vi behöver hundratals medarbetare

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:40

Gränspolisen har drygt 200 personer som jobbar aktivt med att hitta de cirka 10 000 personer med utvisningsbeslut som gått under jorden, skriver Dagens Nyheter.(TT).